Smajlagic,Hadzic su tu,imamo i boljih od Catakovica na toj poziciji mad ami je zao sto jije dobio pravu priliku na KosevuBordoBolesnik je napisao/la:Ok mi je to ako cujes pa preneses itd nego onako kada svi razmislimo, ko bi zaista za tako neiskusnig i tek oporavljenig igraca ponudio taj iznos.hilmo je napisao/la:Forumaš koji je to napisao je prenio onako kako je on čuo, što ne mora biti istina.BordoBolesnik je napisao/la:Ma hajte mooolim vaaas sto bi se reklo. Koliko su realne ove cifre na forumu koji je doveo sve i svakog kod nas a niko nije imao prave info. Odakle ove cifre? Jedno je zelja a druga stvar ono sto je istinito. Igraca koji ima par tekmi za prvi tim i usput jednu od najtezih povreda iza sebe uvaliti za tu lovu? Nerealno. Nije niko lud da baca lovu. Ovo je ocajan potez kluba jer fali love.
Pravu cifru sigurno nikad saznati nećemo, iskreno i ne moramo.
Ono sto mene iritira je politika kluba, sve ovo sto se sad radi desavalo se i prije 10/15god. Ne vidim tu neki sistem, napredak osim cinjenice da nas igraci nisu napustili i da je ova ekipa uz 3/4 ciljanja pojacanja odlicna. Ni Ahmetovic ne postaje mladji tako da bi za dvojac Hamza/Nedim mozda bilo mjesta sto sam se iskreno nadao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Morta je l' ovo taj novi igrač? O čemu se radi? Kakav je? Gdje je igrao?
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
naravno da nema..dali bi ga nasi za 50k da im neko ponudi..na ljeto ce otici dzaba a mi cemo na aparateSarajlijica1946 je napisao/la:Zvanicnih ponuda za Harisa Duljevica nema!
- PitarBordo
- Kontakt:
Zar nije na ljeto četri miliona? Negdje sam to načuo.TobeYarabi je napisao/la:naravno da nema..dali bi ga nasi za 50k da im neko ponudi..na ljeto ce otici dzaba a mi cemo na aparateSarajlijica1946 je napisao/la:Zvanicnih ponuda za Harisa Duljevica nema!
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bgm nije mu to nimalo pametno, nikad se ne zna sta te ceka u buduscnosti. Ne treba guzicom vrata nigdje zatvarati. Ja se ipak nadam da nece odbiti ugovor koji mu je ponuden. Na kraju krajeva nigdje ga ne bi trpili da proigra kao mi, davno bi ga nabili nogom u zicaguTobeYarabi je napisao/la:naravno da nema..dali bi ga nasi za 50k da im neko ponudi..na ljeto ce otici dzaba a mi cemo na aparateSarajlijica1946 je napisao/la:Zvanicnih ponuda za Harisa Duljevica nema!
Ma jok, to je bilo proslo ljeto. Sad bi trebalo malo vise, ipak je odigrao 3 dobre tekme.PitarBordo je napisao/la:Zar nije na ljeto četri miliona? Negdje sam to načuo.TobeYarabi je napisao/la:naravno da nema..dali bi ga nasi za 50k da im neko ponudi..na ljeto ce otici dzaba a mi cemo na aparateSarajlijica1946 je napisao/la:Zvanicnih ponuda za Harisa Duljevica nema!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
MortemHz je napisao/la:Bez zajebancije sada, jesam uzeo za godisnjicu a cener je ime i brojzlo87 je napisao/la:Jesi li ovo kupio dres i uradio print? Ako jesi, koliko kosta? Dobar si broj izabrao!MortemHz je napisao/la:Samo za moju ljudinu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Hm, pajes, ima logike, sad tražit za njega 7 milki, ionako ima još polusezonu kod nas, daj šta daš jelte.pasica je napisao/la:Ma jok, to je bilo proslo ljeto. Sad bi trebalo malo vise, ipak je odigrao 3 dobre tekme.PitarBordo je napisao/la:Zar nije na ljeto četri miliona? Negdje sam to načuo.TobeYarabi je napisao/la:naravno da nema..dali bi ga nasi za 50k da im neko ponudi..na ljeto ce otici dzaba a mi cemo na aparate
Samo Saraj'vo.
Morta brat,printa pojacanjaMortemHz je napisao/la:Bez zajebancije sada, jesam uzeo za godisnjicu a cener je ime i brojzlo87 je napisao/la:Jesi li ovo kupio dres i uradio print? Ako jesi, koliko kosta? Dobar si broj izabrao!MortemHz je napisao/la:Samo za moju ljudinu
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- f0rest1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Zar nije na ljeto četri miliona? Negdje sam to načuo.TobeYarabi je napisao/la:naravno da nema..dali bi ga nasi za 50k da im neko ponudi..na ljeto ce otici dzaba a mi cemo na aparateSarajlijica1946 je napisao/la:Zvanicnih ponuda za Harisa Duljevica nema!
Gospodin Picolo kaze 4 miliona evra
- PitarBordo
- Kontakt:
Pikolo nas unazadio više nego onomad Gokua na početku serijala.f0rest1946 je napisao/la:Gospodin Picolo kaze 4 miliona evra
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
duljevic je najbolji igrac lige i da su nasi nesposobnjakovici na vrijeme rijesili njegov ugovor on bi sada vrijedio ta 4 miliona km..sad mu nude neku smijesnu cifru na koju on ne pristaje i ne treba ga kriviti za to.
- f0rest1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Pikolo nas unazadio više nego onomad Gokua na početku serijala.f0rest1946 je napisao/la:Gospodin Picolo kaze 4 miliona evra
- PitarBordo
- Kontakt:
Treba Januzaja uzeti sad na ljeto dok mu je Mourinho spustio cijenu. Pajel.
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
bezze bi zauzimao mjesto strancaPitarBordo je napisao/la:Treba Januzaja uzeti sad na ljeto dok mu je Mourinho spustio cijenu. Pajel.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma naturalizovat' ćemo ga, zove se Adnan, kad mu opsuju imenom ima trećina istoka da se okrene.TobeYarabi je napisao/la:bezze bi zauzimao mjesto strancaPitarBordo je napisao/la:Treba Januzaja uzeti sad na ljeto dok mu je Mourinho spustio cijenu. Pajel.
Samo Saraj'vo.
-
farukzidane
- Kontakt:
Ne, ipak je selimovicDenchiNL je napisao/la:a nije konaković??farukzidane je napisao/la: odnedavno vlasnici sport centra su zajedno Zuban i dino selimovic
Aha. Isto mi je palo na pamet i tad se prisjetih onog intervjua njihovog sportskog direktora koji je s ovih prostora kako reče da je fokus slovačkih klubova na talente iz ex-Yu.ThrillerHz je napisao/la:Ovako smo i Osmanovica prodali jedne zime u Zilinu za 300k
Vezano za prodaju Hamze nisam zadovoljan. Nadao sam se da će se oporaviti i na proljeće biti solidna zamjena Ahmetoviću je već duže pričamo o njegovom talentu. Jedan sam od onih koji je vjerovao u njega i nadao se svjedočiti razvoju njegovog potencijala na domaćim terenima. I sada vjerujem da je riječ o vrhunskom talentu koji odlazi za siću.
Razumijem i argumente o terenima, njegovom zdravlju, neuigranosti itd. ali ne mogu tek tako promjeniti mišljenje i pozdraviti ovaj potez uprave. Ako ništa, očekujem da klub uspostavi dobru saradnju s slovačkim klubovima, gdje se, btw., mogu naći naši talentovani igrači (npr. Crnkić), naročito u smislu razvijanja Akademije. Također, svjestan sam da se u ovom trenutku sredstva za prvi tim mogu prikupiti jedino prodajom nekog iz rostera. Svejedno žalim što Hamza odlazi i želim mu oporavak i uspješnu karijeru.
nemojte pricati ono sto nije istinaTobeYarabi je napisao/la:duljevic je najbolji igrac lige i da su nasi nesposobnjakovici na vrijeme rijesili njegov ugovor on bi sada vrijedio ta 4 miliona km..sad mu nude neku smijesnu cifru na koju on ne pristaje i ne treba ga kriviti za to.
Duljevic je jos ljetos nuđen ugovor, pa kroz sezonu, pa sad... dakle, jos ljetos mu je nuđen novi ugovor, tako da otklonimo i tu "suplju" kako smo cekali zadnji minut
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Eto ti znas koliko mu je ponudjenoTobeYarabi je napisao/la:duljevic je najbolji igrac lige i da su nasi nesposobnjakovici na vrijeme rijesili njegov ugovor on bi sada vrijedio ta 4 miliona km..sad mu nude neku smijesnu cifru na koju on ne pristaje i ne treba ga kriviti za to.