To je to. Sve što smo pokušali bilo je preko krila koja nisu imala snage ni za šta. Fali Pjanić nevjerovatno Miske prespor za bilo šta, ali eto možemo opet biti zadovoljni. I bolje rangirane reprezentacije su glat gubile u Grčkoj, a mi smo uzeli bod. Sad se okrenuti utakmici protiv Litvanije i ne dati im ni boda da ponesu nazad kući. Na tim utakmicama se lomi sve.BH430 je napisao/la:nema nista bez Pjanica
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Who dares, wins !
- tyler durden
- Kontakt:
Bod je odlican. Cestitke nasim.
Nadam se samo da ce se par njih probudit do utorka.
Nadam se samo da ce se par njih probudit do utorka.

Po meni bod je dobar po razvoju stvari na terenu, ali bod za ukupan plasman nam ne znaci nista. Pa nismo pobjediili ima 8 godina neku vecu reprezentaciju, a ako njih ne pobjedjujemo nista od plasmana na prvenstva cista matematika. Nemojte sada prizivati Pjanica igrao i on mnogo utakmica pa nismo ni s njim pobjedjivali. Nas najveci problem je sto kao ekipa ne znamo odreagirati kad nam zaustave Misketa jer je on mozak ove ekipe, recite mi samo jednu utakmicu kad je on blistao da nismo pobjedili. A on ocito ne zna igrati kad ga udvajaju, a Pape to sve olakse katastrofalnom taktikom, gdje jedinog igrac koji mu iz nicega moze zabiti salje na bok 60m udaljen od gola. Zar nije korisnije tu staviti nekog ko ce se snaci tu bolje. Ovako je igrao sa 2 spice samo na papiru. presmijesno. Po meni Spaha i Sejo najbolji, a Sejo pokazuje da je jedan od najkolmpletnijih nasih igraca. a Dzeko definitivno ,ora promjeniti pristup kada igra za repku jer nije isto igrati za repku i city gdje i ne moras puno se truditi a opet ces dobijati lopte, ovdje on mora najvise potegnuti.
i dalje smo prvi, u utorak samo još popraviti gol razliku, i nadati se remiju Slovačke i Grčke.

DRUG NEBI TI PUNCA
ma dobri smo dok smo god prvi...bagrcavi je napisao/la:i dalje smo prvi, u utorak samo još popraviti gol razliku, i nadati se remiju Slovačke i Grčke.

je li istina da meč Slovačka-Grčka prenosi FACE TV??
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 12 okt 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
ODLICAN REZULTAT!
Bod nam je dobar ko hljeb, igra ce se zaboravit pamtit cemo rezultat.. Pozitivno me je iznenadio Medunjanin, negativno Vranjes, s tim da ja nebi ni njega mnogo kritikovao, vjerovatno je podlego tamosnjoj atmosferi, mislim da je on ipak dobar igrac, solidna alternativa za Pandzu a i mlad je. U jaranskim tekmama s Alzirom, isprobat "zukana"..
Dakle ponavljam BITAN JE BOD, ostalo za'ebi..
P.S. Samo da nece bit kisa u utorak uvece, a evo danas tokom veceg djela dana pada, da se hoce ispadat, pa da u prekrasnoj atmosferi Bilinog polja ostvarimo (novu) pobijedu..
Bod nam je dobar ko hljeb, igra ce se zaboravit pamtit cemo rezultat.. Pozitivno me je iznenadio Medunjanin, negativno Vranjes, s tim da ja nebi ni njega mnogo kritikovao, vjerovatno je podlego tamosnjoj atmosferi, mislim da je on ipak dobar igrac, solidna alternativa za Pandzu a i mlad je. U jaranskim tekmama s Alzirom, isprobat "zukana"..
P.S. Samo da nece bit kisa u utorak uvece, a evo danas tokom veceg djela dana pada, da se hoce ispadat, pa da u prekrasnoj atmosferi Bilinog polja ostvarimo (novu) pobijedu..
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Uh....Napeto,napeto...Kada se glava ohladila,reci cu da je,bod je ono i sto sam ocekivao i prizeljkivao.Moramo priznati da nas je i sreca pomazila veceras.Sada pobijediti otpadak od SSSR-a i malo ucvrstiti to prvo mjesto.Također bi bolje odgovarala pobjeda Slovacke nego nerijesen ishod.Cisto da pobrka malo te Grke.A sa Hamšikom i kompanijom cemo se mi obracunati
Idemo sada u Zenici dati do znanja Litvancima da su dzaba dosli.Pozdraviti cu sve forumase ako me kamera "uhvati".Sreca pa sam na vrijeme kartu obezbijedio.

Idemo sada u Zenici dati do znanja Litvancima da su dzaba dosli.Pozdraviti cu sve forumase ako me kamera "uhvati".Sreca pa sam na vrijeme kartu obezbijedio.
Chelsea F.C.
izgleda je Dzeki tesko shvatiti ili jednostavno neće malo vise da zapne. Sjećam se da je svojevremeno Baljić izjavio da mu je najveća greska dok je bio u Realu da se nije dovoljno trudio. Imam dojam Dzeko kad hoće moze sve "povaljati", samo je problem da prečesto ne pokazuje to htjenje.RODJENI34 je napisao/la:Po meni bod je dobar po razvoju stvari na terenu, ali bod za ukupan plasman nam ne znaci nista. Pa nismo pobjediili ima 8 godina neku vecu reprezentaciju, a ako njih ne pobjedjujemo nista od plasmana na prvenstva cista matematika. Nemojte sada prizivati Pjanica igrao i on mnogo utakmica pa nismo ni s njim pobjedjivali. Nas najveci problem je sto kao ekipa ne znamo odreagirati kad nam zaustave Misketa jer je on mozak ove ekipe, recite mi samo jednu utakmicu kad je on blistao da nismo pobjedili. A on ocito ne zna igrati kad ga udvajaju, a Pape to sve olakse katastrofalnom taktikom, gdje jedinog igrac koji mu iz nicega moze zabiti salje na bok 60m udaljen od gola. Zar nije korisnije tu staviti nekog ko ce se snaci tu bolje. Ovako je igrao sa 2 spice samo na papiru. presmijesno. Po meni Spaha i Sejo najbolji, a Sejo pokazuje da je jedan od najkolmpletnijih nasih igraca. a Dzeko definitivno ,ora promjeniti pristup kada igra za repku jer nije isto igrati za repku i city gdje i ne moras puno se truditi a opet ces dobijati lopte, ovdje on mora najvise potegnuti.
Istina je...bazeni je napisao/la:ma dobri smo dok smo god prvi...bagrcavi je napisao/la:i dalje smo prvi, u utorak samo još popraviti gol razliku, i nadati se remiju Slovačke i Grčke.
![]()
je li istina da meč Slovačka-Grčka prenosi FACE TV??
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Upravo to...FliX je napisao/la:ODLICAN REZULTAT!

- miralem444
- Kontakt:
Odlicno!!!
Ovo je ono sto jei realno trebalo bit,.Ja sam iskreno prije pocetka tekme bio prezadovoljan bodom imamo ga i sta sad kudit nase momke, pricat mogli smo do tri boda :O ..Odlican rezultat bravo momci , kosto Ciro reko uzeli smo bod sa 7 igraca jer zaista Dzeko Vedo Miske i Lula nista nisu pokazali , znaci trebamo bit prezadovoljni , uzeli smi brejak sto je najbitnije idemo sad latviju pobjedit u zenici i okrenut se slovacima koji ni 1% ne lice ovim Grcima.. Bravo Pape bravo Zmajevii
Ovo je ono sto jei realno trebalo bit,.Ja sam iskreno prije pocetka tekme bio prezadovoljan bodom imamo ga i sta sad kudit nase momke, pricat mogli smo do tri boda :O ..Odlican rezultat bravo momci , kosto Ciro reko uzeli smo bod sa 7 igraca jer zaista Dzeko Vedo Miske i Lula nista nisu pokazali , znaci trebamo bit prezadovoljni , uzeli smi brejak sto je najbitnije idemo sad latviju pobjedit u zenici i okrenut se slovacima koji ni 1% ne lice ovim Grcima.. Bravo Pape bravo Zmajevii
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 13 okt 2012, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Ljudi falio nam je Vrancic nista bez njeg
sve u svemu dobro je

sve u svemu dobro je

-
- Kontakt:
Jos jedna pozitivna stvar su samo 2 zuta kartona iz 3 utakmice i to Dzeko i Vranjes...To je veoma bitno jer neamo sirok kadar i trebaju nam svi igraci...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzeko kada ne dobija lopte moze izgledati nezainteresovano jer on je klasicni centarfor, nije njegov posao da se vraca nego da vreba oko njihovog gola. Baci mu loptu pa ce biti zainteresovan.
sad si opsovao majku svim "selektorima" sa ove stranice......calcio je napisao/la:Dzeko kada ne dobija lopte moze izgledati nezainteresovano jer on je klasicni centarfor, nije njegov posao da se vraca nego da vreba oko njihovog gola. Baci mu loptu pa ce biti zainteresovan.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Ja sam vrlo zadovoljan, jer ipak, Grčka je Grčka. Sada idemo dobit' Litvaniju, a onda se nadam da ćemo do narednog meča imati još ponekog debitanta u A repki. Nadam se da će protiv Litvanije Zukanović igrat' otpočetka. Vranješ je tako-tako, prvo poluvrijeme je bio loš, drugo se je popravio. Treba ga ostavit' u repki, ali mislim da nije za prvih 11, barem ne protiv jačih ekipa. Isto tako, prilično sam siguran da će Grci kiksat' protiv Slovačke u Slovačkoj.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
dzeko se i u odbranu vracao bogami. onaj zuti je zaradio da zaustavi kontru.calcio je napisao/la:Dzeko kada ne dobija lopte moze izgledati nezainteresovano jer on je klasicni centarfor, nije njegov posao da se vraca nego da vreba oko njihovog gola. Baci mu loptu pa ce biti zainteresovan.
vezni red nazalost nije kreirao dovoljno. smjesni su ovi sto ga kritikuju.
Ma joj da je bogdo samo Dzeko problem, imam osjecaj da jedino Miske i Pjanic u cijelom timu znaju baratat s loptom i napravit par poteza a da je ne izgube, od ove ostale se odbija kao od direk. Sto se tice utakmice ja sam sigurno jedan od rijetkih koji nije zadovoljan, jer ako zelis da budes prvi u grupi onda kalkulacijama nema mjesta, a nasi su ovde od pocetka isli na 0,vidjelo se iz aviona.edoox je napisao/la:izgleda je Dzeki tesko shvatiti ili jednostavno neće malo vise da zapne. Sjećam se da je svojevremeno Baljić izjavio da mu je najveća greska dok je bio u Realu da se nije dovoljno trudio. Imam dojam Dzeko kad hoće moze sve "povaljati", samo je problem da prečesto ne pokazuje to htjenje.RODJENI34 je napisao/la:Po meni bod je dobar po razvoju stvari na terenu, ali bod za ukupan plasman nam ne znaci nista. Pa nismo pobjediili ima 8 godina neku vecu reprezentaciju, a ako njih ne pobjedjujemo nista od plasmana na prvenstva cista matematika. Nemojte sada prizivati Pjanica igrao i on mnogo utakmica pa nismo ni s njim pobjedjivali. Nas najveci problem je sto kao ekipa ne znamo odreagirati kad nam zaustave Misketa jer je on mozak ove ekipe, recite mi samo jednu utakmicu kad je on blistao da nismo pobjedili. A on ocito ne zna igrati kad ga udvajaju, a Pape to sve olakse katastrofalnom taktikom, gdje jedinog igrac koji mu iz nicega moze zabiti salje na bok 60m udaljen od gola. Zar nije korisnije tu staviti nekog ko ce se snaci tu bolje. Ovako je igrao sa 2 spice samo na papiru. presmijesno. Po meni Spaha i Sejo najbolji, a Sejo pokazuje da je jedan od najkolmpletnijih nasih igraca. a Dzeko definitivno ,ora promjeniti pristup kada igra za repku jer nije isto igrati za repku i city gdje i ne moras puno se truditi a opet ces dobijati lopte, ovdje on mora najvise potegnuti.
-
- Kontakt:
Vidi se da je dobar u vrebanju, niko ga posteno nije ni vidio.Previse ozbiljno je shvatio to vrebanje.calcio je napisao/la:Dzeko kada ne dobija lopte moze izgledati nezainteresovano jer on je klasicni centarfor, nije njegov posao da se vraca nego da vreba oko njihovog gola. Baci mu loptu pa ce biti zainteresovan.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Vranjes mora bolje odigrati, Samaras ga je samarao.
Begovic je kralj kraljeva, i falio nam je Pjanic. Par dobrih poteza u kojima je se vidjelo da fali Pjana.
Ja sam vala presretan za bod.
Begovic je kralj kraljeva, i falio nam je Pjanic. Par dobrih poteza u kojima je se vidjelo da fali Pjana.
Ja sam vala presretan za bod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.