SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

Mukiol
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Mukiol » 27 dec 2009, 21:46

Sta je sa ovom tabelom ba, 1 liga ima osam clanova a ne 7, nas nema na tabeli ovo nas neko osjekao, CRAZY LEGS... :cry:
mB!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 27 dec 2009, 22:39

Mukiol je napisao/la:Sta je sa ovom tabelom ba, 1 liga ima osam clanova a ne 7, nas nema na tabeli ovo nas neko osjekao, CRAZY LEGS... :cry:
Joj veceras sam napravijo bruku greski.Evo sad cu to ja popraviti.Ali ako ovako nastavite igrati eto vas u cvajtu nama brzo.Hahahahah

Edit:Svi su na broju.Nisi ti to dobro vidjeo.Sad sam pogledo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 dec 2009, 23:21

Jao jest lijep pogled na tabelu Prve lige. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 dec 2009, 12:03

Omere, svaka ti čast za tvoj nastup (3 gola :o ) ali smo ja i MinistaR totalno podbacili, nevjerovatno da pored 3 gola jednog igrača mi izgubimo :(
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 dec 2009, 14:49

NoName je napisao/la:Omere, svaka ti čast za tvoj nastup (3 gola :o ) ali smo ja i MinistaR totalno podbacili, nevjerovatno da pored 3 gola jednog igrača mi izgubimo :(
Raspoloženi smo u posljednje vrijeme. Bravo Omere, iako si igrač utakmice, ipak to nije bilo dovoljno.

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 28 dec 2009, 14:54

123456 je napisao/la:
big_amko je napisao/la:Razumijem ja sta su oni uradili, ali to nije protiv pravila, jer su oni odigrali tri para isto , a ne jedan par tri puta jednako:
14. Maximalno dva clana ekipe mogu stavit isti tip
Naprimjer Sarajevo-Celik 1:0 (dva put). U slucaju da tri igraca jedne ekipe odigraju isti rezultat na isti par automatski gube otakmicu sa 3:0.
Znaci:
1.Jedan igrac nesmije na sve parove staviti isti rezultat.
2.Dva igraca nesmiju isto tipovati na tri ili vise parova(smiju dva para identicno igrati)
3.Tri igraca nesmiju na isti par tipovati identicno.

Mislim da je sve jasno.
Mislim da admin lige ne zna pravila.

Broj 1 je pravilo broj 13
Broj 3 je pravilo broj 14

Gdje je ovaj broj 2 u pravilima. On je dodan(izmisljen) sada na racun ove ekipe sto je fulala.

Znaci oni su igrali dvojica tri ista tipa, nisu sve sto znaci ne spadaju pod pravilo 13
i odigrala su dvojica igraca samo, a ne trojica sto znaci nije pravilo broj 14.

Slucaj nije pokriven pravilom te prema tome ne mogu biti kaznjeni.

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 28 dec 2009, 14:59

kako ne razumijete ljudi.....pise moze se npr: Sarajevo -Čelik 1-0(dva put)...to jest da dva igraca mogu uzet sarajevo-čelik 1-0 i npr.sloboda -zeljo 3-0 :mrgreen:
a njih dvojica su igrali triput isti rezultat....mada je moglo bit bolje objasnjeno to pravilo,al je ipak 123456 u pravu !! :D

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 28 dec 2009, 15:09

NE!!!!
Ljudi zar ne vidite da u pravilu pise da na ponudjeni par( u primjeru Sarajevo -Čelik ) sva tri igraca ne smiju odigrati jednaku ( npr. 1-0).
Pravilo je jasno i odnosi se na to: DA SVA TRI CLANA NE SMIJU OSTAVITI ISTU PROGNOZU NA JEDNU UTAKMICU, A NE DA DVA CLANA NE SMIJU OSTAVITI TRI ISTE PROGNOZE NA RAZLICITE UTAKMICE

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 dec 2009, 15:50

big_amko je napisao/la:NE!!!!
Ljudi zar ne vidite da u pravilu pise da na ponudjeni par( u primjeru Sarajevo -Čelik ) sva tri igraca ne smiju odigrati jednaku ( npr. 1-0).
Pravilo je jasno i odnosi se na to: DA SVA TRI CLANA NE SMIJU OSTAVITI ISTU PROGNOZU NA JEDNU UTAKMICU, A NE DA DVA CLANA NE SMIJU OSTAVITI TRI ISTE PROGNOZE NA RAZLICITE UTAKMICE

OK.Jedino sto je ovdje potpuno jasno je to da pravilo nije decidno napisano.Znaci to ce se promjeniti i to do sledecega kola.E sad da ja pokusam objasniti ovo pravilo.

Naprimjer Sarajevo-Celik 1:0 (dva put)
.TACKA. Ovo je prvi dijo pravila.Mozda je trebao ici nastavak u smislu a ako odigraju tri i vise.....ili je trebalo ici pod 14a.Medjutim jasno se kaze da dva igraca MOGU .....sto po meni laiku znaci da preko toga NEMOGU. U slucaju da tri igraca jedne ekipe odigraju isti rezultat na isti par automatski gube otakmicu sa 3:0. Ovaj drugi dijo pravila nije sporan ali ne odnosi se na prvi dijo.E sad mozda ovo pravno nije napisano kako treba i ja jedino sto mogu uciniti po ovome pitanju je da primjenim pravilo

16. U slucaju nesporazuma u takmicenju igraci ili timovi ne smatraju nesto korektno odluceno,tada dolazi do glasanja.Glasati imaju pravo kapiteni ekipa.U slucaju da neki klub nije odredio kapitena na vrijeme i dodje do glasanja,taj klub nece imati pravo glasa u tom trenutku.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 28 dec 2009, 16:14

123456 je napisao/la:

OK.Jedino sto je ovdje potpuno jasno je to da pravilo nije decidno napisano.Znaci to ce se promjeniti i to do sledecega kola.E sad da ja pokusam objasniti ovo pravilo.

Naprimjer Sarajevo-Celik 1:0 (dva put)TACKA. Ovo je prvi dijo pravila.Mozda je trebao ici nastavak u smislu a ako odigraju tri i vise.....ili je trebalo ici pod 14a.Medjutim jasno se kaze da dva igraca MOGU .....sto po meni laiku znaci da preko toga NEMOGU. U slucaju da tri igraca jedne ekipe odigraju isti rezultat na isti par automatski gube otakmicu sa 3:0. Ovaj drugi dijo pravila nije sporan ali ne odnosi se na prvi dijo.E sad mozda ovo pravno nije napisano kako treba i ja jedino sto mogu uciniti po ovome pitanju je da primjenim pravilo

16. U slucaju nesporazuma u takmicenju igraci ili timovi ne smatraju nesto korektno odluceno,tada dolazi do glasanja.Glasati imaju pravo kapiteni ekipa.U slucaju da neki klub nije odredio kapitena na vrijeme i dodje do glasanja,taj klub nece imati pravo glasa u tom trenutku.
MOŽE
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 28 dec 2009, 16:51

123456 je napisao/la:

Naprimjer Sarajevo-Celik 1:0 (dva put)
.TACKA. Ovo je prvi dijo pravila.Mozda je trebao ici nastavak u smislu a ako odigraju tri i vise.....ili je trebalo ici pod 14a.Medjutim jasno se kaze da dva igraca MOGU .....sto po meni laiku znaci da preko toga NEMOGU. U slucaju da tri igraca jedne ekipe odigraju isti rezultat na isti par automatski gube otakmicu sa 3:0. Ovaj drugi dijo pravila nije sporan ali ne odnosi se na prvi dijo.E sad mozda ovo pravno nije napisano kako treba i ja jedino sto mogu uciniti po ovome pitanju je da primjenim pravilo

Opet ne. Znaci pravilo kaze maximalno dva clana ekipe mogu staviti isti tip, gdje i jesu dva clana stavila isti tip.
Ovo tip ne implicira vise tipova i nigdje vise tipova nije spomenuto. Ako ovdje TIP implicira da je to jednina onda treba prebrojati sve dosadasnje utakmice i gdje god se potrefilo da su dva clana odigrala dva ista tipa treba i njih kazniti.

Nema tu sta nejasno. Ovo sto se desilo i za sta ste ih vi kaznili nije pokriveno nijednim pravilom. Pravila su poprilicno jasna i ne treba puno logike da se vidi da ljudi nista nisu skrivili.

Ako ce te promjeniti pravila u po igre onda ovaj njihov rezultat ne moze biti uzet u razmatranje jer oni vjerovatno ne bi ovako odigrali kako jesu. To je ako cemo fer. Ako cemo ko FIFA i UEFA da nesto kaznimo, a nesto ne, onda moze ostati kako jeste :D.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 28 dec 2009, 17:01

eh svaka nama cast, jedini smo klub koji nije pogodio. ali valjda moramo drugima dati malo prednost, nebi bilo uzbudljivo kad bi sve rijesili tako brzo :)

poceo je lov na delfine

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 28 dec 2009, 18:16

ovo dvaput sto stoji u zagradi se odnosi na broj utakmica na koje dva igraca smiju staviti isti rezultat,ako nije to onda 123456 nije u pravu !! :twisted:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 dec 2009, 20:15

dino-92 je napisao/la:eh svaka nama cast, jedini smo klub koji nije pogodio. ali valjda moramo drugima dati malo prednost, nebi bilo uzbudljivo kad bi sve rijesili tako brzo :)

poceo je lov na delfine

Mi smo u prirodi zasticena vrsta....tako da ostajemo tu gdje jesmo. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 28 dec 2009, 20:18

__Liedson__ je napisao/la:ovo dvaput sto stoji u zagradi se odnosi na broj utakmica na koje dva igraca smiju staviti isti rezultat,ako nije to onda 123456 nije u pravu !! :twisted:
Ovo dva puta sto pise u zagradi se odnosi na broj prognoza koji po jednom tipu smiju biti jednaki. Znaci, samo dva clana smiju odigrati rez. 1-0 , a ako treci takoder stavi prognozu od 1-0,ond ta ekipa gubi utakmicu sluzbenim rezultatom. Pokusacu objasniti pravilo:
14. Maximalno dva clana ekipe mogu stavit isti tip ( OVO JE PRAVILO)
Sarajevo-Celik 1:0 (dva put). ( OVO JE PRIMJER)
U slucaju da tri igraca jedne ekipe odigraju isti rezultat na isti par automatski gube otakmicu sa 3:0.( OVO JE KAZNA KOJA SLIJEDI AKO SE PRAVILO PREKRSI)

Ovo pravilo je jasno, e sada jedino mozete staviti novo pravilo kojim ce biti zabranjeno da dva igraca jedne ekipe tipuju tri rezultata jednako, a ova utakmica ne bi trebala biti registrovana sluzbenim rezultatom.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 28 dec 2009, 20:19

A problem je u tome sto su oni mislili da se to odnosi samo na par Sarajevo -Celik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 28 dec 2009, 20:20

bavarian_bk je napisao/la:A problem je u tome sto su oni mislili da se to odnosi samo na par Sarajevo -Celik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahahhh....dobra ti ta !!! ahaaahhah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 dec 2009, 21:37

Jedva čekam novo kolo, nadam se da ćemo ako Bog da imati 3 od 3. ;)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 dec 2009, 21:40

big_amko je napisao/la:
__Liedson__ je napisao/la:ovo dvaput sto stoji u zagradi se odnosi na broj utakmica na koje dva igraca smiju staviti isti rezultat,ako nije to onda 123456 nije u pravu !! :twisted:
Ovo dva puta sto pise u zagradi se odnosi na broj prognoza koji po jednom tipu smiju biti jednaki. Znaci, samo dva clana smiju odigrati rez. 1-0 , a ako treci takoder stavi prognozu od 1-0,ond ta ekipa gubi utakmicu sluzbenim rezultatom. Pokusacu objasniti pravilo:
14. Maximalno dva clana ekipe mogu stavit isti tip ( OVO JE PRAVILO)
Sarajevo-Celik 1:0 (dva put). ( OVO JE PRIMJER)
U slucaju da tri igraca jedne ekipe odigraju isti rezultat na isti par automatski gube otakmicu sa 3:0.( OVO JE KAZNA KOJA SLIJEDI AKO SE PRAVILO PREKRSI)

Ovo pravilo je jasno, e sada jedino mozete staviti novo pravilo kojim ce biti zabranjeno da dva igraca jedne ekipe tipuju tri rezultata jednako, a ova utakmica ne bi trebala biti registrovana sluzbenim rezultatom.

amko posto se razumijes u pravo de mi objasni sta je ovo (dva puta).

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 28 dec 2009, 22:41

Gledaj 123456 u trecoj ligi je jedno bio taj slucaj. Ja mislim da su gromov igrali tako. Bila je situacija da su sva trojica odigrali isti rezultat (Sunderland - Portsmouth 1:1), a bilo je i situacija da smo ja i ammarc odigrali po jedan par isti rezultat i sve je bilo regularno, ja sam tako shvatio i mislim da je to tako, jer je bilo primjera.

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.