KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Ma nista kad se osramote ovako treba govoriti royal a kad pobjede onda bosna i sve super 

You are someone else I am still right here
najpostenijefera je napisao/la:Ma nista kad se osramote ovako treba govoriti royal a kad pobjede onda bosna i sve super

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Danas u 5 za sve mazohiste na arenisport protiv dynamica, ocekujem visok poraz.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
9 poena prednosti do sad, vise zbog toga sto je Dynamic uzasan nego zbog dobre igre, Bradford ne moze bazen pogodit.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bradford igrac manje na terenu. Da je ovo nekako dobiti bilo bi extra, dvije pobjede zaredom bi dale vjetar u ledja.
-
- Kontakt:
**** majku ovaj Pasajlic hem usere svaku akciju hem ne zna tricu pogodit...
Mikovic isto los...
Cory luta...
Walker i Blair dobri
Maksim i Resko takodjer solidni
Mikovic isto los...
Cory luta...
Walker i Blair dobri
Maksim i Resko takodjer solidni
Radnička klasa since 1921
U I poluvremenu, ne znaš ko je bio gori je li Bosna ili ovi "Dynamični"?!
10 suteva je potrebno da poentiraju
- akisarajevo92
- Kontakt:
"Zaboravi sve sto je bilo, nismo dali zicer, nismo dali zicer, nismo dali zicer, nismo dali zicer.."
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la:"Zaboravi sve sto je bilo, nismo dali zicer, nismo dali zicer, nismo dali zicer, nismo dali zicer.."

Aco pokusava dobit otkaz na sve nacine, al mu ne uspjeva
Kakvi su ovo antitalenti i amateri pa Bože, ostaju jedno 10 puta sami za tri poena i ne znaju ubaciti... Haj da se Maksim kao centar tu nasao nego sve tzv.suteri i oni bazen ne mogu pogoditi...
FK Sarajevo !
-
- Kontakt:
Bravo majstori, svaka vam cast.
Da sam na mjestu 90% ovih igraca bilo bi me stid sto nosim dres Bosne, pisam vas sviju od trenera do zadnjeg igraca.

Da sam na mjestu 90% ovih igraca bilo bi me stid sto nosim dres Bosne, pisam vas sviju od trenera do zadnjeg igraca.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A oni bi plate...Zašto ????
Jos jedna amaterski odigrana i izgubljena utakmica. Strasno sta su uradili u zadnjoj cetvrtini, dok su jos imali aktivan rezultat (60-60 bilo, cini mi se). Ja ovo prestajem pratiti dok se ne rijese Damjanovica i dok se ne dese neke ocigledne promjene.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema smisla gledati jer ovo ne ide naprije. Sve gore i gore. Umjesto da su pojačali ekipu u odnosu na prošlu sezonu oni su je oslabili i to drastično. Ponovo se ne daje plata igračima i slično. Đaba se nadamo nećemu.kobe24 je napisao/la:Jos jedna amaterski odigrana i izgubljena utakmica. Strasno sta su uradili u zadnjoj cetvrtini, dok su jos imali aktivan rezultat (60-60 bilo, cini mi se). Ja ovo prestajem pratiti dok se ne rijese Damjanovica i dok se ne dese neke ocigledne promjene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Los trener plus losa selekcija pojacanja i tu nema napretka. Ja opet vjerujem da je trener glavni krivac, mada i svi ostali (igraci i pogotovo uprava, koja se pita za sve) ne mogu da ne snose odgovornost. Kako sam i pisao ovdje na samom pocetku, dovoljno je mjesec dana da Aco upropasti sve sto se upropastiti moze. Evo, proslo je tacno mjesec dana od pocetka sezone, a porazi su se samo nizali i ista je vec izgubljena. Ja sam se, nazalost, bio nadao da cemo ipak za par godina imati nesto od ove Bosne, ali izgleda da je sve uzalud.Unofficialpage je napisao/la:Nema smisla gledati jer ovo ne ide naprije. Sve gore i gore. Umjesto da su pojačali ekipu u odnosu na prošlu sezonu oni su je oslabili i to drastično. Ponovo se ne daje plata igračima i slično. Đaba se nadamo nećemu.kobe24 je napisao/la:Jos jedna amaterski odigrana i izgubljena utakmica. Strasno sta su uradili u zadnjoj cetvrtini, dok su jos imali aktivan rezultat (60-60 bilo, cini mi se). Ja ovo prestajem pratiti dok se ne rijese Damjanovica i dok se ne dese neke ocigledne promjene.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.