pa bolan jedino prvi penal nad robinhom je ispravno dosudjen...sve ostalo su greske sudija...ko imalo zna o fudbalu i na utakmice bilo kojeg kluba gleda realno, vidjet ce da su ovo sudijske greske...IlPrincipe je napisao/la:evo samo da svežem pertlebeki je napisao/la:ubij seIlPrincipe je napisao/la:Ovdje je sve jedan penal čist penal, na svakom osim Boatengovom je bilo kontakta. Nismo mi krivi što nas ne mogu drugačije zaustavit pa hajd penal moraju pravit
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma tebi/vama su oči zamagljene ... ovaj video su napravili navijači Juventusa. Sve su čisti penali i svugdje je bilo kontakta
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Galliani: Što sad ne kukate, Conte: Vi ste fudbalska mafija
Sukob na poluvremenu Adriana Galliania i Antonia Contea. Šta su jedan drugom rekli?
Galliani je nakon nepriznatog gola Muntaria odmah napustio tribinu i sišao u svlačionice.
Naravno, cilj je bio da se obračuna sa sudijama na poluvremenu.
Međutim, uz Tagliaventa je bio trener Juventusa, Antonio Conte.
"Što se sada ne žalite", grmeo je Galliani ka Conteu, aludirajući na pritužbe "Bianconera" proteklih nedelja oko nedosuđenih penala protiv Siene i Parme.
"Vidi ko nam priča, vi ste fudbalska mafija", odvratio je Conte uz sočan repertoar psovki na dijalektu svoje rodne Pulje.
Galliani je nakon toga napustio i stadion, zbog zdravstvenih problema, tačnije visokog pritiska.
Conte nije želeo puno da priča o incidentu.
"Razmenili smo mišljenja, znate kada idem ka svlačionici na poluvremenu ja ne očekujem da me presreću iz zasede i vređaju", rekao je trener Juventusa.
Cudno mi nesto ovo kada je Galliani isao kod sudija tamo je vec bio Konte hmm sta bi to trebalo znaciti ,mozda im je Conte cestitao jer su pravilno odradili svoj posao
Sukob na poluvremenu Adriana Galliania i Antonia Contea. Šta su jedan drugom rekli?
Galliani je nakon nepriznatog gola Muntaria odmah napustio tribinu i sišao u svlačionice.
Naravno, cilj je bio da se obračuna sa sudijama na poluvremenu.
Međutim, uz Tagliaventa je bio trener Juventusa, Antonio Conte.
"Što se sada ne žalite", grmeo je Galliani ka Conteu, aludirajući na pritužbe "Bianconera" proteklih nedelja oko nedosuđenih penala protiv Siene i Parme.
"Vidi ko nam priča, vi ste fudbalska mafija", odvratio je Conte uz sočan repertoar psovki na dijalektu svoje rodne Pulje.
Galliani je nakon toga napustio i stadion, zbog zdravstvenih problema, tačnije visokog pritiska.
Conte nije želeo puno da priča o incidentu.
"Razmenili smo mišljenja, znate kada idem ka svlačionici na poluvremenu ja ne očekujem da me presreću iz zasede i vređaju", rekao je trener Juventusa.
Cudno mi nesto ovo kada je Galliani isao kod sudija tamo je vec bio Konte hmm sta bi to trebalo znaciti ,mozda im je Conte cestitao jer su pravilno odradili svoj posao
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- sarajlija89
- Kontakt:
GRANDE ANTONIO

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hmmm cudno mi je sto je Galliani isao dole, mozda ga je Conte sprijecio da utice na sudije

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Jest sprecio ga psovkamaGlupost je napisao/la:Hmmm cudno mi je sto je Galliani isao dole, mozda ga je Conte sprijecio da utice na sudije![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nisam sinoc nista pisao, pa samo da izrazim zadovoljstvo bodom, koji je nakon prvog poluvremena bio kao pobjeda. Krivac za trulu igru Conte, jer nema eksprerimentisanja protiv najjaceg protivnika u ligi. Garib i Borielo su bili visak, a Borielo mozda i igrac manje za nas. Na srecu ispravio se na vrijeme i uveo Pepe-a, koji je pokazao da mnogo znaci ovoj ekipi iako cesto pogrijesi i ponekad je sebican. Zao mi je sto je Bonuci pogrijesio kod gola, jer ce kola vjerovatno da se slome na njemu, a po meni je solidno igrao do sada.
Matri spasioc, Chielini je pravi vojnik, a Buffon el presidente
Da se osvrnem i na sudije. Kriticno su "obavili" svoj posao. Gol je bio evidentan i sa posljednjeg reda stadiona. Vidal je dobio potpuno zasluzen crveni karton, koji je trebao i protiv Siene dobiti kad je na slican nacin uletio igracu u koljeno. Valjda ce mu dobro doci da se malo ohladi, Melo je bio slican i zbog toga je otjeran.
Cigani su udarali kad god su stigli i na kraju su nasli da placu sudijama koji su ih gurali do sada kad god su mogli. Ono poslije utakmice je bio alfa seljakluk i napad na naseg trenera je stvarno jadan.
Sudija je na poluvremenu vidio sta je uradio, pa na pocetku drugog faula nismo dobili.
Mora da boli kad ne mozes nekog da dobijes u 3, uskoro 4 utakmice u jednoj sezoni
Idemo dalje, nek nas pobjedi ako neko moze.
Matri spasioc, Chielini je pravi vojnik, a Buffon el presidente
Da se osvrnem i na sudije. Kriticno su "obavili" svoj posao. Gol je bio evidentan i sa posljednjeg reda stadiona. Vidal je dobio potpuno zasluzen crveni karton, koji je trebao i protiv Siene dobiti kad je na slican nacin uletio igracu u koljeno. Valjda ce mu dobro doci da se malo ohladi, Melo je bio slican i zbog toga je otjeran.
Cigani su udarali kad god su stigli i na kraju su nasli da placu sudijama koji su ih gurali do sada kad god su mogli. Ono poslije utakmice je bio alfa seljakluk i napad na naseg trenera je stvarno jadan.
Sudija je na poluvremenu vidio sta je uradio, pa na pocetku drugog faula nismo dobili.
Mora da boli kad ne mozes nekog da dobijes u 3, uskoro 4 utakmice u jednoj sezoni
Idemo dalje, nek nas pobjedi ako neko moze.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Koja su ovo go.vna, fuj !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
nema sa Suljom sale,zbog ovoga bi trebalo uvesti tehnologiju u fudbal ,i kada se neko na nesto pozali sudija ode i pogleda i donese zakljucakharebianconero je napisao/la:Koja su ovo go.vna, fuj !
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 26 feb 2012, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- SoloJuve26
- Kontakt:
Muntari,Mexes i Bommel to su najveca **** ,,,a sta je reci samo za Gallianija.. DJUBRE!!!
- harebianconero
- Kontakt:
Ma odavno nisam vidio većeg g.ovnara od onog van bommela.
Ja sam samo zažalio što ga Vidal nije potkačio da mu nogu izbije.

Dobar je Pepe.
Ja sam samo zažalio što ga Vidal nije potkačio da mu nogu izbije.

Dobar je Pepe.
I nije ih stid nekom se zalit i govoriti kako bi bilo sve drugacije da je 2 0. Koja ****, Allegri rekao udaraj kako znas. Ne treba Juventusu veci motiv od ovogharebianconero je napisao/la:Koja su ovo go.vna, fuj !
[youtube][/youtube]
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- IlPrincipe
- Kontakt:
neće niko džaba udarit
... obrati malo paznju na cuvara Muntarija, šta je on njemu radio
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pogledajte ovaj video:
http://www.metacafe.com/watch/8151273/m ... ppe_mex_s/
Bože sačuvaj! To što je Milanu poništen čist gol naši igrači su dobro platili, igrači Milana su sinoć bili sve osim sportista.
Ujak Fester je psovao Agnelliju na poluvremenu, a normalno niko od medija to ne spominje.
Bože sačuvaj! To što je Milanu poništen čist gol naši igrači su dobro platili, igrači Milana su sinoć bili sve osim sportista.
Ujak Fester je psovao Agnelliju na poluvremenu, a normalno niko od medija to ne spominje.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- SoloJuve26
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:neće niko džaba udarit... obrati malo paznju na cuvara Muntarija, šta je on njemu radio
Ne seri , sramota sta i vi svasta dovedite samo mesare. Al valjda je to postalo hit u milanu, samo se samarate i udarate..
- harebianconero
- Kontakt:
Koji jadovi Bože dragi, a baš me zanima dal će biti kazne. SRAMOTA.Bianconeri1988 je napisao/la:Pogledajte ovaj video:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gamad obična, Allegri ih naložio da samo udaraju ba, ali ni tako nas ne mogu pobjediti, siguran sam da u Torinu primaju 3 komada sad u kupu. Ono je anti propaganda fudbala, brukaju se bezveze, gori su od Mourinhovih ekipa, onako grubo ne igra ni Real protiv Barce, sinoć je do izražaja došao taj kompleks koji smo im nabili, što kaže Conte za ovih 6 mjeseci uspio je da vrati onaj Juve kojeg se svi boje i plaše, tako je i sinoć bilo, plaču zbog poništenog gola, a to što su im igrači kick boxeri, a ne fudbaleri prešutkuju. Klasični hinjski stile Milan. Zamislite kakvi će tek biti sljedeće sezone kad se mi pojačamo, ne bi me čudilo da Galliani dovede Cro Copa u ekipu.
A vodi Van Bommel loptu, ja molim Boga u sebi da ga skine Vidal, kad ga kralj Artur pokupi.

A vodi Van Bommel loptu, ja molim Boga u sebi da ga skine Vidal, kad ga kralj Artur pokupi.
Ž '21!
- IlPrincipe
- Kontakt:
tačnije ukro Vidalu loptu, i počeo je voditi i ovome krivo što ga je lik otreso i dobije crveni zbog starta sa leđa koji je bio s namjerom da skrši igrača naravno nema govora o kakvoj suzpenziji
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne provaljuj se bezveze, za onaj start će Vidal dobiti dvije utakmice kazne jer je dobio direktan crveni karton. Odluke o suspendiranim igračima se donose nakon što se odigra čitavo kolo, dakle u ponedjeljak ili utorak naredne sedmice.
Filozofiraš, a veze nemaš.
Filozofiraš, a veze nemaš.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.