Prije 2 noci smo imali jedan stream, fola u HD-u, ali je slika bila odlicna, pa nek nam neko proba naci isti
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Jeste igrali over na Mirzu?
ili na pobjedu Dzumi-a...
Prije 2 noci smo imali jedan stream, fola u HD-u, ali je slika bila odlicna, pa nek nam neko proba naci isti
Kindže, kindže...
Ma skontao sam ja otici u diskoteku poslije 1 i kupit cigara. Benzinska je daleko, ne moze se ici.BegAx je napisao/la:Zato se uvijek u steku mora imati nesto duhana, masinica i par filtera.Sabinho je napisao/la:Sretnice, ja imam jos jednuMozambik je napisao/la:Ja dosao iz grada maksuz zbog Mirze. Ostalo mi jos 7 cigara, nadam se da nece biti napeta utakmicaZa krizne situVacije.
Sreca pa sam u diskoteku otisao ranije, kad mi je ostalo 7 cigara. Ja dosao trazit cigara, kaze konobar nema.
Sta mislis da sam sve ispusio pa onda u diskoteku po cigare, a konobar kaze nema
'vece veseloj raji
Ocekujemo silovanje vcrs od strane MT33 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Igrao sam Mirzu over hahah
Valjda cu dobiti na kladionici, treba mi kes za izlaza xD
Moze li mi neko objasniti sto je vazan mec za Dzumhura? Ne pratim mnogo tenis.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Koliko vidim po ovim avatarima Vincent Tan postao bas popularan

ako dobije vcrs ulazi u glavni zrijeb prvog grand slem turnira aus opensikirica je napisao/la:Igrao sam Mirzu over hahah![]()
Ukoliko pobjedi Belgijanca ulazi u glavni zrijeb Australian Opena, a niko od nasih tenisera nije pod nasom zastavom ulazio u main draw nekog grand slamasikirica je napisao/la:
SAMO ČELIK !
Da se prijavim
.
udrite YES HD
Hello Brooklyn, Are You Ready
Hello Brooklyn, Are You Ready
zbismilletom
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- anonymousHD
- Kontakt:
HD stream - Sopcast:
Canal+: sop://broker.sopcast.com:3912/149728" onclick="window.open(this.href);return false;

Canal+: sop://broker.sopcast.com:3912/149728" onclick="window.open(this.href);return false;
- BenjooJutub
- Kontakt:
http://nbaliveonline.tv/miami-heat-live-streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://neolive.eu/190000/3/Watch-Brookl ... ami-Heat-/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://neolive.eu/190000/3/Watch-Brookl ... ami-Heat-/" onclick="window.open(this.href);return false;
Aha, pa kakav je taj Belgijanac, je li "tezak zalogaj" ?
Sorry na off-u, ali zanima me i naravno sretno Damiru.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne kaze se vise dobar dan nego dobar tan, toliko je popularanmirza1243 je napisao/la:Koliko vidim po ovim avatarima Vincent Tan postao bas popularan![]()
linkovi za utakmicu: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna molba. Prijatelju riknuo komp i treba link da gleda tekmu na mobitelu. Ako neko ima, bio bih zahvalan.
Yeben jaranesikirica je napisao/la:Aha, pa kakav je taj Belgijanac, je li "tezak zalogaj" ?
Najbolje sopcast...irh je napisao/la:Jedna molba. Prijatelju riknuo komp i treba link da gleda tekmu na mobitelu. Ako neko ima, bio bih zahvalan.
Đe je onaj lik da postavi stream što je bio prošlu tekmu
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
PPsikirica je napisao/la:Aha, pa kakav je taj Belgijanac, je li "tezak zalogaj" ?
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.