Da,.....Hamšika.nedim1993 je napisao/la:mislim da imaju samo 1 profi fudbalera?Saurman je napisao/la:Slovačka je smiješna ekipa pa nisu u stanju dobiti hadalje iz Lihtenštajna a lafo Hamšik 40 mil.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imam neki osjećaj da će Lihtenštajn uveliko nastradati ako momci budu naloženi kao danas. Mogao bi past rekord (Estonija) 
Ma ne treba o Lihtenštajnu ni razmišljati, 'ta njih ćemo dobiti i sa Svršajevićem u ekipi, meni je bitnije kako će Pape pristupiti Slovacima. Nešto kontam da malo Višću gurne u prvi sastav protiv Slovaka uz Lulu. Mislim da bismo bili ubojitiji po bokovima, čisto da rasteretimo malo vezni red na koji će mislim Slovaci beskompromisno startati.Neutral je napisao/la:Imam neki osjećaj da će Lihtenštajn uveliko nastradati ako momci budu naloženi kao danas. Mogao bi past rekord (Estonija)
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Gdje je kralj sto nas blagoslovi.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Shanks je napisao/la:Lihtenštajn je rekord, 8:1.
Mislio sam na domaće utakmice
- brzitesanj
- Kontakt:
Sa Slovacima ako nam svi budu zdravi a nadam se neće biti problemm da im uzmeme namanje 3 boda.*p!p!t@* je napisao/la:Ma ne treba o Lihtenštajnu ni razmišljati, 'ta njih ćemo dobiti i sa Svršajevićem u ekipi, meni je bitnije kako će Pape pristupiti Slovacima. Nešto kontam da malo Višću gurne u prvi sastav protiv Slovaka uz Lulu. Mislim da bismo bili ubojitiji po bokovima, čisto da rasteretimo malo vezni red na koji će mislim Slovaci beskompromisno startati.Neutral je napisao/la:Imam neki osjećaj da će Lihtenštajn uveliko nastradati ako momci budu naloženi kao danas. Mogao bi past rekord (Estonija)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jeste vi cula da je Marjan nesto reko o nekim 5 novim igracima o kojima nesmje pricati?
Kad se samo sjetim par godina unazad, kako smo krpili svaku drugu poziciju... A sada ćemo imati slatke brige koga staviti u prvi tim... Hvala ti Bože pa sam i to doživio! 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ne?AlenHalilovic je napisao/la:Jeste vi cula da je Marjan nesto reko o nekim 5 novim igracima o kojima nesmje pricati?
[youtube][/youtube]
Jedna si jedina...
Jedna si jedina...
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 jun 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
jesam ja sma cuo u jednom momentu je psomeno KOlasinca i Bicakcica a za ostalih 5 nece spominjatiVanjaC je napisao/la:Ne?AlenHalilovic je napisao/la:Jeste vi cula da je Marjan nesto reko o nekim 5 novim igracima o kojima nesmje pricati?
Ma Mare je bio malce zanesen u stilu: Kola, Bicakcic i 5-6 drugih ali o imenima ne zelim ...
halilović??xD skini ga sa profilne AllahatiAlenHalilovic je napisao/la:Jeste vi cula da je Marjan nesto reko o nekim 5 novim igracima o kojima nesmje pricati?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
cestitke Zmajevima i selektoru Susicu! zaista drugo poluvrijeme smo odigrali kao iz udzenika i rutinski natrpali mrezu protivniku! odigrati onako na gostujucem terenu zaista nije mala stvar,svi su igrali za 10 i s ponosom mozemo reci da smo Bosanci i Hercegovci!
Ja sam ovo Bogami uvijek govorio, gubili - pobjeđivali, svejedno.bosnas_ je napisao/la:i s ponosom mozemo reci da smo Bosanci i Hercegovci!
Doduše sad je to malo slađe reć', upravu si.
Momci rasturili.
Inace nisam kladionicar,al danas sam namiriso lovu i uplatio cvaju na bih,hrvatsku i crnu goru
Inace nisam kladionicar,al danas sam namiriso lovu i uplatio cvaju na bih,hrvatsku i crnu goru
Sretno zmajevi!!
Tekma u svakom smislu fenomenalna...vrh...
Sva sreća pa je odgođena utakmica protiv Omana, jer ćemo s ovom pobjedom imati 995 bodova na fifa listi, a da smo igrali s omanom bili bi po tom pitanju na gubitku (čak i u slučaju pobjede imali bismo 958, a zaa eventualni remi ili poraz da ne govorim...)...što znaci da bismo na novoj listi trebali prestići Švicarsku, Rusiju; Englesku, a možda i Italiju, obalu bjelokosti i Ekvador (zavisno od rezultata u preostalim utakmicama koje imaju ove 3 rep)...mada treba reci da ce i nas Grčka preteci nakon vecerasnje pobjede nad litvanijom..ali nema veze..bitno je da smo mi ispred njih u grupi za SP
Uglavnom, trebali bismo biti min 13. na slijedecoj listi, a ako se poklope jos neki rezultati mogli bismo jos koju poziciju visocije skociti...a sve to zahvaljujuci otkazanoj utakmici protiv Omana
Ako grijesim, nek me neko ispravi od ovih strucnjaka sto vole da barataju s racunanjem i fifa rankingom
Sva sreća pa je odgođena utakmica protiv Omana, jer ćemo s ovom pobjedom imati 995 bodova na fifa listi, a da smo igrali s omanom bili bi po tom pitanju na gubitku (čak i u slučaju pobjede imali bismo 958, a zaa eventualni remi ili poraz da ne govorim...)...što znaci da bismo na novoj listi trebali prestići Švicarsku, Rusiju; Englesku, a možda i Italiju, obalu bjelokosti i Ekvador (zavisno od rezultata u preostalim utakmicama koje imaju ove 3 rep)...mada treba reci da ce i nas Grčka preteci nakon vecerasnje pobjede nad litvanijom..ali nema veze..bitno je da smo mi ispred njih u grupi za SP
Uglavnom, trebali bismo biti min 13. na slijedecoj listi, a ako se poklope jos neki rezultati mogli bismo jos koju poziciju visocije skociti...a sve to zahvaljujuci otkazanoj utakmici protiv Omana
Ako grijesim, nek me neko ispravi od ovih strucnjaka sto vole da barataju s racunanjem i fifa rankingom
Da, mnogo bolja.Harrison je napisao/la:Kako je drugacija reprezentacija bez Zahirovica.
Koja je formula tog tvog racunanja?hurem je napisao/la:Tekma u svakom smislu fenomenalna...vrh...
Sva sreća pa je odgođena utakmica protiv Omana, jer ćemo s ovom pobjedom imati 995 bodova na fifa listi, a da smo igrali s omanom bili bi po tom pitanju na gubitku (čak i u slučaju pobjede imali bismo 958, a zaa eventualni remi ili poraz da ne govorim...)...što znaci da bismo na novoj listi trebali prestići Švicarsku, Rusiju; Englesku, a možda i Italiju, obalu bjelokosti i Ekvador (zavisno od rezultata u preostalim utakmicama koje imaju ove 3 rep)...mada treba reci da ce i nas Grčka preteci nakon vecerasnje pobjede nad litvanijom..ali nema veze..bitno je da smo mi ispred njih u grupi za SP![]()
Uglavnom, trebali bismo biti min 13. na slijedecoj listi, a ako se poklope jos neki rezultati mogli bismo jos koju poziciju visocije skociti...a sve to zahvaljujuci otkazanoj utakmici protiv Omana![]()
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.