FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
http://www.hrsport.net/vijesti/450474/n ... barcelonu/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Bild piše kako su Chelsa, Arsić i Lpool zagrijani za Huntera, te spominju kako bi već na zimu mogao otići za čak 10 milja.
Njegov zastupnik je pak izjavio da će odluka biti donešena u sljedećih 45 dana.
Bit će mi žao ako Štrumpfovi ostanu i bez Huntera i bez Holtbyja, a to nije uopće nerealna opcija kad vidim koje cifre glede njihove plaće se spominju.
Bit će mi žao ako Štrumpfovi ostanu i bez Huntera i bez Holtbyja, a to nije uopće nerealna opcija kad vidim koje cifre glede njihove plaće se spominju.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- anton 1983
- Kontakt:
Na kraju će ispasti tako da će i Huntelaar i Holtby napustiti klub i da će se možda osloniti na Jurada, ako ga neodluče prodati ili će pak oni biti ti koji će putem posudba vratiti marina...Nikad se ne zna, s tim da Affelaya ziher neće kupovati! I di smo onda?
Zato je bitno da Schalke dođe što dalje u Europi kako bi se imalo dovoljno para za bar dva dobra igrača ili ti da bude bar 20 milja za pojačanja...
J*** mu mater Hledtu! Kada je počeo raditi i čistiti kadar od magathova Gnoja, drkao sam na njegove poteze, no već se dvije godine ovako zajebavati (godinu prije sa farfanom), je stvarno neozbiljno i eventualan odlazak Holtbya i Huntelaara, posrat će sve ono dobro što je Heldt za Schalke dosad napravio.
Jednostavno se tako ne radi!!! Pa nije daleko ta Borussia da se nemre u njih ugledati i vidjeti kako se tamo radi!!! Ako ti je igraču zadnjoj godini ugovora i tako je bitan te se za nejga mogu dobiti pare onda ne možeš sa njim uči u sezonu VEĆ GA MORAŠ PRODATI u slučaju da neproduži ugovor!!!! BvB je to bio prisiljen napraviti sa Kagawom i to će napraviti i sa svakim drugim igračem u toj situaciji.
Ako je Schalke napravio "dobar" poetz sa Neuerom, prodavši ga BAyernu iz razloga što ga nisu mogli zadržati, onda ne znam zašto i dalje nisu nastavili tako....
Odlazak tih igrača u ovoj fazi razvoja kluba bila bi dva koraka unatrag i to je jedna velika šteta!
Zato je bitno da Schalke dođe što dalje u Europi kako bi se imalo dovoljno para za bar dva dobra igrača ili ti da bude bar 20 milja za pojačanja...
J*** mu mater Hledtu! Kada je počeo raditi i čistiti kadar od magathova Gnoja, drkao sam na njegove poteze, no već se dvije godine ovako zajebavati (godinu prije sa farfanom), je stvarno neozbiljno i eventualan odlazak Holtbya i Huntelaara, posrat će sve ono dobro što je Heldt za Schalke dosad napravio.
Jednostavno se tako ne radi!!! Pa nije daleko ta Borussia da se nemre u njih ugledati i vidjeti kako se tamo radi!!! Ako ti je igraču zadnjoj godini ugovora i tako je bitan te se za nejga mogu dobiti pare onda ne možeš sa njim uči u sezonu VEĆ GA MORAŠ PRODATI u slučaju da neproduži ugovor!!!! BvB je to bio prisiljen napraviti sa Kagawom i to će napraviti i sa svakim drugim igračem u toj situaciji.
Ako je Schalke napravio "dobar" poetz sa Neuerom, prodavši ga BAyernu iz razloga što ga nisu mogli zadržati, onda ne znam zašto i dalje nisu nastavili tako....
Odlazak tih igrača u ovoj fazi razvoja kluba bila bi dva koraka unatrag i to je jedna velika šteta!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Katastrofalna predstava danas protiv Guzena. Definitivno naša najlošija utakmica ove sezone. Dosta toga je i krivica Stevensa jer svojim izmjenama još više oslabio ekipu.
Schalke nesto slicno kao i HSV. Obje ekipe kada imaju mogucnost napraviti iskorak sa pobjedom, oni sve to uprskaju.
Nakon danasnjih scena mislim da je puklo izmedju Stevensa i Farfana i da ce se uprava morati za jednog odluciti.
@ Zdena04
hocemo li se kladiti da ce od naredne sezone Büskens biti Vas trener.

Nakon danasnjih scena mislim da je puklo izmedju Stevensa i Farfana i da ce se uprava morati za jednog odluciti.
@ Zdena04
hocemo li se kladiti da ce od naredne sezone Büskens biti Vas trener.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sta reci za danas osim uzas...zivci su mi popustili nakon kod 2gog gola tako da nisam gledao do kraja ali za tih 66 minuta pokazali smo ogromnu dozu nesigurnosti pozada nekreativnosti u veznom redu puno gresaka kod osnovnih stvari nedovoljno kretanja sve ovo mi ne ulijeva optimizam pred olimpijakos... Unnerstal zamalo neprimismo gol u prvoj minuti zbog njega lik kao da hljeba nije jeo pa nemoze loptu napucat kako treba... Matip jao sto me ovaj momak iritira kad pokusava da glumi organizatora igre to je cudo jedno... Benny nije bek neznam sta ga se dzabe forisra na toj poziciji... Neustadter I jones su totalno zakazali kod organizacije igre doduse ocekivano jer su obojica destruktivci I kad nalete na krkane slicne njima tipa reinartz onda se gube ko abdest...hunta uzas farfan isto draxler tu I tamo holtby ja neznam jel on bio na terenu uopste ... Nekontam stevensa pa nijednom nije holtbija probao na 8ci ove godine a ekipe koje se fokusiraju na destrukciju igre vise nego na konstrukciju nam zadaju probleme jer fali taj mozak u sredini koji ce uputit onaj defence -splitting pas...nek nam je bog na pomoci...sto se huntelara tice ja mislim da on ceka da vidi gdje ce klub biti na polusezoni ako budemo prvi u grupi I medzu 3 u bundesligi onda sam 100 posto siguran da produzuje pogotovo zbog toga sto je igrajuci za nas vrlo blizu kuce...sto se steevensa tice lik ima problema sa koljenima tolikih da u po treninga mora sjesti na stolicu 10tak minuta ...nebil spartak kupio jurada vec na zimu pa da dovedemo organizatora igre jer ovako necemo moci jos dugo
- anton 1983
- Kontakt:
Sve više i više sumnajm u ovaj klub....Kada Schalke igra u gostima protiv Leverkusena, za mene je to tekma u najbolju ruku 50/50 I za mene tu Schalke nije favorit jer i Kusen istoima fenomenalnu ekipu koja bi bez problema mogla igrati LP. Schalkeje sad imao šansu da se nama pripicukne, no nisu u tom naumu uspjeli i odma slijedi krah!
HUUN vadi Farfana i idiot se posvađa sa trenerom
Huub ga je poslao pod tuš!!! Navodno sei sa Holtbyem neš pokoško...Neizgleda mi to na neštodobro, a sada slijedi jako bitna tekma u LP protiv Olympiakosa...Ako to sjebu, NABIJEM IH!!!
HUUN vadi Farfana i idiot se posvađa sa trenerom
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Nadam se da ce veceras ovjeriti plasman u 1/8 finala LP i da ce tako nastaviti uspjesnu sezonu za Njemacke klubove u LP.
Igramo sa istim početnim sastavom kao i protiv Guzena. Hebem mu miša imam osjećaj da će biti problema po toj desnoj strani. Bene je suviše ograničen u fazi napada. Nadam se da će mali Draxler i Fuchs večeras dobro funkcionisati po toj lijevoj strani.
GLÜCK AUF.
GLÜCK AUF.
Evo u studiju Sky-ja sad Erik Meijer kaže da iz pouzdanih izvora zna da Hunter skoro sigurno ide u Englesku, i to u Arsenal. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cestitke
Kad kazu ne mogu njemacki klubovi
Bayern 1 Schalke 1 Dortmund 1
a plus i Europa liga sto deru
:) strasnoo
:)
FC Bayern !!!!!
Komsije cestitke i vama na prolazu....a u BL vas uskoro preskacemo
...ljudi moji za 3-4 godine ce Bundesliga pishat po ovim ostalim ligama....
Gledam Real - City i pratim statistike sa meca u Gelsenkirchenu vidim da ih S04 siluje al nema gola
Kontom reko gledaj sad baksuza kad samo zablica 0-1 i gotovo
srecom nije
Svaka cast
Kontom reko gledaj sad baksuza kad samo zablica 0-1 i gotovo
srecom nije
Thomas Müller - Fußballgott
-
Pale_Companion
- Kontakt:
čestitke na prolazu, Schalke je ovo rutinski odradio. Sretno u nastavku takmičenja 
Agieren statt reagieren
Olakšanje. Veliko olakšanje. Jest da smo ih razvalili ali nikad gol da zabijemo. Sve naki udarci sa 25, 30 metara kad odjednom BUUM, metnu ga Fuchs
Sad laganini još tri boda iz Franc'ske donijeti i mirna Bosna.
Sad laganini još tri boda iz Franc'ske donijeti i mirna Bosna.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nebeska sila.
Iako je bilo dosta tesko veceras cilj je ostvaren a to je prolazak u knock out fazu, koju smo realno svi ocekivali.
Sad samo ostaje nada da se dobije neko slabiji u narednoj rundi, pa nikad se ne zna mozda budemo gledali Njemacko cetvrtfinale.
Iako je bilo dosta tesko veceras cilj je ostvaren a to je prolazak u knock out fazu, koju smo realno svi ocekivali.
Sad samo ostaje nada da se dobije neko slabiji u narednoj rundi, pa nikad se ne zna mozda budemo gledali Njemacko cetvrtfinale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ocekivano Schalke zavrsava posao...vjerujem da ce biti na kraju i prva pozicija s obzirom da Arsenal ima i teze gostovanje u zadnjem kolu.
Da ne bi mutavo primljenog gola protiv Francuza, vec sad bi i prva pozicija bila sigurna.
Mada, cisto sumnjam da ce Arsenal pobjediti na Karaiskakisu, vjerovatno ce V. Vodja odmarati dobar dio ekipe.
Cestitke.
Cestitke.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Zaslužena pobjeda, Schalke bio bolji, imao više šansi, vodstvo trebalo doći i prije. Kolo prije kraja obezbjeđen prolaz dalje, to je za svaku pohvalu. Grke nije lako 2 puta pobijedit, čvrsti su, kompaktni , zeznuti. Protiv Arsenala su pružene 2 sjajne partije, posebno impresivna ta pobjeda u Londonu. ČESTITKE!!!
Prvo mjesto bi bilo fino sada osvojiti, ali i ovo je dobro, odlično. Obezbjeđen plasman u osminu finala , još kolo prije kraja ove faze, to je stvarno odlična stvar i dokaz snage Schalkeove ekipe.
Prvo mjesto bi bilo fino sada osvojiti, ali i ovo je dobro, odlično. Obezbjeđen plasman u osminu finala , još kolo prije kraja ove faze, to je stvarno odlična stvar i dokaz snage Schalkeove ekipe.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sve cestitike na plasmanu u 1/8 finala. Sada se samo nadam da nece ponoviti gresku Leverkusena iz protekle sezone kada su kiksali u posljednjem kolu kod najlosije ekipe u grupi i time izgubili jednu vrstu povlastenja u zrijebu za 1/8 finala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.