Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Cimirot najgori u vezi Sarajeva, nema vise Jajala pa se i decko malo pogubio.
Mali Radovac objasnio neke stvari a Stojcev doktorski.
Cimirot dok ne ode negdje ne treba ga spominjati uopste kao potencijalnog clana repke.
Vise ocekujem od Radovca i njega treba forsirati.
Cimirot dok ne ode negdje ne treba ga spominjati uopste kao potencijalnog clana repke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pape se satra otvarajuci vrata Avdija i Tinceku, cak je pozivao nase prvake da idu u Tursku ne bi li usput utopio i ovu dvojicu.emir79 je napisao/la:I Mesa je Sanjinubhsport je napisao/la:Bravo Sanjine, otvorio si prostor Tinu u Sosou.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
bhsport je napisao/la:Cimirot najgori u vezi Sarajeva, nema vise Jajala pa se i decko malo pogubio.
1946
da neko napise da treba radovca u reprezentaciju, on bi rekao ma jok, gojko je betonHead je napisao/la:bhsport je napisao/la:Cimirot najgori u vezi Sarajeva, nema vise Jajala pa se i decko malo pogubio.
Da. Gojko je armirani beton i najbolji igrac Sarajeva, trenutno najkvalitetnije ekipe u prvenstvu. Kao takav zasluzuje paznju reprezentacije.
1946
Cestitke Prcicu na transferu,svaka cast! otisao je u veliki klub i to nije mala stvar. sad je najbitnije da se nametne i da igra,i poziv u reprezentaciju ne bi smio doci u pitanje! izvinuo se selektor indirektno,rekao da je pogrjesio,malo i pretjerao i to se desava svima,pogotovo mladjim igracima,koji ne razmisljaju nekad i daju malo ishitrene izjave... bio je on mozda i nepravedno izostavljen,ali njegovo je da igra ,suti i ceka poziv... On je legitimni nasljendik Misimovica,igra u odlicnom klubu ,u jakoj ligi i ako bude standardan on ce mnogo koristiti reprezentaciji. Ima 21 godinu,veoma je mlad,a bio je i najbolji igrac mlade reprezentacije BIH.... Prcic ce biti veliki dobitak za reprezentaciju,sasvim sigurno! selektor je najavio da racuna na njega,i time je pokazao da je svima u interesu dobrobit bh nogometa i reprezentacije!
Cimerot hahhahaha ko i torlak prije 2-3 godine. Iz premijer lige niko nema sta traziti u reprezentaciji jer je to najgora liga u evropi ili medju 3 najgore.
- Goalgetter
- Kontakt:
Juka ce izgleda putovati u ovaj koji dan kod Dine Arslanagica. Premislja se izmedju Alomerovica [Dortmund], Zukanovica i Arslanagica gdje ce putovati, mada mislim prije da ce kod Dine, jer je najpotrebnije u ovom momentu.
Cesena zeli produziti ugovor Milanu Djuricu, dok je Eldin Hadzic nakon Valladolida i Murcije nasao se na meti jos Ponferradine i Cadiza.
P.S Cestitke Prcicu na sjajnom transferu
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Susic da je dao priliku prcicu na sp on bi danas potpisao za chelsea ko sto je sportsport pisao par puta. Ovako amidzic ide u veronu
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlicna vijest za Milana Djurica, nadam se da ce sad konacno uciniti korak naprijed, da moze konkurisati i za A-Repku, a ne vazda da provodi po posudbama u Seriji B.Adi_Zepce je napisao/la:Cesena zeli produziti ugovor Milanu Djuricu, dok je Eldin Hadzic nakon Valladolida i Murcije nasao se na meti jos Ponferradine i Cadiza.
Goalgeter, pravi si gospodin u ovom odijelu 
- Goalgetter
- Kontakt:
Da da, maturskoSheyi je napisao/la:Goalgeter, pravi si gospodin u ovom odijelu
EDIT: Aha, to si ti Alexis
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 01 avg 2014, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko ja znam Zrinjski je prvak i samim tim najkvalitetnija ekipa u prvenstvu.Head je napisao/la:Da. Gojko je armirani beton i najbolji igrac Sarajeva, trenutno najkvalitetnije ekipe u prvenstvu. Kao takav zasluzuje paznju reprezentacije.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
Imperator98
- Kontakt:
JUKA ZA PREDSJEDNIKA SAVEZA!!!Goalgetter je napisao/la:Juka ce izgleda putovati u ovaj koji dan kod Dine Arslanagica. Premislja se izmedju Alomerovica [Dortmund], Zukanovica i Arslanagica gdje ce putovati, mada mislim prije da ce kod Dine, jer je najpotrebnije u ovom momentu.
Miroslav Radovic je zabio dva gola Celticu u pobjedi njegove Legije 4-1. Uoci SP je u sedam utakmica zabio osam golova, a nastavlja i ove sezone.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Sto je sa ovim Radovicem? Vidio sam lani da se i Srpski FS nesto vrti oko njega. Odakle je ovaj igrac i je li ikada igrao u BIH ili bi mu trebalo sredjivati papire kao i drugima?Pauleta je napisao/la:Miroslav Radovic je zabio dva gola Celticu u pobjedi njegove Legije 4-1. Uoci SP je u sedam utakmica zabio osam golova, a nastavlja i ove sezone.
Sad se ja trebam pitati gdje me nađeGoalgetter je napisao/la:Da da, maturskoSheyi je napisao/la:Goalgeter, pravi si gospodin u ovom odijelu, nego gdje me nadje, ko mi to odaje identitet.
EDIT: Aha, to si ti Alexis
Svaka čast za Juku, svojim troškom putuje po Evropi, sve za dobrobit reprezentacije. Da savez ima sluha ponudili bi mu funkciju nešto kao skaut za dijasporu
Covjek ide, kad ne zele oni koji bi trebali. Mogao bi i do Tankovica jos jednom skoknuti nije Nizozemska daleko od Belgije, a usput zasto bi isao u Zukanovica?Goalgetter je napisao/la:Juka ce izgleda putovati u ovaj koji dan kod Dine Arslanagica. Premislja se izmedju Alomerovica [Dortmund], Zukanovica i Arslanagica gdje ce putovati, mada mislim prije da ce kod Dine, jer je najpotrebnije u ovom momentu.
Da nisu opet portali slagali da se stavio Susicu na raspolaganje, jer ne vidim drugi razlog za put. Ovaj covjek je zasluzniji za ovu repku nego svi ostali djelatnici saveza zajedno. Svaka cast gospodine Becirevicu. Mnogi mu zamjeraju nedostatak obrazovanja i slicne budalastine ali covjek ne trza nego radi i dalje. Susic bi se trebao ugledat na ovog covjeka koji bez place na temelju svoje ljubavi prema repki odradjiva cijeli ovaj posao. Za to vrijeme neke lijencuge traze povecanja prihoda unatoc spavanju na treninzima i van njih. Naspavaj se ti Susicu a Juka ce obilazit potencijalne reprezentativce.
Rodjen je u Gorazdu, ali koji ce nam qurac igrac od 30 godina. ionako pored Dzeke i Ibisevica niti jedan ne moze prismrditi prvih 11. A na klupi bi radije gledao nekog naseg talenta, koji ce trenirajuci sa starijim kolegama dodatno napredovati i vjerojatno ih vremenom zamjeniti, nego neke polovnjake koji su vec na zalasku karijere od kojih nemamo ni kratkorocno ni dugorocno koristi.dubrovnik je napisao/la:Sto je sa ovim Radovicem? Vidio sam lani da se i Srpski FS nesto vrti oko njega. Odakle je ovaj igrac i je li ikada igrao u BIH ili bi mu trebalo sredjivati papire kao i drugima?Pauleta je napisao/la:Miroslav Radovic je zabio dva gola Celticu u pobjedi njegove Legije 4-1. Uoci SP je u sedam utakmica zabio osam golova, a nastavlja i ove sezone.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10, Mostarska, NebeskaSila96, Proximic, Zglavkar i 51 gost.