Upravo tako svako ima svoje mišljenje. U Želji koji je favorit za titulu u ovoj ligi ili koji pretenduje da u Evropi nešto više uradi (što je relativan pojam) Đelmić bi mogao biti zamjena, recimo treće krilo, koje može igrati i lijevo i desno. TI moraš priznati da svaka od ovih ekipa koje su na papiru bolje od nas imaju bar po jednog boljeg krilonog igrača tipa Crnov, Zakarić itd.Genie je napisao/la:Jbg sad, da Đelmić ne bi imao mjesta, ali poštujem, svako ima svoje mišljenje.
I ovi "novinari", znaju prenositi u javnost raznorazne transfer špekulacije insajdera sa ovog pdf-a a ne mogu ovo tj. napraviti jedan običan intervju sa Đelmićem i ljudima iz kluba i pitati šta se dešava sa ugovorom i da li je 1+1 ili se već trebamo pozdravljati sa njim.
REcimo čini mi se da si ti pisao kako je Tiago trebao ostati na lijevom krilu jer kad se zamjene mjesta krilima može se desiti da jedan podbaci. Susština je zapravo da je Edis mijenjao pozicije jer nijedan nije prolazio. I Tiago i Đelma u prvom poluvremenu nisu pravili višak i pokušao je da bar jedan proigra. Možda će u drugoj nekoj tekmi to biti Đelmić. MOžda je i ovje mogao biti on nezgodniji za čuvanje Benji nego Tiago, ali potrefili smo u početku tri brza gola i to je to. Sviđa mi se kako Edis mijenja jer vidi da ne ide. To je radio i sa Dadom kojeg je često u ovh par tekmi vraćao nazad kako bi na golmanova ispucavanja imao višeg igrača na skoku.
@FKZ1921 to je to. Savršeno si me razumio.