Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la soko » 01 avg 2014, 17:24

Ajax je napisao/la:
Batko je napisao/la:I na njega se poserem i na njegovu karijeru!!!

Edit.
Mislim Seferovskog naravno
"Švicarska je jedna od najboljih reprezentacija sudeći prema rezultatima. Očekivao sam i da pobijede Grke. Utakmicu nisam gledao, dobit ću snimak ovih dana, ali sam poslao svog čovjeka koji je pratio taj susret i od njega ću dobiti izvještaj. Ima još vremena do te utakmice. Što se Harisa Seferovića tiče, logično je da igrač koji odigra sve utakmice za U19 reprezentaciju Švicarske i U21 tim u posljednjim kvalifikacijama i ostane u toj reprezentaciji. Nemam šta da kažem", završio je Pape.

"Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju." U Fiorentini Seferović sve češće igra, zbog čega je jako sretan. "Zadovoljan sam, igram sve više i zasad je dobro. Do ljeta ćemo vidjeti šta i kako, ali moguće je da na ljeto odem iz kluba. No, ranije da bi se o tome pričalo." Posebno je oduševljen Pjanićem, kojeg u budućnosti vidi u nekom velikom klubu. "Veliki je igrač i čeka ga velika karijera. Mislim da će biti u samom vrhu svjetskog nogometa. Nedavno smo se upoznali kada je Fiorentina igrala protiv Rome. Odličan je momak i bit će mi drago ako budemo dijelili i reprezentativnu svlačionicu."
Da je htio igrao bi za nas. Isto kao Kolasinac, koji je dosta jaci igrac od njega. Cekao i dobio poziv. Besic sa 18 godina igrao u Hamburgu kad ga je Susic pozvao u tim. Pusti tu logiku, neko ko hoce taj ce cekati. Susic jeste katastrofa sto se toga tice al ovaj lik nije bio veoma zainteresovan za nasu repku. Ima svakave raje, znam nasu trebu sto je isla sa mnom na college govorila amerikancima da je iz Londona, sramota je bilo sto je iz Srebrenice.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 01 avg 2014, 17:26

Ja napisem, da nisam nikad rekao da nebi bio kod nas u timu, ili da nebi bio nas treci napadac, on odgovara, Cuj, nebi bio nas treci napadac. Propao si vise nego Ajax covjece. Proleti opet kroz postove iznad i procitaj jos jednom sta sam pisao. Ja napisem jedno, ti odgovaras na druge stvari. Gori si od onog Virtualnog :lol:

Ali dobro kako hoces. Ince nebi se uvlacio sa tobom u neke rasprave jer vidim po drugim temama da si dosta naporan.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 avg 2014, 17:35

@ Dzemo nema potrebe za uvredama. Ja samo imam malo vece misljenje o Seferovicu ocigledno nego ti. Nego kad vec komentarises reci mi dali je prelazak Hajrovica u Werder ( iz jednog Galatasaraya ) isto korak unazad po tebi i dali je "logicno" da Hajrovic igra za Svicu,kad je igrao za njihove U19 i U21 timove ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 avg 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 01 avg 2014, 17:36

Sto se uopste pise o Seferovicu? Nije on vise nas i nemoze igrati za nas, sve to stoji da je solidan igrac ali pricate bezveze "off-topic".

Nama prioritet je da Arslanagic se dovede i uz Zuku igraju skupa, Spaha i Miske da polako idu iz repke...Da se dovede solidan desni bek i zamjena Kolasincu kad nemoze igrati(Bunoza)...Solidna klupa Golmana Husic i Buric i naravno Prcic u prvoj postavi sa Muhamedom zadnji vezni, Zec, Tankovic, Hrgota,Maletic,Hodzic (Po redu ko mislim da ce najvise igrati) da se kontaktiraju.

A naj vaznije od svega je da se TSS proda i Avdija pa da Pape nemora i vise forsirati...Za Hadzica neznam bili Podgrmec bio zaintresovan :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 avg 2014, 17:37

macca je napisao/la:Seferovic je izmislio fudbal za ibisevica
Moze se sageti i popusiti Vedadu qrac. Cuj bolji od Vedada :urnebes:

Vedad otkad je u Bundesligi je uvijek medju top napadacima i uvijek je na listi medju najboljima.

Sta je ovaj dosad uradio? Golovi, folovi, nista, ah ja izmislio fudbal za Vedada :mrgreen:

Uostalom ko mu J M, nema sta da trazi na nasoj stranici
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 avg 2014, 17:44

Emire trollčina obična, ne kontam zašto se pališ na njegove postove. Samo pregledaj šta je dosada pisao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 avg 2014, 17:48

Ne znam zasto se raspravlja o Seferovicu na ovoj temi, nit' je zaboravljen, nit' je potencijalni.... :stop:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 01 avg 2014, 17:54

Consigliere je napisao/la:Ne znam zasto se raspravlja o Seferovicu na ovoj temi, nit' je zaboravljen, nit' je potencijalni.... :stop:
Bravo
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 01 avg 2014, 18:00

emir79 je napisao/la:
macca je napisao/la:Seferovic je izmislio fudbal za ibisevica
Moze se sageti i popusiti Vedadu qrac. Cuj bolji od Vedada :urnebes:

Vedad otkad je u Bundesligi je uvijek medju top napadacima i uvijek je na listi medju najboljima.

Sta je ovaj dosad uradio? Golovi, folovi, nista, ah ja izmislio fudbal za Vedada :mrgreen:

Uostalom ko mu J M, nema sta da trazi na nasoj stranici
Jarane ne pali se na ovoga bolida....kretenluko je tu,samo da popljuje nase... ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 avg 2014, 22:52

Nije bas pouzdan portal ali ipak...

Prcić će naredne sezone nositi dres francuske ekipe Rennesa, čiji je trener oduševljen mladim fudbalerom sredine terena.

Rennes je danas sa 4:1 savladao ekipu Bahlingera u prijateljskoj utakmici u kojoj je Sanjin Prcić debitovao za svoju novu ekipu.

“Brzo se uklopio u ekipu. Ima i više nego zanimljivih tehničkih kvaliteta. Uspijevao je igrati dobro i u napadu i u odbrani. Mislim da smo s njim dobili veliko pojačanje”, rekao je Montanier.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 avg 2014, 00:03

Ma, Prcic je igracina. Da je pravde i logike trebao je u Brazil i danas bi vjerovatno bio i u jacem timu... Kako god, prelazak iz ekipe koja je ispala u solidnog prvoligasa dovoljno govori o kakvoj se perspektivi tu radi :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2014, 00:06

biti će on standardan u Rennesu :D odmah u repku i to u prvih 11 ispred Seje i Hareta, a sa Miretom i Momom

slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 avg 2014, 02:22

Evo i Sanjin nam vec po prvim najavama dokazuje ono sto je vecina nas govorila. Mladic je morao biti pozvan u repku jer su nekolicina igraca koji igraju njegovu poziciju, a pozvani su znatno losiji od njega. Jos jedna pogreska tupka na klupi reprezentacije. Jos vise boli cinjenica da ce ovi kratkog pamcenja za par mjeseci predstavljati Prcica kao jos jedno Susicevo otkrice. Vec vidjena formula. Ipak da recem i ovo, ja bi iskreno volio i da Tino predje u neki solidan klub iz liga 5. Nije on krivac za Amidzinu glupost niti ocevu pokvarenost. Ja mu zelim svu srecu. Mislim da je Bunoza sljedeci i biti cu neugodno iznenadjen ako Gordan ne predje u kakav solidan klub. Perspektiva BIH repke je svakim danom sve bolja. Jos Tankovica i Hrgotu ubaciti. Racunati na Djurica ako nastavi napredovati. Pokusati sa Halilovicem. Modica pomalo uvoditi. I boga mi ima nade da to bude dobro izgledalo. Zaboravih Arslanagica. U sto skorije vrijeme zamjeniti selektora. Ali to je vec previse. Onda se ne bi radilo o BIH repki kad bi sve stimalo oko nje. Mora neko i nazad vuci :D .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 avg 2014, 02:55

Prcić je ismijavan od pojedinaca na ovoj temi.

Ja sam napisao stotinu puta da nemam ništa protiv Tina Sven Sušića, no Sanjin je kvalitetniji igrač, ali eto nije zadnji vezni kao ovaj prvi :lol: Ne zaboravimo Anela Hadžića, i on je imao prednost.

Mogao je, ma ne mogao, nego morao je biti u Brazilu, a ovako je ostao bez jednog Svjetskog prvenstva radi nepotizma u reprezentaciji. Reče Sead da on nema svojih igrača u reprezentaciji :pinokio:

Sead je naš Zdravko :opaopa:

Koji udarac za jednog mladog igrača koji ne igra redovno u prosječnoj francuskoj ligi da ne igra za svoju reprezentaciju, dok neki polovnjaci imaju prednost. Ne treba zaboraviti da je Sanjin bio najbolji igrač mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

In Safet we trust :beba:

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 02 avg 2014, 06:19

Ma nije Sanjin igrac od golova i pasova...

:crazy:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 avg 2014, 08:36

Neutral je napisao/la:Prcić je ismijavan od pojedinaca na ovoj temi.

Ja sam napisao stotinu puta da nemam ništa protiv Tina Sven Sušića, no Sanjin je kvalitetniji igrač, ali eto nije zadnji vezni kao ovaj prvi :lol: Ne zaboravimo Anela Hadžića, i on je imao prednost.

Mogao je, ma ne mogao, nego morao je biti u Brazilu, a ovako je ostao bez jednog Svjetskog prvenstva radi nepotizma u reprezentaciji. Reče Sead da on nema svojih igrača u reprezentaciji :pinokio:

Koji udarac za jednog mladog igrača koji ne igra redovno u prosječnoj francuskoj ligi da ne igra za svoju reprezentaciju, dok neki polovnjaci imaju prednost. Ne treba zaboraviti da je Sanjin bio najbolji igrač mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Pa braca Susic guraju svoje polufudbalere koliko mogu, na stetu pravih igraca kao sto su Prcic i Zukanovic. Zato im pozdravim citavu fameliju poganu. :thumbup:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 02 avg 2014, 10:08

Principatus je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Prcić je ismijavan od pojedinaca na ovoj temi.

Pa braca Susic guraju svoje polufudbalere koliko mogu, na stetu pravih igraca kao sto su Prcic i Zukanovic. Zato im pozdravim citavu fameliju poganu. :thumbup:
Draži mu je šuškavac,neg rođeni brat :urnebes: :urnebes:
slika
Zadnja izmjena: Imperator98, dana/u 02 avg 2014, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 avg 2014, 11:07

Pa da bar prodaju nekog, al' džaba. Jako su loši trgovci, rekao bih na razini trenerskog znanja. :D

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 02 avg 2014, 11:17

OBITELJSKI BIZNIS:I DINO HALILOVIĆ ODLAZI U BARCELONU

CVJETA posao između Dinama, Barcelone i obitelji Halilović! Nakon Alena, u Kataloniju seli i njegov mlađi brat, 16-godišnji Dino Halilović. Za El Mundo Deportivo tu je vijest potvrdio otac Sejad i najavio da cijela obitelj Halilović uskoro seli u Barcelonu.

Odnos Dinama i Barcelone proteklih je mjeseci vrlo intenzivan i zanimljiv. Nakon transfera Alena Halilovića u Barcelonu stigao je i "rikverc": na Maksimiru je neki dan osvanuo Dani Olmo, jedan od najvećih kadetskih talenata u Španjolskoj i kapetan Barcine ekipe. 16-godišnjak tvrdi da je u Dinamu došao napredovati, no Španjolci sumnjaju da je ovaj gubitak dio paketa u kojem je Alen Halilović stigao na Camp Nou.

U najboljoj svjetskoj školi nogometa karijeru će nastaviti i 16-godišnji Dino

pama
Kontakt:

Post Postao/la pama » 02 avg 2014, 12:21

soko je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Batko je napisao/la:I na njega se poserem i na njegovu karijeru!!!

Edit.
Mislim Seferovskog naravno
"Švicarska je jedna od najboljih reprezentacija sudeći prema rezultatima. Očekivao sam i da pobijede Grke. Utakmicu nisam gledao, dobit ću snimak ovih dana, ali sam poslao svog čovjeka koji je pratio taj susret i od njega ću dobiti izvještaj. Ima još vremena do te utakmice. Što se Harisa Seferovića tiče, logično je da igrač koji odigra sve utakmice za U19 reprezentaciju Švicarske i U21 tim u posljednjim kvalifikacijama i ostane u toj reprezentaciji. Nemam šta da kažem", završio je Pape.

"Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju." U Fiorentini Seferović sve češće igra, zbog čega je jako sretan. "Zadovoljan sam, igram sve više i zasad je dobro. Do ljeta ćemo vidjeti šta i kako, ali moguće je da na ljeto odem iz kluba. No, ranije da bi se o tome pričalo." Posebno je oduševljen Pjanićem, kojeg u budućnosti vidi u nekom velikom klubu. "Veliki je igrač i čeka ga velika karijera. Mislim da će biti u samom vrhu svjetskog nogometa. Nedavno smo se upoznali kada je Fiorentina igrala protiv Rome. Odličan je momak i bit će mi drago ako budemo dijelili i reprezentativnu svlačionicu."
Da je htio igrao bi za nas. Isto kao Kolasinac, koji je dosta jaci igrac od njega. Cekao i dobio poziv. Besic sa 18 godina igrao u Hamburgu kad ga je Susic pozvao u tim. Pusti tu logiku, neko ko hoce taj ce cekati. Susic jeste katastrofa sto se toga tice al ovaj lik nije bio veoma zainteresovan za nasu repku. Ima svakave raje, znam nasu trebu sto je isla sa mnom na college govorila amerikancima da je iz Londona, sramota je bilo sto je iz Srebrenice.
Sta ste vise dosadni sa seferovicem! Lik je svicarac,neka mu je sa srecom i daleko mu kuca od nase!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 20 gostiju.