FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Evo spisak svih koji su napustili klub:
Mirnes Salihović, FK „Budućnost“ Banovići
Edin Kitić, FK „Bosna“ Kalesija
Edis Zulić, FK „Sloga“ Tojšići
Enes Brčkalić, FK „Gradina“ Srebrenik
Ovdje bi trebalo dodati i Aldina Nurića (Dinu) i Mirzu Čejvanovića. Oni su još uvijek registrovani za Radnički, ali se nisu pojavljivali na treninzima (pripremama).
Kitić jeste solidan igrač, lično sam se zalagao za to da on dođe u Radnički, međutim na polusezoni je postavio neke nerealne uslove pred UO, tako da je dobio "čiste papire".
Ovdje bi trebalo dodati i Aldina Nurića (Dinu) i Mirzu Čejvanovića. Oni su još uvijek registrovani za Radnički, ali se nisu pojavljivali na treninzima (pripremama).
Kitić jeste solidan igrač, lično sam se zalagao za to da on dođe u Radnički, međutim na polusezoni je postavio neke nerealne uslove pred UO, tako da je dobio "čiste papire".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
ok, hvala, nisam znao samo u koji je klub presaoZoom088 je napisao/la:Evo spisak svih koji su napustili klub:
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
I da ne zaboravim, od danas će se snimanje raditi i za RTV Lukavac, a snimci kompletnih utakmica će biti emitovani u programu ove TV kuće koja odnedavno emituje svoj kanal u kablovskom sistemu BHB.
Znači opet kao nekad prije 15 godina što se radilo. Hoće li Mido da se aktivira(iako je direktor) sa prenosom il će to pokriti neko drugi?Zoom088 je napisao/la:I da ne zaboravim, od danas će se snimanje raditi i za RTV Lukavac, a snimci kompletnih utakmica će biti emitovani u programu ove TV kuće koja odnedavno emituje svoj kanal u kablovskom sistemu BHB.
Neće Mido. Mislim da će Pekar i Almir biti komentatori, a ja sam zadužen za gostovanja (u radijskom programu).
Mido potpisao sa Gradinom ove sezone. Treba reći Vojvodi da ga uganjamo za sl. 

Zoom daj nam sastav, znam da znaš 

Neznam jeste li šta novo smislili za gostovanja,al bilo bi lijepo kada bi bilo prenosa ili češćih javljanja sa gostovanja. Slabo ko da će ici u Sanski Most,Livno,Bihać pa bi radio prenos bio super.A i zbog današnje tehnologije(Haloo,Viber..) mislim da to nebi puno koštalo!E sad što si ti zadužen za snimanje pa nemaš vreemena je druga stvar,jbg.Zoom088 je napisao/la:Neće Mido. Mislim da će Pekar i Almir biti komentatori, a ja sam zadužen za gostovanja (u radijskom programu).
Btw: Bubnjevi su se čuli,momci su otišli!Valja i nama starijima uskoro
[youtube][/youtube] 

Na kraju ispade lakše nego je izgledalo,4-0! Eurogol Džanića za 3-0 u 60minuti
Bosna do karaj igrala otvoreno,cilj im bio dati go
Bosna do karaj igrala otvoreno,cilj im bio dati go
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme, loše, imali 2 100% šanse. U drugom pali svi golovi. Svaka čast momcima, NIKO KAO RADNIČKI SODA.
1921
1989
1989
Jaranović nervira,i to opasnoVolimRadnicki je napisao/la:Prvo poluvrijeme, loše, imali 2 100% šanse. U drugom pali svi golovi. Svaka čast momcima, NIKO KAO RADNIČKI SODA.
-
- Kontakt:
Mene je pravo iznervirao, maša 100% priliku, ide 1 na 1 i hoce preci golmana, hoce iz kornera dati go, uvijek viška potez, vazda u ofsajdu..studeni je napisao/la:Jaranović nervira,i to opasnoVolimRadnicki je napisao/la:Prvo poluvrijeme, loše, imali 2 100% šanse. U drugom pali svi golovi. Svaka čast momcima, NIKO KAO RADNIČKI SODA.

Zadnja izmjena: VolimRadnicki, dana/u 17 mar 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
1921
1989
1989
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke, valjda ćete malo usporit u 20. kolu sad kad ste praktički sigurni od ispadanja.
Hayley <3
Nema stajanja samo igrati treba, svaka čast za danas, nešto mi oni Tuzlaci napustiše nakon 3-0 utakmicu (Amerikanac, trener Karić, Crnogorac, Čejvanović, Denis Karić) čak i Said Husejnović je bio na utakmici danas, otišao je na poluvremenu, sve u svemu zadovoljan sam danas prikazanim u drugom poluvremenu, prvo je bilo za zaborav, sledeća destinacija Sanski Most idemo i tamo igrati iako su domaćinu bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak mi nemamo šta da izgubimo, nema predaje...badblueboylivno je napisao/la:Čestitke, valjda ćete malo usporit u 20. kolu sad kad ste praktički sigurni od ispadanja.
sodagrad je napisao/la:
Nema stajanja samo igrati treba, svaka čast za danas, nešto mi oni Tuzlaci napustiše nakon 3-0 utakmicu (Amerikanac, trener Karić, Crnogorac, Čejvanović, Denis Karić) čak i Said Husejnović je bio na utakmici danas, otišao je na poluvremenu, sve u svemu zadovoljan sam danas prikazanim u drugom poluvremenu, prvo je bilo za zaborav, sledeća destinacija Sanski Most idemo i tamo igrati iako su domaćinu bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak mi nemamo šta da izgubimo, nema predaje...
Posmatrali slabosti visočke Bosne.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Cestitam na pobjedi, a to sto su bili nasi na utakmici, vjerovatno su pratili Bosnu jer mi igramo sledecu sa njima u VIsokom , napustili su jer su shvatili da je Bosna slaba ekipa 

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 17 mar 2013, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nisu neki kvalitet,može se igrati protiv njih.U Lukavcu se nisu zatvorili,pokušavali su nešto napravit naprijed al im nije išlo. Da je teren bio bolji,bilo bi još golova.Gorki je napisao/la:sodagrad je napisao/la:
Nema stajanja samo igrati treba, svaka čast za danas, nešto mi oni Tuzlaci napustiše nakon 3-0 utakmicu (Amerikanac, trener Karić, Crnogorac, Čejvanović, Denis Karić) čak i Said Husejnović je bio na utakmici danas, otišao je na poluvremenu, sve u svemu zadovoljan sam danas prikazanim u drugom poluvremenu, prvo je bilo za zaborav, sledeća destinacija Sanski Most idemo i tamo igrati iako su domaćinu bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak mi nemamo šta da izgubimo, nema predaje...
Posmatrali slabosti visočke Bosne.
Bravo momci, danas se orilo Josikom.
EDIT: Znam da ovom nije mjesto ovdje ali hocu da pohvalim ovu mladju populaciju na jugu (15-18god), danas su stvarno iznenadili
EDIT: Znam da ovom nije mjesto ovdje ali hocu da pohvalim ovu mladju populaciju na jugu (15-18god), danas su stvarno iznenadili

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
MARSEL MACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.