Sretno momcino, poderi im guzove
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbolja moguca stvar za klub prije svega, poslije toga za Hamzu. Njemu ce biti lakse poslije povrede igrati na ravnim terenima, a mi nesto zaradismo
Forumaš koji je to napisao je prenio onako kako je on čuo, što ne mora biti istina.BordoBolesnik je napisao/la:Ma hajte mooolim vaaas sto bi se reklo. Koliko su realne ove cifre na forumu koji je doveo sve i svakog kod nas a niko nije imao prave info. Odakle ove cifre? Jedno je zelja a druga stvar ono sto je istinito. Igraca koji ima par tekmi za prvi tim i usput jednu od najtezih povreda iza sebe uvaliti za tu lovu? Nerealno. Nije niko lud da baca lovu. Ovo je ocajan potez kluba jer fali love.
Pravu cifru sigurno nikad saznati nećemo, iskreno i ne moramo.
A kakav je Brazilac jel bolji od Hamze ?hilmo je napisao/la:Iskren da budem ja sam ovakvim razvojem situacije prezadovoljan. Ne vidim kako bi mi ovdje mogli biti na gubitku. Ili na ljeto dobijamo pare ili oporavljenog igrača.
Hamza moze samo napredovati, ako pregura psihu nakon povrede.
Kapa dole za one koji su ovo dogovorili.
Šta ne bi valjalo, da sredstva od transfera, pa čak i ova sitna od posudbe, završe van klupske kase, ali mislim da je to nemoguće. Realno je da će menadzer dobiti nešto ali mislim da će klub dobiti mnogo više.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moram sad odbraniti Evandera, sad nista nije rekao negativno
Potpisujem sta si napisao
Potpisujem sta si napisao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dvadesetogodišnji bh. nogometaš Sanjin Lelić, koji je prošle godine nastupao za Olimpik, karijeru će nastaviti u FK Sarajevo.PitarBordo je napisao/la:I mene to zanima, ima li neko da zna nešto više o ovom igraču? Mortem brate?ThrillerHz je napisao/la:Nesto mi nije jasno, svi pricaju o nekakvom Lelicu, a ovde ga niko nije spomenuo nikako, zna li se ista o tome?
Lelić je nogometaš koji može igrati u sredini terena, ali i po lijevom krilu. U Olimpic je stigao u februaru prošle godine iz mladog tima zagrebačkog Dinama.
Ranije je Lelić igrao za Ingolstadt II, za mladu ekipu, kao i za mladi tim TSV-a 1860. Također, bio je član U17, U18 i U19 reprezentacije BiH.
U aktuelnoj sezoni je upisao 15 nastupa za Olimpik uz postignuta tri gola i dvije asistencije.
Lelić je prvo pojačanje FK Sarajevo u zimskom prijelaznom roku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
farukzidane
- Kontakt:
odnedavno vlasnici sport centra su zajedno Zuban i dino selimovicSepterra je napisao/la:Mislio sam da su oni prvi objavili da Tan svoje uloge prodaje Rusima ali je to bio drugi portalMortemHz je napisao/la:Oni su prvi prenijeli za Valentina.Septerra je napisao/la:Nisam siguran koliko je sport centar kredibilan. Onako, na prvu, sam skeptičan da u ovome ima istine i pričekao bih da vidim šta je reć' dok ne komentarišem.
S druge strane, mogli smo ovdje čitati a i ja sam čuo da između Čale i rukovodstva kluba postoje neke nesuglasice u vezi odlaska i dolaska igrača, u smislu da je Čala taj koji daje posljednju riječ a da se, kao nešto, pokušalo uraditi na tom planu njemu iza leđa. Obzirom da je Hamzu Čala preporučio Sarajevu i da do sada nije bio pomenut u kontekstu eventualnog odlaska zaključio bih da vijest nije istinita. Valjda će biti neka presica pred polazak u Hercegovinu pa ćemo saznati nešto više..
Vidim da je SC sport agencija zastupnik Hamzi, tj. Zubanović. Ako je njegov i portal onda je ovo ipak istina.
a čupo neki brate 2 rajfa nosikaladze je napisao/la:A kakav je Brazilac jel bolji od Hamze ?hilmo je napisao/la:Iskren da budem ja sam ovakvim razvojem situacije prezadovoljan. Ne vidim kako bi mi ovdje mogli biti na gubitku. Ili na ljeto dobijamo pare ili oporavljenog igrača.
Hamza moze samo napredovati, ako pregura psihu nakon povrede.
Kapa dole za one koji su ovo dogovorili.
Šta ne bi valjalo, da sredstva od transfera, pa čak i ova sitna od posudbe, završe van klupske kase, ali mislim da je to nemoguće. Realno je da će menadzer dobiti nešto ali mislim da će klub dobiti mnogo više.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj me furat' da je Dino
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zvanicnih ponuda za Harisa Duljevica nema!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ok mi je to ako cujes pa preneses itd nego onako kada svi razmislimo, ko bi zaista za tako neiskusnig i tek oporavljenig igraca ponudio taj iznos.hilmo je napisao/la:Forumaš koji je to napisao je prenio onako kako je on čuo, što ne mora biti istina.BordoBolesnik je napisao/la:Ma hajte mooolim vaaas sto bi se reklo. Koliko su realne ove cifre na forumu koji je doveo sve i svakog kod nas a niko nije imao prave info. Odakle ove cifre? Jedno je zelja a druga stvar ono sto je istinito. Igraca koji ima par tekmi za prvi tim i usput jednu od najtezih povreda iza sebe uvaliti za tu lovu? Nerealno. Nije niko lud da baca lovu. Ovo je ocajan potez kluba jer fali love.
Pravu cifru sigurno nikad saznati nećemo, iskreno i ne moramo.
Ono sto mene iritira je politika kluba, sve ovo sto se sad radi desavalo se i prije 10/15god. Ne vidim tu neki sistem, napredak osim cinjenice da nas igraci nisu napustili i da je ova ekipa uz 3/4 ciljanja pojacanja odlicna. Ni Ahmetovic ne postaje mladji tako da bi za dvojac Hamza/Nedim mozda bilo mjesta sto sam se iskreno nadao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haris Duljević se u posljednje vrijeme povezivao sa mnogobrojnim klubovima, a interes za njega je pokazala Fortuna Dusseldorf, međutim transfer bi mogao propasti zbog bizarnog razloga, saznaje portal ****.ba.
Fortuna Dusseldorf je pratila Duljevića i pokazala interes da ga dovede u svoje redove. Nakon analize njemački klub je uočio dvije mane kod kapitena Sarajeva, a to je da se često ne vraća nazad te da ima mali višak kilograma.
Unatoč tim nedostatcima Fortuna je imala želju angažovati najboljeg fudbalera tima s Koševa, ali nakon što se pisalo o interesu njemačkog kluba, javilo se mnogo agenata koji navodno zastupaju kapitena Sarajeva, saznaje ****.ba.
Robert Schafer, predsjednik Fortune Dusseldorf, zbog toga je bio ljut i postoji mogućnost da od transfera ne bude ništa. Također, njemački klub u opticaju ima i jednog fudbalera iz Norveške.
Duljević se povezivao i sa Eintrachtom iz Frankfurta, ali je trener ovog kluba, Niko Kovač, istakao da prvi put čuje o interesu za kapitena Sarajeva. Između ostalog pisalo se i o interesu HSV-a, Celtica, Sheriffa iz Tiraspola...
Fortuna Dusseldorf je pratila Duljevića i pokazala interes da ga dovede u svoje redove. Nakon analize njemački klub je uočio dvije mane kod kapitena Sarajeva, a to je da se često ne vraća nazad te da ima mali višak kilograma.
Unatoč tim nedostatcima Fortuna je imala želju angažovati najboljeg fudbalera tima s Koševa, ali nakon što se pisalo o interesu njemačkog kluba, javilo se mnogo agenata koji navodno zastupaju kapitena Sarajeva, saznaje ****.ba.
Robert Schafer, predsjednik Fortune Dusseldorf, zbog toga je bio ljut i postoji mogućnost da od transfera ne bude ništa. Također, njemački klub u opticaju ima i jednog fudbalera iz Norveške.
Duljević se povezivao i sa Eintrachtom iz Frankfurta, ali je trener ovog kluba, Niko Kovač, istakao da prvi put čuje o interesu za kapitena Sarajeva. Između ostalog pisalo se i o interesu HSV-a, Celtica, Sheriffa iz Tiraspola...
-
farukzidane
- Kontakt:
BordoBolesnik je napisao/la:Ma hajte mooolim vaaas sto bi se reklo. Koliko su realne ove cifre na forumu koji je doveo sve i svakog kod nas a niko nije imao prave info. Odakle ove cifre? Jedno je zelja a druga stvar ono sto je istinito. Igraca koji ima par tekmi za prvi tim i usput jednu od najtezih povreda iza sebe uvaliti za tu lovu? Nerealno. Nije niko lud da baca lovu. Ovo je ocajan potez kluba jer fali love.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mortem brisi ovo dok nije procurilo 
Yebite seMortemHz je napisao/la:Dvadesetogodišnji bh. nogometaš Sanjin Lelić, koji je prošle godine nastupao za Olimpik, karijeru će nastaviti u FK Sarajevo.PitarBordo je napisao/la:I mene to zanima, ima li neko da zna nešto više o ovom igraču? Mortem brate?ThrillerHz je napisao/la:Nesto mi nije jasno, svi pricaju o nekakvom Lelicu, a ovde ga niko nije spomenuo nikako, zna li se ista o tome?
Lelić je nogometaš koji može igrati u sredini terena, ali i po lijevom krilu. U Olimpic je stigao u februaru prošle godine iz mladog tima zagrebačkog Dinama.
Ranije je Lelić igrao za Ingolstadt II, za mladu ekipu, kao i za mladi tim TSV-a 1860. Također, bio je član U17, U18 i U19 reprezentacije BiH.
U aktuelnoj sezoni je upisao 15 nastupa za Olimpik uz postignuta tri gola i dvije asistencije.
Lelić je prvo pojačanje FK Sarajevo u zimskom prijelaznom roku.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi smo insajderifarukzidane je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:Ma hajte mooolim vaaas sto bi se reklo. Koliko su realne ove cifre na forumu koji je doveo sve i svakog kod nas a niko nije imao prave info. Odakle ove cifre? Jedno je zelja a druga stvar ono sto je istinito. Igraca koji ima par tekmi za prvi tim i usput jednu od najtezih povreda iza sebe uvaliti za tu lovu? Nerealno. Nije niko lud da baca lovu. Ovo je ocajan potez kluba jer fali love.![]()
![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo za moju ljudinu

Jesi li ovo kupio dres i uradio print? Ako jesi, koliko kosta? Dobar si broj izabrao!MortemHz je napisao/la:Samo za moju ljudinu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
a nije konaković??farukzidane je napisao/la: odnedavno vlasnici sport centra su zajedno Zuban i dino selimovic
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bez zajebancije sada, jesam uzeo za godisnjicu a cener je ime i brojzlo87 je napisao/la:Jesi li ovo kupio dres i uradio print? Ako jesi, koliko kosta? Dobar si broj izabrao!MortemHz je napisao/la:Samo za moju ljudinu
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kaze Ihtijarevic da je ovaj mali Lelic zavrsen
Ako on mene laze, lazes i ja vas
Ako on mene laze, lazes i ja vas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.