FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 19 jan 2017, 20:00

joker90 je napisao/la:Odlično je što smo doveli mladog Lelića, a sad bi trebali dovesti 2 provjerena igrača uz koje bi ovakvi kao Lelić sazrijevali. Ali, poznavajući nas.. :lol:
Pa nije da nemamo 2 provjerena igraca u klubu, da bi ih sad jos morali dovoditi :kafa:
1946~

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 19 jan 2017, 20:02

kinosvra je napisao/la:
Memara je napisao/la:Sad je 3-2 :kafa:
slika

Said nanizao par igraca, na kraju izvrnuo Kadusica i zabio gol s 20 metara na treningu za pobjedu svoje ekipe.
Sad za sad ide odlicno, samo da koljeno izdrzi aBd...
Koji je ovo igrač do Dine?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 jan 2017, 20:03

Kad je sutra trening?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jan 2017, 20:03

hzzavidovici je napisao/la: Koji je ovo igrač do Dine?
Semir Smajlagić

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 jan 2017, 20:05

PitarBordo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Cuj opozicija na forumu :rol:

Opozicija konstruktivno kritikuje a ne pise o dlakavim curama i ne nazivaju igrace jednonozcima...
Izvini, ko je to umro i tebe postavio za izvršnog urednika pravilnika na temu kakve karakteristike treba da ima opozicija na forumu? Ti si meni daleko destruktivniji ovdje od Evandera koji ne mjenja mišljenje i samo traži odgovore na neka svoja pitanja. Umjesto odgovora dobija neke spinove, uvrede i još ga se pokušava napraviti navijačem nekog drugog kluba, a ne onog oko kojeg stresa.

Mnogo je smiješna ova priča, onaj dođe priča kako ima više gostovanja od onog, onaj priča kako on zna ko ovdje voli, a ko ne voli klub, onaj kaže navijali bi za Olimpik, čim postaviš konstrukciju kontra trenutnog poistovjete te s Baljkom... Većinom svi govore ono što ustvari sebi govore da im bude lakše pa plasiraju i ostalima.

Prije godinu dana ovdje su neki tražili odgovornost da preuzmu Dino i ekipa pa većina ih poistvjetila s Baljkom, a kasnije se ista ta većina gotovo jednoglasno pridružila ovim Baljcima... A onda kada je došla slijedeća tačka na dnevni red opet se to radi...

Evo ti si se popeo svima na vrh kurrca sa Saidom, pereš na rukice konstantno, a izgovor ti je da ga raja proziva što je pola godine uzimao platu za posao koji ne obavlja? Ma hajte molim vas. Ne budite smiješni. I zadnjih dana se raja pokušava ovdje malo zezati, a šta si ti uradio? Uletio ovdje da i tu pozitivu ubiješ i onda prozivaš Evandera kako unosi negativu, a ti jučer ovdje zezanje oko Lelića i dresa pokuša prekinuti? Podržavao si Majkla dok je ovdje trolao inteligenciju prisutnih, nazivao Ahmetovića krampom kada je tek doveden, prodavao muda pod bubrege sa najjačom desetkom Albanske lige, ti mu davao na težini, a kasnije se ispotavilo ko je lik ustvari - ja bih se barem stidio... Sve to haman da bi bio nekome u kontru? Ma hajte molim vas.

Ima gotivne raje ovdje koju znam što sa stadiona što drugih pozicija u životu, ali neki čak i ovdje tjeraju poltronsku politiku a u čaršiji druga priča. Dramica.

Ma dajte molim vas.
Pa vi sebe nazivate opozicijom. :rol:
Gdje si ti vidio da opozicija djeluje na forumu?

Meni je smijesno da par pojedinaca ovu temu unistava iz dana u dan. Vise pisu o dlakavim curama nego o Sarajevu. Sta je konstruktivno u tome sto pola godine pistete o Rustemovicu i tome kako on fenira svoju djevojku, sta je konstruktivno u tome sto iz dana u dan vrijedjate igraca Sarajeva koji je Sarajevo pruzio mnogo. Sto ismijavate covjeka koji je vratio dug Sarajeva, donio dva trofeja pa danas imamo najuredjeniji klub u drzavi. Sta je konstruktivno u tome sto dva **** dana svaki drugi post je "je li Lelic dosao" i hoce li neko staviti sliku Lelicevog dresa???

Pljujete po svemu, to nije kritika to je preseravanje. Ko me zna, zna kako sam kriticki nastrojen i uvijek trazim manu svemu al sto vi unistavate temu iz dana u dan pa vam smeta sto zadnjih 20-ak dana pisem pozitivno o nasem igracu???
Cijenim Highovo obrazovanje al koga boli qrac vise za knjigama i njegovim glupim posalicama, ako je zavrsio fakultet sebi ga je zavrsio, danas zavrsiti fakultet nije nikakav bauk. Kad bi svi pricali o nasoj struci ko on o knjizevnosti na sta bi tema licila, od sumara, preko biologa do ekonomista. Sjebajete temu iz dana u dan zbog trivijalnih stvari, i stvari koje nemaju veze sa Sarajevom. Ako je neko knjizevnik, tekstopisac nek ide pisati knjige a ne nama na forumu da popuje o gramatici i ismijava dlakave djevojke.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 jan 2017, 20:09

zlo87 je napisao/la:Kad je sutra trening?
Cuo sam da sutra idu u Citluk? Nek potvrdi aco.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jan 2017, 20:11

Lakoste je napisao/la:
Da, idu sutra u Čitluk, reče mi @aco da će dole biti i ekipa ss.ba. Pa sad... :)

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 jan 2017, 20:14

hilmo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Da, idu sutra u Čitluk, reče mi @aco da će dole biti i ekipa ss.ba. Pa sad... :)
hvala
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jan 2017, 20:17

Lakoste je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Cuj opozicija na forumu :rol:

Opozicija konstruktivno kritikuje a ne pise o dlakavim curama i ne nazivaju igrace jednonozcima...
Izvini, ko je to umro i tebe postavio za izvršnog urednika pravilnika na temu kakve karakteristike treba da ima opozicija na forumu? Ti si meni daleko destruktivniji ovdje od Evandera koji ne mjenja mišljenje i samo traži odgovore na neka svoja pitanja. Umjesto odgovora dobija neke spinove, uvrede i još ga se pokušava napraviti navijačem nekog drugog kluba, a ne onog oko kojeg stresa.

Mnogo je smiješna ova priča, onaj dođe priča kako ima više gostovanja od onog, onaj priča kako on zna ko ovdje voli, a ko ne voli klub, onaj kaže navijali bi za Olimpik, čim postaviš konstrukciju kontra trenutnog poistovjete te s Baljkom... Većinom svi govore ono što ustvari sebi govore da im bude lakše pa plasiraju i ostalima.

Prije godinu dana ovdje su neki tražili odgovornost da preuzmu Dino i ekipa pa većina ih poistvjetila s Baljkom, a kasnije se ista ta većina gotovo jednoglasno pridružila ovim Baljcima... A onda kada je došla slijedeća tačka na dnevni red opet se to radi...

Evo ti si se popeo svima na vrh kurrca sa Saidom, pereš na rukice konstantno, a izgovor ti je da ga raja proziva što je pola godine uzimao platu za posao koji ne obavlja? Ma hajte molim vas. Ne budite smiješni. I zadnjih dana se raja pokušava ovdje malo zezati, a šta si ti uradio? Uletio ovdje da i tu pozitivu ubiješ i onda prozivaš Evandera kako unosi negativu, a ti jučer ovdje zezanje oko Lelića i dresa pokuša prekinuti? Podržavao si Majkla dok je ovdje trolao inteligenciju prisutnih, nazivao Ahmetovića krampom kada je tek doveden, prodavao muda pod bubrege sa najjačom desetkom Albanske lige, ti mu davao na težini, a kasnije se ispotavilo ko je lik ustvari - ja bih se barem stidio... Sve to haman da bi bio nekome u kontru? Ma hajte molim vas.

Ima gotivne raje ovdje koju znam što sa stadiona što drugih pozicija u životu, ali neki čak i ovdje tjeraju poltronsku politiku a u čaršiji druga priča. Dramica.

Ma dajte molim vas.
Pa vi sebe nazivate opozicijom. :rol:
Gdje si ti vidio da opozicija djeluje na forumu?

Meni je smijesno da par pojedinaca ovu temu unistava iz dana u dan. Vise pisu o dlakavim curama nego o Sarajevu. Sta je konstruktivno u tome sto pola godine pistete o Rustemovicu i tome kako on fenira svoju djevojku, sta je konstruktivno u tome sto iz dana u dan vrijedjate igraca Sarajeva koji je Sarajevo pruzio mnogo. Sto ismijavate covjeka koji je vratio dug Sarajeva, donio dva trofeja pa danas imamo najuredjeniji klub u drzavi. Sta je konstruktivno u tome sto dva **** dana svaki drugi post je "je li Lelic dosao" i hoce li neko staviti sliku Lelicevog dresa???

Pljujete po svemu, to nije kritika to je preseravanje. Ko me zna, zna kako sam kriticki nastrojen i uvijek trazim manu svemu al sto vi unistavate temu iz dana u dan pa vam smeta sto zadnjih 20-ak dana pisem pozitivno o nasem igracu???
Cijenim Highovo obrazovanje al koga boli qrac vise za knjigama i njegovim glupim posalicama, ako je zavrsio fakultet sebi ga je zavrsio, danas zavrsiti fakultet nije nikakav bauk. Kad bi svi pricali o nasoj struci ko on o knjizevnosti na sta bi tema licila, od sumara, preko biologa do ekonomista. Sjebajete temu iz dana u dan zbog trivijalnih stvari, i stvari koje nemaju veze sa Sarajevom. Ako je neko knjizevnik, tekstopisac nek ide pisati knjige a ne nama na forumu da popuje o gramatici i ismijava dlakave djevojke.
Je l' se to sviju ti obraćaš High-u kroz mene? Ma hajte molim vas. Istresi pijesak iz gaćica pa se javi. Pusa. :beba:
Samo Saraj'vo.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 jan 2017, 20:23

Taman da nam srede stream tekme. :D
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2017, 20:30

ThrillerHz je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Onda ko oni rusi, jel ono Anži bio?
Ma nije to isto, jedno je ulozit 200 miliona, a jedno 20. U danasnjem svijetu fudbala, 20 se preko noci obrne, a 200 vec teze ;)

Edit: @Denchi ti klubovi se izvlace u playoffu, tako da ispadanje od njih vodi u grupu Europa Lige. Ne treba se svijet srusit taman i da se jedne godine ne udje u grupu, treba sacuvati kadar i naredne opet pokusati, jer ce koeficijent nama bit veci i odma laksi protivnici.
ne izvlače jbg ti , kad smo od Zete zijanili , išli smo na PSV, koji bi nas nakanto 10-0 i da smo uložili 10 miliona u prvih 11....

p.s. - i šta je ta dlakava djevojka??? kad je to bilo jbt???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 jan 2017, 20:34

hilmo je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Frajer hladno izbrisa sarkasticki formulisan post, a ostavi evanderovo napdjivanje gdje pise kako nemamo klub. Bravo @hilmo, spasi temu hebo objektivnost ;) Pozz !
Malo ti pretjeruješ sa tim sarkazmom u zadnje vrijeme.

@evander piše o temi, bez imalo sarkazma, to što se nama ne sviđa njegovo mišljenje ne znači da ja trebam brisati njegove postove.
Slažem se apsolutno, nikada nismo bili lobotomija niti ćemo biti, jer jednoumlje je vrlo loše! Ali kada izjaviš da u ovim uslovima milijarder koji ti vrati dugove i napravi kakav-takav kamp, ne valja a istovremeno tvrdiš da možemo dobiti "Normalnijeg investitora" kako kaže evander - onda taj čovjek stvarno nema kontakta sa realnošću ili jednostavno namjerno piše tako, u smislu "kontra po svaku cijenu"!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 19 jan 2017, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2017, 20:36

kinosvra je napisao/la:
Memara je napisao/la:Sad je 3-2 :kafa:
slika

Said nanizao par igraca, na kraju izvrnuo Kadusica i zabio gol s 20 metara na treningu za pobjedu svoje ekipe.
Sad za sad ide odlicno, samo da koljeno izdrzi aBd...
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 jan 2017, 20:38

ima li kakvih mahalskih oko ovog estonca?hoće li ostati?oni koji su ga gledali da ga malo bolje opišu

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2017, 20:40

u 9 :hmmmm:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 jan 2017, 20:43

Rustem je javna ličnost podliježe kritici.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2017, 20:43

aleksandar_veliki je napisao/la:U subotu idete u Citluk, u ponedjeljak igrate sa Brotnjom. Ekipa nasa je od sutra u Hercegovini.
Dobro je, znaci ne napustamo forum. :kafa:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 jan 2017, 20:49

ja sam isto čuo to za saida,sabrina sa još nekim(mislim da je rahmetulah ali nisam siguran,zaboravio jbg a) išla u tuzlu i nagovorila ga,drago mi je za tog estonca ako je dobar,ko je njega naš'o?rahmetulah?

VVVBK

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 jan 2017, 20:50

Ma pusti to,da li ima sta navodno za Lelica, sav se pojedo..
Sabrine mi moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2017, 20:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ima li kakvih mahalskih oko ovog estonca?hoće li ostati?oni koji su ga gledali da ga malo bolje opišu

VVVBK

Nisam gledao, no navodno da je dobar i da bi mogao ostati. Navodno i da je Said pristao na manja primanja za 50 posto i navodno bi u Citluk mogao doci jos neko na probu. Navodno je sve da ne bi bilo zabune.
Makar malo bolje vijesti, tj. navodne.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ammko99 i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []