Ovoliko da zaradis godisnje u Houstonu si bogat.Pirke je napisao/la:
NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
- Titova-Juga
- Kontakt:
GunnerEmir je napisao/la:ako gledaš sve kako možeš da voliš divljake poput Noaha?nebitno, ja znam da bi i bio najdraži igrač kad bi vam donio titulu ili dvije...pa neki navijači Chicaga su čak Rosea nakon one MVP titule proglasili novi MJ...sve to na stranu, kao što rekoh ni ja ne volim Kobea, niti Bostonovce, pa opet ih poštujem i volim ih gledati ako ništa jer znam koje veličine gledam...James da do kraja karijere osvojo 10 prstenova i 10 MVP nagrada nekim ne bi bilo dovoljno...jer ne da ga ne vole, nego ga mrze, i ne poštuju ništa, ako voliš košarku, a vdim da većina voli ovdje i ako znaš igru onda mora da poštuješ šampiona i najboljeg igrača već par godina...da Kobe ili Durant rade ovo što James radi i da imaju ovakve brojke neki bi ih ovdje već davno proglasili za najbolje svih vremena...
Pa Noah je tipičan primjer igrača kojeg obožavaš kada je u tvom klubu ali ga nikako ne voliš kada tvoji igraju protiv takvog. Dobar primjer i usporedba Gattuso u nogometu. Niko ozbiljan nije najavljivao Rosea kao novog Jordana. Takav se više vjerovatno roditi neće. Ja sam alergičan na flopere, narcise, egoiste... stoga mi je od te udarne trojke iz El Heata prosto muka. LeBron je trenutno bez premca najbolji košarkaš i mislim da mu trenutno niko nije ni blizu, ali ta druga tamnija strana njega je za svaku kritiku! Ovdje se konstantno govori hejteri Heata, hejteri Lebrona, ovo, ono... pa taj isti Heat je sa Shaqom i Wadeom uzeo naslov, ja ih uopšte nisam mrzio, (osim onog Poseya), onaj je bio hablećina i provokator...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Wade je veći floper od LeBrona.
MJ je veći egoista od LeBrona.
Noah je veći narcis od LeBrona.
LeBron je bolji košarkaš od njih.
MJ je veći egoista od LeBrona.
Noah je veći narcis od LeBrona.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- GunnerEmir
- Kontakt:
pa i ne kažem hateri Heata...da igraju Wade i Bosh ne bi ni u pola ljudi ovako reagovalo na Heat...mislim bilo gdje da je James prešao nako decisiona bilo bi ovako...kad Durant ode iz OKC-a bit će nešto slično...mislim i Jamesa je 90% ljudi voljelo i podržavalo dok je bio u Cleveladnu...iako je za razliku od tadašnjeg LeBrona ovaj sad i bolji i kompletniji kao osoba(medijska ličnost) i kao igrač...
LeBron nije bolji od MJ-a,makar ne još, od ove dvojice zajedno jest
LeBron nije bolji od MJ-a,makar ne još, od ove dvojice zajedno jest
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- Titova-Juga
- Kontakt:
:ugeek:
Beeep, wrong, try again... 
Gunner - Jamesa su poštovali više u Clevelandu jer nije bio ovaka FLOPČINA a ne zato što je sad u mnogo boljem timu i svakogodišnjem konkurentu za naslov.
LBJ MVP je napisao/la:

Gunner - Jamesa su poštovali više u Clevelandu jer nije bio ovaka FLOPČINA a ne zato što je sad u mnogo boljem timu i svakogodišnjem konkurentu za naslov.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
hm..Titova-Juga je napisao/la:
Beeep, wrong, try again...
Volio ga je svako u CLE zato sto je bio u slabom timu i sto je razvaljivo. Odnoso nisu imali razloga da ga mrze, nesto kao sad sa Durantom, nisam jos upuzno hatejra Duranta.
Ali kao sto je Tyson rekao (inace najvise omrazena osoba u medijima i publici), ne bitno kojim se sportom bavis samo pobjedjuj i sve se mjenja.
- GunnerEmir
- Kontakt:
nije on ni sad flopčina neka, nađi mi jednog igrača koji ne odgumi s vremena na vrijeme nešto, a pogotovo ako ima ovoliko fizičkog kontakta s protivnicima, pa Jamesa stalno tuku da ga zaustave...sad što je on odglumio 2-3 faula, ko to još ne radi?u bilo kojem sportu, s vremena na vrijeme...mi na ulici igramo basket pa tražimo neke faulove koji ne postoje kad se dođe u završnicu gutavog basketa i čak se kunemo svim i svačim da nas je neko odgurnuo ili dirao po ruci(jer je tako, ako možeš, želiš da se tako izvučeš, niko ne prihvata poraz)...kao što rekoh svako s vremena na vrijeme glumi faul, pa i James, radi to sad a radio je i u Cavsima, samo nisam siguran da to ima na net-u...ali da je sad neki floper poznati, kao npr Suarez ili Biskvit u fudbalu, to nije
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da se razumijemo, nisam ga ja OBOŽAVAO dok je bio u Clevelandu, ali mi je svakako bio dražiji tamo jer nije radio ovakve stvari što radi odkako je u Miamiu. Svaku jbn utakmicu flop za flopom. To VELIKIM igračima, a ovaj to svakako jeste, NE TREBA!
Gunners - Daj molim te, svako to radi ? Ne misliš li da malo pretjeruješ ipak ? Većina to NE RADI, ali je tačno da većina timova ima igrača koji flopuju. Heat ih ima 3, možda i više. Battiera tu neću ni da računam jer barem ne radi to onako ofirno kao LeBron, Wade i Bosh. Previše generalizuješ stvari, ja igram košarku 19 godina, zvanje glupih faula mi nikada nije bilo u krvi, volim kontakt, muški basket. U Cavsima ovakve stvari nije radio, možda mu se i desilo par puta, al se nešto ne mogu sjetiti. Pomirite se sa činjenicom, POSTOJE RAZNI DOKAZI O ISTOJ, čovjek je floper, to ne umanjuje njegove igračke kvalitete, već ljudske! Nismo hejteri što pričamo istinu!
Gunners - Daj molim te, svako to radi ? Ne misliš li da malo pretjeruješ ipak ? Većina to NE RADI, ali je tačno da većina timova ima igrača koji flopuju. Heat ih ima 3, možda i više. Battiera tu neću ni da računam jer barem ne radi to onako ofirno kao LeBron, Wade i Bosh. Previše generalizuješ stvari, ja igram košarku 19 godina, zvanje glupih faula mi nikada nije bilo u krvi, volim kontakt, muški basket. U Cavsima ovakve stvari nije radio, možda mu se i desilo par puta, al se nešto ne mogu sjetiti. Pomirite se sa činjenicom, POSTOJE RAZNI DOKAZI O ISTOJ, čovjek je floper, to ne umanjuje njegove igračke kvalitete, već ljudske! Nismo hejteri što pričamo istinu!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
MIA izgleda izgubljeno i prepadnuto na startu...
neki link ??? hvala
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Sportfanatik
- Kontakt:
http://www.firstrow1.eu/watch/189168/1/ ... acers.html" onclick="window.open(this.href);return false;bega_afc je napisao/la:neki link ??? hvala
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nevjerovatni promasaji Westa drze MIA na samo -2.Ako IND ne dobije 1/4 nema ovdje pobjede veceras...
zivioSportfanatik je napisao/la:http://www.firstrow1.eu/watch/189168/1/ ... acers.html" onclick="window.open(this.href);return false;bega_afc je napisao/la:neki link ??? hvala

#Voajeroljupci na respiratorima.
Miami mi izgleda nekako izgubljeno, kao da nemaju ideje kako protiv Pacersa dobiti bitku pod kosem. Trojka Miamia mi i jos izgleda premoreno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Morala je ova cetvrtina biti vise za IND...Po onome sto sam vidio,do sada,od Jamesa i Wadea je da su umorni i to se vidi po njihovim pokusajima napadanja kosa tj. skoro ih nije ni bilo.To sto sam i pisao da bi ih moglo snaci nakon zadnje tekme...
Kad je serija 2-2, ko dobije game 5, prolazi dalje u 83% slucajeva...
P.S. Sta je ovo s foruma svaki klik izbacuje neki error, kao server preoptercen.
P.S. Sta je ovo s foruma svaki klik izbacuje neki error, kao server preoptercen.
Kuva se pravo, to se trazi! 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Vidi ovog Andersona šupka. Nije ni Hansborough neka maca cica, ali ovaj je prvi počeo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Sportfanatik
- Kontakt:
I kod mene je takoalemsa je napisao/la:Kad je serija 2-2, ko dobije game 5, prolazi dalje u 83% slucajeva...
E moja ptico
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav je odron od igraca ovaj Hansbrough.
Majke mi,on ni u Bosni ne moze igrati ovakav,kakav je... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.