FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 17:58

PitarBordo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Mislim da se broj 21 trebao penzionisati dok ne dovedemo nekog vrijednog tog broja. Al' hajde de. Koji će Lelić nositi broj zna l' ko? :kafa:
ma jok , čuj penzionisat, da se oprostio Benko kod nas pa hajd, ali niđe veze....ako nismo Smječaninov ili Obućin penzionisali ....
Learn the sarcasm dude. :salut:
e jbg :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jan 2017, 17:59

Prodaja Catakovica, ako se desila, nije losa stvar. Zbog cega?
Pa momak je imao najtezu povredu, pitanje je sada koliko b8 nam mogao pomoci.
Ja se nadam da ce momak uspjwti gdje god da ode, al prodaja i nije losa stvar bas iz razloga sto je imao tesku povredu..
Mozda se nece oporaviti mozda hoce... to niko ne zna...

A mi ako smo fkt dobili dobro obestecenje, treba da pohvalimo jer smo prodali igraca koji vec ima povredu koljena iza sebe.

Kako god, Hamzi svakako sve najbolje i nadam se da ce uspjeti u karijeri ;)

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 18 jan 2017, 18:01

Kad ste toliko sposobni za prodaju molim vas utalite onda nekome Faruka i Sabrinu da ih ne gledamo više.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jan 2017, 18:08

Pa još ne može da bude zvanično, jer očigledno nije počeo prelazni rok u premijer ligi. Eh, to ti je i znak da si za njegove papire morao dati nešto novca, vjerovatno nije 50k ali je tu negdje (pa iz 2. lige kad nekog dovodiš ako ima bilo kakav ugovor plaćaš po 5 -10 milja za papire). Jer da si ga đaba doveo tj. da je imao slobodne papire do sad si ga mogao potpisati, a ovako se čeka prvi dan prelaznog roka. Po meni solidan igrač, a vidim neko spominje i šišu da voli, to izbit mu iz glave pod hitno i odmah na startu. Mali obećava.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 18 jan 2017, 18:09

Nisam siguran koliko je sport centar kredibilan. Onako, na prvu, sam skeptičan da u ovome ima istine i pričekao bih da vidim šta je reć' dok ne komentarišem.

S druge strane, mogli smo ovdje čitati a i ja sam čuo da između Čale i rukovodstva kluba postoje neke nesuglasice u vezi odlaska i dolaska igrača, u smislu da je Čala taj koji daje posljednju riječ a da se, kao nešto, pokušalo uraditi na tom planu njemu iza leđa. Obzirom da je Hamzu Čala preporučio Sarajevu i da do sada nije bio pomenut u kontekstu eventualnog odlaska zaključio bih da vijest nije istinita. Valjda će biti neka presica pred polazak u Hercegovinu pa ćemo saznati nešto više.
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 18 jan 2017, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 jan 2017, 18:10

Od Hamze se ovom trenutku ionako slabo sta moze zaradit. Probat ga zadržat pa neka se ove sezone uigrava u napadu i sljedece sezone neka hara nasom ligom. A onda ce vjerovatno biti spreman za neki ozbiljniji transfer.

Isto tako i Duljevica sada zadrzati pa da se borimo za sami vrh.
ZZ

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jan 2017, 18:11

200 000 eu je valjda ugovoreno , ne znam jel odmah
odlican potez, na proljece ne bi odigrao minute jer je svjez od zljede, jos uvijek osjeca bol u koljenu, losi tereni ...

Dole ce imati bolje usloe i vise prilike za igru... nadam se da smo bas 10-20% od iduceg transfera se ugradili... a tebi hamza sretno i da ako Bog da do LP doguras

Otvara se mjesto u ekipi za HADZICA MALOG, a hamza sa onom ozljedom mislim da je bio rizik.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 18 jan 2017, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 18 jan 2017, 18:11

Vozdra raja,..moze jedno pitanje o Farisu Handzicu?
Izgleda da trenira sa Velezom,..bi li nam mogo ruke dati u Federalci?
Pozdrav

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 18 jan 2017, 18:11

moze jedno pitanje ko je Hamzi menadjer
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2017, 18:12

Sačekajmo da vidimo šta je istina

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 18:12

benko21 je napisao/la:Kad ste toliko sposobni za prodaju molim vas utalite onda nekome Faruka i Sabrinu da ih ne gledamo više.
neka ba mali , meni Sabrina nije mrska ni na koji način , čak suprotno.....neka i Faruka bar da ga vidimo par prelaznih...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 18 jan 2017, 18:12

ledesma je napisao/la:Pa još ne može da bude zvanično, jer očigledno nije počeo prelazni rok u premijer ligi. Eh, to ti je i znak da si za njegove papire morao dati nešto novca, vjerovatno nije 50k ali je tu negdje (pa iz 2. lige kad nekog dovodiš ako ima bilo kakav ugovor plaćaš po 5 -10 milja za papire). Jer da si ga đaba doveo tj. da je imao slobodne papire do sad si ga mogao potpisati, a ovako se čeka prvi dan prelaznog roka. Po meni solidan igrač, a vidim neko spominje i šišu da voli, to izbit mu iz glave pod hitno i odmah na startu. Mali obećava.
Zimski prelazni rok se otvara 23.01. a zatvara 17.02. http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 202017.pdf

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jan 2017, 18:16

Po meni je ovo fkt dobar potez prodaja Hamze.
Jos se ugradis nekih 10-20% od sljedeceg transfera.. Mjera.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 jan 2017, 18:17

benko21 je napisao/la:moze jedno pitanje ko je Hamzi menadjer
Zubanovic.
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 18:17

ledesma je napisao/la:Pa još ne može da bude zvanično, jer očigledno nije počeo prelazni rok u premijer ligi. Eh, to ti je i znak da si za njegove papire morao dati nešto novca, vjerovatno nije 50k ali je tu negdje (pa iz 2. lige kad nekog dovodiš ako ima bilo kakav ugovor plaćaš po 5 -10 milja za papire). Jer da si ga đaba doveo tj. da je imao slobodne papire do sad si ga mogao potpisati, a ovako se čeka prvi dan prelaznog roka. Po meni solidan igrač, a vidim neko spominje i šišu da voli, to izbit mu iz glave pod hitno i odmah na startu. Mali obećava.
pravilnik već postoji za igrače i konzumiranje šiše se rigorozno kažnjava po njemu.... :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2017, 18:18

Septerra je napisao/la:Nisam siguran koliko je sport centar kredibilan. Onako, na prvu, sam skeptičan da u ovome ima istine i pričekao bih da vidim šta je reć' dok ne komentarišem.

S druge strane, mogli smo ovdje čitati a i ja sam čuo da između Čale i rukovodstva kluba postoje neke nesuglasice u vezi odlaska i dolaska igrača, u smislu da je Čala taj koji daje posljednju riječ a da se, kao nešto, pokušalo uraditi na tom planu njemu iza leđa. Obzirom da je Hamzu Čala preporučio Sarajevu i da do sada nije bio pomenut u kontekstu eventualnog odlaska zaključio bih da vijest nije istinita. Valjda će biti neka presica pred polazak u Hercegovinu pa ćemo saznati nešto više.
Oni su prvi prenijeli za Valentina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 18 jan 2017, 18:20

Objavio je i sport 1 za Čatakovića.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 18 jan 2017, 18:20

Čatakoviću je menadžer Zuban, tako da ako je izašlo na sc-u tačno je 100%.
podhum je napisao/la:Vozdra raja,..moze jedno pitanje o Farisu Handzicu?
Izgleda da trenira sa Velezom,..bi li nam mogo ruke dati u Federalci?
Pozdrav
Fudbala zna, samo nije dobar s glavom nimalo, ni dan danas.
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 18 jan 2017, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2017, 18:21

Ma to je to onda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 18 jan 2017, 18:21

MortemHz je napisao/la:
Septerra je napisao/la:Nisam siguran koliko je sport centar kredibilan. Onako, na prvu, sam skeptičan da u ovome ima istine i pričekao bih da vidim šta je reć' dok ne komentarišem.

Oni su prvi prenijeli za Valentina.
Mislio sam da su oni prvi objavili da Tan svoje uloge prodaje Rusima ali je to bio drugi portal :P .

Vidim da je SC sport agencija zastupnik Hamzi, tj. Zubanović. Ako je njegov i portal onda je ovo ipak istina.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.