ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Pa dobro ni Djokovic ne moze do RG recimo,moze ako Nadala izbaci Thiem npr. Ma da bi i s Thiemom tesko u finalu.
Nije mi jasno kako npr Nadal ili Djokovic toliko kalkulisu oko broja 1 da bi riskirali igranje jednog GS. Citao sam negdje da Rafa mozda nece na US da se dobro pripremi za RG jer mu ne bi godila nagla promjena podloge. Da se ja pitam po jedan Masters na zemlji i betonu, oba GS i zavrsni. Sasvim ok.
Nije mi jasno kako npr Nadal ili Djokovic toliko kalkulisu oko broja 1 da bi riskirali igranje jednog GS. Citao sam negdje da Rafa mozda nece na US da se dobro pripremi za RG jer mu ne bi godila nagla promjena podloge. Da se ja pitam po jedan Masters na zemlji i betonu, oba GS i zavrsni. Sasvim ok.
ako ameri ovako nastave neće ni nole ni rafa imati problema sa us openom 
Za Rafu je bitan isključivo RG ove sezone, i ništa osim toga. Došao je na korak od cvaje i rekorda, i sasvim je normalno da će baciti sve što ima na to, u ionako krnjavoj sezoni gdje ništa neće bit kako treba.
US Open slem kao slem normalno bitan, al ga tvrda previše troši i rizikuje zdravlje pred RG koji se igra par sedmica kasnije. Plus ovo s bodovima čak i da uzme titulu to mu ništa ne znači(u bodovnom smislu) i sasvim je logična stvar razmatranje da propusti USO.
Preveliki je šampion i sigurno neće tek tako se odlučiti na preskakanje slema, on je taj koji najbolje zna i šta god odluči neće pogriješit.
A ima i ovo što @jestamai kaže, US Open je sve više likely da ga uopšte i ne bude.
US Open slem kao slem normalno bitan, al ga tvrda previše troši i rizikuje zdravlje pred RG koji se igra par sedmica kasnije. Plus ovo s bodovima čak i da uzme titulu to mu ništa ne znači(u bodovnom smislu) i sasvim je logična stvar razmatranje da propusti USO.
Preveliki je šampion i sigurno neće tek tako se odlučiti na preskakanje slema, on je taj koji najbolje zna i šta god odluči neće pogriješit.
A ima i ovo što @jestamai kaže, US Open je sve više likely da ga uopšte i ne bude.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SantiCazorla08
- Kontakt:
oće li i damir dobiti štagod?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Ponistiti Australiju i izbrisati ovu godinu iz kalendara kao da se nikad nije desila,u januaru krenuti fino po planu i to je to

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Steta je ponsititi bolje je da matorom jarcu Federeru uruce ovu godinu da zavrsi kao pocasni br.1 kad mu vec na normalan nacin nije poslo za rukom koliko vec ima 11-12 godina? Idealna prilika za jos jedan fejk goat momenat i argument, nadam se da ce razmisliti.
no roger no bazel
Ma djeda samo Nole ili Rafa da stignu po GS (izjednace) sto je cista formalnost i kraj rasprave o goatu. Uvijek su Nolo i Rafa bara bara bili, djed je mogao samo raspade od tenisera tucat.japa je napisao/la: ↑13 jul 2020, 17:32Steta je ponsititi bolje je da matorom jarcu Federeru uruce ovu godinu da zavrsi kao pocasni br.1 kad mu vec na normalan nacin nije poslo za rukom koliko vec ima 11-12 godina? Idealna prilika za jos jedan fejk goat momenat i argument, nadam se da ce razmisliti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Goretzka je napisao/la: ↑01 apr 2019, 19:03Hahahhah najjaci lik,treba ga samo lozit da trazi statistiku
Tebra dzaba ti sve,slamovi i mastersi su najbitniji pa tek onda dolazi ta statistika koju brojis sedmice i to ostalo. Medjusobni omjer nije nikakva slika jer dok su obojica bili u prajmu Rafa je bio jaci.. Roger je ispred obojice po svemu. Moras prihvatit da je Novak treci na toj ukupnoj listi,htio ti to ili ne.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bilo nekad, sad djeda ne moze meda. 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da bilo nekad. Kada si preko glavnog profila navija za Rafu a na ovom za Rogera cisto da ne bude ofirno. Kad su ti onaj ukinuli ti si ekspresno promijenio omiljenog igrača
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sto volim kad se lizete Fedtardovi. To vam jedino preostaje posto je djeda kanta za nabijanje. Uskoro cete se prisjetit kako to vec ide jel 
sa kime razgovaram
rafatardom ili kazanovom?
rafatardom ili kazanovom?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Neki dan na F1 PDFu rekao da 25 godina prati formulu a na postovima ljubav i sex kaze da ima 20
Otkazan Washington. Kako stvari stoje nema ništa od kompletne američke turneje, ne vidim načina kako će se odigrati Cincinati i US Open.
Ostaje nam šljaka, azijska turneja i dvorane u Parizu i Londonu.
Ostaje nam šljaka, azijska turneja i dvorane u Parizu i Londonu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
situacija u americi (nažalost ne samo u americi) je sve više i više van kontrole. sve i da se odluče za održavanje nisam siguran kako će to ispasti. pitanje je koliko bi igrača uopšte došlo da igra.
u principu je to sve svejedno, nek rade šta hoće.
u principu je to sve svejedno, nek rade šta hoće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.