BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Ovo sad znaci da Damir i Aldin nisu upali u kvale? 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ako je ovo taj zdrijeb onda nema ih 
Izgleda da nisu, dosta je jak turnir, i kvalifikanti imaju dosta bolji ranking od njih.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Onda su ovo jako lose isplanirali , vjerovatno ce im mec u kvalama biti prvi
ZELJEZNICAR 1921!
Ne bi ja rekao da je onaj zdrijeb tacan, jer samo tu pise i vise nigdje. Nema ni na njihovoj oficijalnoj stranici
Ustvari nadam se da nije tacan
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
al jedino mirza igra 100 % on je cekao da vidi kako ce se stvari odvijati i izabrao ovaj u indiji sto je pravi potez http://www.tennisalternative.com/forum/ ... ead_id=331" onclick="window.open(this.href);return false; puno ima otkaza evo pogledajte 
Vjerovatno je tacan , mislim zrijeb je sigurno obavljen , tako da mislim da je to taj jer mecevi pocinju za par satilikma23 je napisao/la:Ne bi ja rekao da je onaj zdrijeb tacan, jer samo tu pise i vise nigdje. Nema ni na njihovoj oficijalnoj stranici![]()
![]()
ZELJEZNICAR 1921!
Ako nisu usli a vjervatno nisu, onda im je ovo glup potez. Treba li su bolje razmislit koji ce turnir igrat a ne ovako da izvise u posljedni cas

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza saznao protivnika , to je Cedric Marcel Stebe , mec pocinje oko 08:30likma23 je napisao/la:Ima li vise ikakvih novosti?
ZELJEZNICAR 1921!
Mogu li Damir i Aldin neki drugi turnir igrat? Na ovaj turnir nisu upali.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Upravo sam to gledao , ima CH na Novoj Kaledoniji mislio sam da slucajno ne bi trazili WC za kvale koje su smijesne , ali izgleda da su zakasnili.likma23 je napisao/la:Mogu li Damir i Aldin neki drugi turnir igrat? Na ovaj turnir nisu upali.
ZELJEZNICAR 1921!
Propade im sedmica. Mzda neki futures uspiju uhvatit 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Tesko ovo da Mirza prodje..Stebe prva runda,onda nekakvi Indijci u drugoj..finalna runda najvjerovatnije Petzschner ili Kudryavtsev..Sretno Mirza.
Nazalost Mirza nije uspio pobjediti Stebea, iako je 1. set uzeo ali je Stebe uspio preokrenuti rezultata. Svoju korist.
6-4/4-6/4-6
Mirzi su potrebna jos 3-4 odustajanja do kvala za AO. Gledao sam malo Stebea preko YT i mogu reci da je dobar teniser. Bivsi TOP 100, brz, dobar servis, jaki udarci i Mirza je mogao dobit Stebea, nijanse su odlucivale. Po rezultatu vidim da je mec bio izjednacen. Moci ce Mirza ako bude igrao, a vjerovatn hoce, AO napravit dobar rezultat.
6-4/4-6/4-6
Mirzi su potrebna jos 3-4 odustajanja do kvala za AO. Gledao sam malo Stebea preko YT i mogu reci da je dobar teniser. Bivsi TOP 100, brz, dobar servis, jaki udarci i Mirza je mogao dobit Stebea, nijanse su odlucivale. Po rezultatu vidim da je mec bio izjednacen. Moci ce Mirza ako bude igrao, a vjerovatn hoce, AO napravit dobar rezultat.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
mirza i zvanicno upao u kvale... jos cekamo mervanu
a evo entry list http://www.tennisalternative.com/forum/ ... ead_id=344" onclick="window.open(this.href);return false;
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Po ovoj listi Dzumhur,Šetkić i Bašić u kV..lijepa vijest.
Vjerovatno ce i Mervana upasti u kvale. Mervana je u dubluu glavnom turniru, sto je dobra vijest.
Da barem nasi hoce proci jedno kolo
Da barem nasi hoce proci jedno kolo
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Historija se pise za bh. tenis. Prvi put u historiji bh. tenisa imamo cetiri predstavnika na nekom GS turniru. A to su: u muskom: Damir Dzumhur, Aldin Setkic i Mirza Basic a u zenskom Mervana Jugic-Salkic. Nadamo se da ce ih sreca posluziti prilikom zdrijeba za kvalifikacije za otvoreno prvenstvo Australije (Australian open).
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.