Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2011, 00:31

messilla je napisao/la:Ne mislim bukvalno jbt , bili su toliko loši da sam tako opisao njihovu igru .
Tesko je protiv Reala biti dobar.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 avg 2011, 00:32

Nail for Real je napisao/la:
messilla je napisao/la:Ne mislim bukvalno jbt , bili su toliko loši da sam tako opisao njihovu igru .

:lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 29 avg 2011, 00:32

messilla je napisao/la:Jao kako je slabašna ekipa ova Zaragoza , pa jesu li ljudi prešli centar jbt , ističu kandidaturu za Segundu ( odmah ) :D
Nije to sad nešto , zgaziti Zaragozu :D , ali sve u svemu , svaka čast , valja dati 6 golova ;)
:lol: :lol: Pa zato je kriv Real Madrid njihova igra, inace Alcaron je nesto jaci :roll: valja dati 6 ali bogami da si gledao tekmu, presing citavu tekmu...golman od Zaragose je skinuo jos 6 dobri sansi, samo kako je skinu Callejonu i Benzemi 2 :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 avg 2011, 00:39

Nail for Real je napisao/la:
Govorimo o ekipi koja se prošle sezone jedva provukla u zadnjem kolu , ali i ekipi koja vas pobjedila prošle sezone na ESB-u dok ste još bili u trci za titulu.
Ljudi imaju skoro isti roster i ne vidim koji je tvoj problem.
Vi ste igrali sjajno , ali oni nisu igrali svoj najbolji nogomet.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2011, 03:03

Napisite jednostavno da je Real bio fantastican, ne boli vjerujte :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 07:50

Hvala. Donese mi Real dobre pare na kladari (igr'o 3+). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 avg 2011, 07:52

znaci Real bukvalno pro'šo kroz Zaragozu, pucaju golovi na sve strane.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 29 avg 2011, 10:47

@mesilla ne glumi majke ti, ne volim ih ni ja al treba priznat da su odigrali odlicno! U Primeri postici 6 golova u gostima je za svako postovanje ;) .
Cestitam vam na odlicnoj igri. Nadam se da ce te i vi nama cestitati nakon vecerasnje tekme!

lp Dushi
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 29 avg 2011, 17:04

Guti: "El crack del Madrid es Özil"
:)

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 29 avg 2011, 17:09

ham dobar je Real nas ali nema pravog napadaca k'o sto City ima :P Benz je bio dobar u Lyonu u Realu nista, Higuain i ne dobija prilike a i kad dobije ne igra bas dobro, treba jedan gol igrac i onda bi bio pravi Real, kontam da bi mozda Altintop mogao igrati tako nesto posto Benz je napadac ali nije onaj klasican a isto tako mislim da bi Kaka kao najistureniji igrao jako dobro mozete reci da sam lud da je kaka poluspic i te stvari ali siguran sam da bi bio bolji od Benza koji je prvo skrt lopte a drugo promasi sve zivo :s i ovaj Coentrao okej je igrac ali nista posebno-vise sam ocekivao od istog ;) e samo da kazem za ove katalonce PEPE JE KRALJINA !! :D
p.s. jedva cekam Sahina da vidim :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2011, 17:14

Nisi gledao Benzemu od 1.1.2011 kad tako pricas,i sinoc jest masao ali je sve ostalo dobro radio.Kod prvog gola je konkretno on ukrao loptu i otvorio kontru iz koje je pao gol,a golovi ce doci kao i onih 26 prosle sezone.

Coentrao je bar u ovih par utakmica pokazao koliko je polivalenat igrac.
Moze pokriti oba boka i krila a na DMF je protiv barce bio ponajbolji igrac.
I sigurno da ce odraditi veliki broj utakmice ove sezone.

Svi su odlicni,Kaka uđe za 15 minuta smjesti jednu loptu u malu mrežicu i namjestio jos jedan gol.
A Benz ce biti ubojit u to ne treba sumnjati,sinoc je imao jednu pravu koju je trebao pogoditi(sam si je i izborio) ali vec sljedecu ne treba sumnjati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 17:14

Mišljenja sam da Altintop neće odigrati ni 10 utakmica u Realu. :mrgreen: Real njeguje drugačiji stil u odnosu na Barcelonu, tako da je jedan napadač tipa Benzeme i više nego potreban. Benz je na pripremama briljirao, samo moraju se malo uzeti u obzir i neke druge stvari. On je bio broj jedan u Lyonu; oko njega se sve vrtilo, dok je sada samo jedan u nizu (nekad čak i nije u 1. postavi). To je velika razlika, stoga je razumljivo što ne izgleda tako dominantno kao u timu sa Gerlanda. Što se tiče Reala, ja stvarno ne znam na kojoj bi se oni poziciji mogli pojačati. :mrgreen: Pokriveni su na svim pozicijama i više nego dobro, sada je samo da se vidi da l' je to dovoljno da se skine Barcelona. Moram priznati da sam skeptičan po tom pitanju, jer ono je baš mašinerija nad mašinerijama. :mrgreen: Sinoćnji meč nisam gled'o, al' me opet zanima kakav je Coentrao na zadnjem veznom. Da l' se ikako popravio u odnosu na pripremne utakmice (kada je bježao uz aut liniju)? Nije ni Zaragoza ekipa koja može ugroziti Madriđane, al' ipak je prvenstvena utakmica, svi igrači su jednako našpanovani i nabrijani, pa ako postoji napredak, onda se može reći da Jose ipak dobro radi sa ovim eksperimentom. Mada, ja bih se opet radije okren'o Sahinu i(li) Khediri, tako da... :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 29 avg 2011, 17:18

raul_64 gledam svaku Realovu utakmicu :) a ako se nekad desi da sam u gradu onda vatam WI-FI da pratim desavanja pa kad dodjem kuci gledam sazetak :D ili nekad i reprizu :) no kazem generalno za Benza :) meni je on taraba i **** :D samo da kazem da ja Kedhiru obozavam :D i sto bih volio da Svajni iz Bayerna dodje, jer mi je to bas nako omiljeni igrac :D i Guti-ja kad igram na konzolama sa Realom ofc, Guti mora da igra ili ne igram nikako xD taj covjek nije nikad dovoljno dobio priliku a za mene je best-->better-->GUTI.haz :P pas ima da je to strasno :D <3
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 avg 2011, 17:22

Odigrao je utakmicu ala Redondo..
Iskreno,ja sam bio skeptican kada je u pitanju Concentrao i nisam bio za njegovo dovodjenje ali protiv Barce,a pogotovo sinoc,me demantovao..Coentrao je u defanzivi igrao slicno Lassu,znaci grize,samo je x puta inteligentniji i zna se zonski branit pa je i samim tim uvijek na pravom mijestu.,.U ofanzivi je bio karika koja je prosle sezone nedostajala Realu,taj igrac u sredini koji moze odigrati dobro u napadu,napraviti visak a da defanziva ne trpi..
Iskreno se nadam da ce Sahin igrati jos bolje,jednostavno imam takav osjecaj da ce biti jedan od glavnih igraca Reala narednih par sezone..
Sto se tice sinocnje taktike mogu reci samo-HEBENO SAVRSENSTVO..
Ko je pratio ,mogao je vidjeti da Zaragoza nije imala cenat slobodnog prostora,jednostavno tu su neke nevidljive transformacije kojima dobivamo visak u napadu a ne gubimo u odbrani-Carvalho na krilu,CR na devetci,Pepe na zadnjem veznom,Coentrao i Marcelo po krilima.. Mislim da na ovim rotacijama mozemo zahvaliti najvise Xabiju koji igra perfektno i uvijek popuni rupu na svakom dijelu terena,jednostavno nema gdje ga nema..

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 29 avg 2011, 17:24

blancos i pepeu da se zahvalimo :P covjek sjece lopte ko lubenicu nozom :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2011, 17:25

Monolog je napisao/la:inoćnji meč nisam gled'o, al' me opet zanima kakav je Coentrao na zadnjem veznom. Da l' se ikako popravio u odnosu na pripremne utakmice (kada je bježao uz aut liniju)?
Bio je dosta dobar,nije bio klasican DMF ali protiv Zaragose si je to mogao dopustiti.
Bilo ga je na svakom dijelu terena i svakom je dosao kao savrsena ispomoc.

Ali protiv barcelone je pokazao da moze biti takticki odgovoran.
Kada je usao na ESB protiv barcelone bio je ponajbolji na terenu,a ono sto on bjezi malo u lijevo :mrgreen: je protiv barcelone pozeljno jer je ustopao Alvesa u prvom mecu.
U drugom poceo kao bek bez greske pa se prekomandovao na zadnjeg veznog u pola utakmice.
Dobar je Fabio,veoma koristan.

A Benzema je bio nas najbolji igrac drugog dijela sezone,toliko nesebican i ono sto imaju on i Ronaldo to je strasno.
Pa juce Ronaldo pucao s dobre pozicije i dize ruku Karimu jer mu nije dodao loptu(a nije ovaj bio u bogzna kakvoj situaciju) ono WTF :shock:

Blanc je rekao "jedini problem Benzemi su kilogrami ali to je sada rijeseno".

Ove sezone Karim ce biti nas drugi strijelac i drugi asistent,zivi bili pa vidjeli 8-)
Boljeg za Real nema,dobro Waza al ajde.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 avg 2011, 17:27

delko je napisao/la:blancos i pepeu da se zahvalimo :P covjek sjece lopte ko lubenicu nozom :D
Nema sta ,odigrao je perfektno sinoc..Tu se slazem ,mada ne bih da komentarisem gluposti za Benza :D
Nego Pepe je jedan od najboljih stopera svijeta i od toga ne treba bjezat,druga stvar je sto on dobije zadatak u nekim utakmicama,citaj protiv Barce,da igra ostrije ..

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 29 avg 2011, 22:16

Dinamo prodaje samo paket-ulaznicu za sve tri utakmice Lige prvaka

Kod: Označi sve

Paket ulaznica za donji dio zapadne tribine iznosi 1200 kuna, za mjesto na istočnoj i gornjoj zapadnoj tribini valja izdvojiti po 800 kn, a za ono na sjevernoj 600 kn
Tko god želi uživo pogledati Real u Maksimiru, morat se pojaviti i na preostalim dvjema utakmicama Lige prvaka. Zapravo, ne mora doći, ali mora - kupiti ulaznicu. Tako barem doznajemo iz neslužbenih izvora, koji otkrivaju da Dinamo gledateljima šalje poruku »sve ili ništa«.

Nije dobro, nadam se da ovo nije istinito. Zna li neko preko koje stranice ce navijaci Reala iz Spanije kupovati karte za ovu utakmicu ? Ako nista, ne gine mi paket.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2011, 22:18

Koje ucjenjivanje, cuj ako hoces gledat' Real moras kupit ulaznicu za Ajax i Lyon slika

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 avg 2011, 22:21

Evo gledam raspored sljedećeg kola i vidim da igrate u podne utakmicu protiv Getafea
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.