FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 jan 2017, 20:11

Najbolja moguca stvar za klub prije svega, poslije toga za Hamzu. Njemu ce biti lakse poslije povrede igrati na ravnim terenima, a mi nesto zaradismo :thumbup:
Sretno momcino, poderi im guzove :salut:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2017, 20:13

BordoBolesnik je napisao/la:Ma hajte mooolim vaaas sto bi se reklo. Koliko su realne ove cifre na forumu koji je doveo sve i svakog kod nas a niko nije imao prave info. Odakle ove cifre? Jedno je zelja a druga stvar ono sto je istinito. Igraca koji ima par tekmi za prvi tim i usput jednu od najtezih povreda iza sebe uvaliti za tu lovu? Nerealno. Nije niko lud da baca lovu. Ovo je ocajan potez kluba jer fali love.
Forumaš koji je to napisao je prenio onako kako je on čuo, što ne mora biti istina.

Pravu cifru sigurno nikad saznati nećemo, iskreno i ne moramo.

kaladze
Kontakt:

Post Postao/la kaladze » 18 jan 2017, 20:15

hilmo je napisao/la:Iskren da budem ja sam ovakvim razvojem situacije prezadovoljan. Ne vidim kako bi mi ovdje mogli biti na gubitku. Ili na ljeto dobijamo pare ili oporavljenog igrača.
Hamza moze samo napredovati, ako pregura psihu nakon povrede.

Kapa dole za one koji su ovo dogovorili.

Šta ne bi valjalo, da sredstva od transfera, pa čak i ova sitna od posudbe, završe van klupske kase, ali mislim da je to nemoguće. Realno je da će menadzer dobiti nešto ali mislim da će klub dobiti mnogo više.
A kakav je Brazilac jel bolji od Hamze ? :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 jan 2017, 20:16

Moram sad odbraniti Evandera, sad nista nije rekao negativno :mrgreen:
Potpisujem sta si napisao :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2017, 20:20

PitarBordo je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Nesto mi nije jasno, svi pricaju o nekakvom Lelicu, a ovde ga niko nije spomenuo nikako, zna li se ista o tome?
I mene to zanima, ima li neko da zna nešto više o ovom igraču? Mortem brate?
Dvadesetogodišnji bh. nogometaš Sanjin Lelić, koji je prošle godine nastupao za Olimpik, karijeru će nastaviti u FK Sarajevo.

Lelić je nogometaš koji može igrati u sredini terena, ali i po lijevom krilu. U Olimpic je stigao u februaru prošle godine iz mladog tima zagrebačkog Dinama.

Ranije je Lelić igrao za Ingolstadt II, za mladu ekipu, kao i za mladi tim TSV-a 1860. Također, bio je član U17, U18 i U19 reprezentacije BiH.

U aktuelnoj sezoni je upisao 15 nastupa za Olimpik uz postignuta tri gola i dvije asistencije.

Lelić je prvo pojačanje FK Sarajevo u zimskom prijelaznom roku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 18 jan 2017, 20:20

Septerra je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Septerra je napisao/la:Nisam siguran koliko je sport centar kredibilan. Onako, na prvu, sam skeptičan da u ovome ima istine i pričekao bih da vidim šta je reć' dok ne komentarišem.

S druge strane, mogli smo ovdje čitati a i ja sam čuo da između Čale i rukovodstva kluba postoje neke nesuglasice u vezi odlaska i dolaska igrača, u smislu da je Čala taj koji daje posljednju riječ a da se, kao nešto, pokušalo uraditi na tom planu njemu iza leđa. Obzirom da je Hamzu Čala preporučio Sarajevu i da do sada nije bio pomenut u kontekstu eventualnog odlaska zaključio bih da vijest nije istinita. Valjda će biti neka presica pred polazak u Hercegovinu pa ćemo saznati nešto više.
Oni su prvi prenijeli za Valentina.
Mislio sam da su oni prvi objavili da Tan svoje uloge prodaje Rusima ali je to bio drugi portal :P .

Vidim da je SC sport agencija zastupnik Hamzi, tj. Zubanović. Ako je njegov i portal onda je ovo ipak istina.
odnedavno vlasnici sport centra su zajedno Zuban i dino selimovic

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 20:20

kaladze je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Iskren da budem ja sam ovakvim razvojem situacije prezadovoljan. Ne vidim kako bi mi ovdje mogli biti na gubitku. Ili na ljeto dobijamo pare ili oporavljenog igrača.
Hamza moze samo napredovati, ako pregura psihu nakon povrede.

Kapa dole za one koji su ovo dogovorili.

Šta ne bi valjalo, da sredstva od transfera, pa čak i ova sitna od posudbe, završe van klupske kase, ali mislim da je to nemoguće. Realno je da će menadzer dobiti nešto ali mislim da će klub dobiti mnogo više.
A kakav je Brazilac jel bolji od Hamze ? :D
a čupo neki brate 2 rajfa nosi :urnebes: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2017, 20:23

Nemoj me furat' da je Dino

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 jan 2017, 20:24

Zvanicnih ponuda za Harisa Duljevica nema!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 18 jan 2017, 20:25

hilmo je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Ma hajte mooolim vaaas sto bi se reklo. Koliko su realne ove cifre na forumu koji je doveo sve i svakog kod nas a niko nije imao prave info. Odakle ove cifre? Jedno je zelja a druga stvar ono sto je istinito. Igraca koji ima par tekmi za prvi tim i usput jednu od najtezih povreda iza sebe uvaliti za tu lovu? Nerealno. Nije niko lud da baca lovu. Ovo je ocajan potez kluba jer fali love.
Forumaš koji je to napisao je prenio onako kako je on čuo, što ne mora biti istina.

Pravu cifru sigurno nikad saznati nećemo, iskreno i ne moramo.
Ok mi je to ako cujes pa preneses itd nego onako kada svi razmislimo, ko bi zaista za tako neiskusnig i tek oporavljenig igraca ponudio taj iznos.
Ono sto mene iritira je politika kluba, sve ovo sto se sad radi desavalo se i prije 10/15god. Ne vidim tu neki sistem, napredak osim cinjenice da nas igraci nisu napustili i da je ova ekipa uz 3/4 ciljanja pojacanja odlicna. Ni Ahmetovic ne postaje mladji tako da bi za dvojac Hamza/Nedim mozda bilo mjesta sto sam se iskreno nadao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2017, 20:25

Haris Duljević se u posljednje vrijeme povezivao sa mnogobrojnim klubovima, a interes za njega je pokazala Fortuna Dusseldorf, međutim transfer bi mogao propasti zbog bizarnog razloga, saznaje portal ****.ba.
Fortuna Dusseldorf je pratila Duljevića i pokazala interes da ga dovede u svoje redove. Nakon analize njemački klub je uočio dvije mane kod kapitena Sarajeva, a to je da se često ne vraća nazad te da ima mali višak kilograma.

Unatoč tim nedostatcima Fortuna je imala želju angažovati najboljeg fudbalera tima s Koševa, ali nakon što se pisalo o interesu njemačkog kluba, javilo se mnogo agenata koji navodno zastupaju kapitena Sarajeva, saznaje ****.ba.

Robert Schafer, predsjednik Fortune Dusseldorf, zbog toga je bio ljut i postoji mogućnost da od transfera ne bude ništa. Također, njemački klub u opticaju ima i jednog fudbalera iz Norveške.

Duljević se povezivao i sa Eintrachtom iz Frankfurta, ali je trener ovog kluba, Niko Kovač, istakao da prvi put čuje o interesu za kapitena Sarajeva. Između ostalog pisalo se i o interesu HSV-a, Celtica, Sheriffa iz Tiraspola...

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 18 jan 2017, 20:26

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 jan 2017, 20:28

Mortem brisi ovo dok nije procurilo :urnebes:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 jan 2017, 20:28

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Nesto mi nije jasno, svi pricaju o nekakvom Lelicu, a ovde ga niko nije spomenuo nikako, zna li se ista o tome?
I mene to zanima, ima li neko da zna nešto više o ovom igraču? Mortem brate?
Dvadesetogodišnji bh. nogometaš Sanjin Lelić, koji je prošle godine nastupao za Olimpik, karijeru će nastaviti u FK Sarajevo.

Lelić je nogometaš koji može igrati u sredini terena, ali i po lijevom krilu. U Olimpic je stigao u februaru prošle godine iz mladog tima zagrebačkog Dinama.

Ranije je Lelić igrao za Ingolstadt II, za mladu ekipu, kao i za mladi tim TSV-a 1860. Također, bio je član U17, U18 i U19 reprezentacije BiH.

U aktuelnoj sezoni je upisao 15 nastupa za Olimpik uz postignuta tri gola i dvije asistencije.

Lelić je prvo pojačanje FK Sarajevo u zimskom prijelaznom roku.
Yebite se :rol: :rol: :rol: A slika????
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2017, 20:29

farukzidane je napisao/la:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Svi smo insajderi :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2017, 20:31

Samo za moju ljudinu

slika

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 jan 2017, 20:34

MortemHz je napisao/la:Samo za moju ljudinu

slika
Jesi li ovo kupio dres i uradio print? Ako jesi, koliko kosta? Dobar si broj izabrao!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 20:34

farukzidane je napisao/la: odnedavno vlasnici sport centra su zajedno Zuban i dino selimovic
a nije konaković??
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2017, 20:36

zlo87 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Samo za moju ljudinu

slika
Jesi li ovo kupio dres i uradio print? Ako jesi, koliko kosta? Dobar si broj izabrao!
Bez zajebancije sada, jesam uzeo za godisnjicu a cener je ime i broj :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 jan 2017, 20:36

Kaze Ihtijarevic da je ovaj mali Lelic zavrsen :hmmmmm:
Ako on mene laze, lazes i ja vas :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.