Livadić je proguran i prije dvije godine kod Ninića. Tako je i ove godine. A Frljučkić je dobio poruku da može doći al da sam plati smještaj i hranu bez obaveze selektora da ga uzme na prvenstvo. Uz njega je isti poziv dobio momak iz Koš-a koji nije htio da čuje da na takav način ide na pripreme.costacurta08 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:27Ja ne znam zbog čega Frljučkića nema, a npr Livadić je upOAscinica je napisao/la: ↑10 jul 2025, 02:37Ghuraba je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:54Ovdje svako ljeto roditelji pojedine djece naprave akaunte i pametuju po forumu kako ovaj trener forsira ovog, onaj onog, ovaj igrac nema pojma, onaj je zapostavljen itd. I ok, ima toga uvijek, nase U selekcije u svim sportovima su prepoznatljive po tome. Medjutim, kao da su im djeca dosla na pripreme za SP U19, na kojem ce igrati protiv najboljih mladih kosarkasa svijeta i sve oci ce biti uprte u njih, a samo ih sekunde dijele od toga da postanu ozbiljni seniorski kosarkasi. Jok ba, dosli su na pripreme za B diviziju, borit ce se za opstanak u istoj i niko ih nece ni primijetiti. Ne brinite se, ako vam sinovi imaju kvalitet, nema tog trenera koji im za mjesec dana moze ugasiti karijeru.
Bas tako, evo hvale Bulajica kao da je Jam Madar. A zadnje dvije godine uzas. Nejak, ispada u odbrani, sebican za pleja…
Dvije godine za zaborav.
Ove godine bi trebao biti dosta bolji abd, ali ljudi budite realni.
Koliko vidim drze se kritika za selektore i za par igraca koji imaju minutazu jer jelte njihova djeca ne igraju
Frljuckic prosle godine buco, ne valja nista
Momak opravdao minute korektno s’ obzirom na ovako skromnu ekipu.
Ove godine pitaju sto ga nema ahhaah! Po kojim kriterijima, kako se on našao u reprezentaciji kad je presjedio na klupi i iza klupe sezonu cijelu, a nema momka koji je jedini opravdao poziv na prošlom prvenstvu a ove takmičarske godine imao impresivan učinak.
Igre i igrice............................