Ti i dalje dokazujes da si glup, bez obzira na smajlije kojim se okitis. Jedonstavno si glupMuhamedTM je napisao/la:Uzima poznatu taktiku, sam sebi piseSRSlavinovici je napisao/la:Napokon neko razumanFrantoBauzek je napisao/la:Sve osim imena kluba je u domenu prihvatljivosti. Ali znam sta je SRSlavinovici htio da kaze..
Iako smo svi za Slobodu, fali nam bratstvo i jedinstvo![]()
Kakvi ste vi budalasi![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- FrantoBauzek
Muhi, jel to mahrama ili marama? Kako se kod vas u Sa kaze? Kod nas se kaze gej..
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ok nije frka nego ti si naša kimi k sa sela.
Moram priznati uzivam karati seljancice, izuj kaloše kimi.
Samo znas samoglasnike a, e ,i, o, u kad stenjes dok te šaltam ko truck driver srs.
Samo nastavi s tim glup si, jedino to znas. Sad kazi Aaaa da vidim doktor grlo.
Samo znas samoglasnike a, e ,i, o, u kad stenjes dok te šaltam ko truck driver srs.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
TuzlakFrantoBauzek je napisao/la:Muhi, jel to mahrama ili marama? Kako se kod vas u Sa kaze? Kod nas se kaze gej..
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Seljak soson.MuhamedTM je napisao/la:Ok nije frka nego ti si naša kimi k sa sela.
Muerte je napisao/la:TuzlakFrantoBauzek je napisao/la:Muhi, jel to mahrama ili marama? Kako se kod vas u Sa kaze? Kod nas se kaze gej..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrantoBauzek
Priznaj da si to "truck driver" naucio, jer dok si radio u Americi za Azmira i u administracijima raznim ispunjavao formulare, morao si ispuniti stupac "job". Tako si naucio te dvije rijeci, jedine koje i dan danas pises bez greske 
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 11 apr 2016, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Kimi hos bez kondoma? kimi zovi I frantu da mu navucem gace ko 1945 .SRSlavinovici je napisao/la:Seljak soson.MuhamedTM je napisao/la:Ok nije frka nego ti si naša kimi k sa sela.
Nego dok ne skontate sta korisno hajmo glavu dole I zobi ga loma.
Bacila si se na mjau mjau kimi hajde zini fufice.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 11 apr 2016, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Pa zar ne vidis koliko si nepismen, pravi soson sarajevski
Lijep pozdrav
- FrantoBauzek
Znaci mahramu zovete Tuzlak. Vidim zenski dio populacije vaseg grada obozava TuzlakeMuerte je napisao/la:TuzlakFrantoBauzek je napisao/la:Muhi, jel to mahrama ili marama? Kako se kod vas u Sa kaze? Kod nas se kaze gej..
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Pismen nego sta pitaj knjizevnika.
Nego jel to sve sto znas, cekaj zaboravio sam znas I pomuzti krave. Šarenku I Milku, idi sad to zamiksaj valja to na pijacu rane zore.
Nego jel to sve sto znas, cekaj zaboravio sam znas I pomuzti krave. Šarenku I Milku, idi sad to zamiksaj valja to na pijacu rane zore.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Tuzlanske kobasice su im najdrazeFrantoBauzek je napisao/la:Znaci mahramu zovete Tuzlak. Vidim zenski dio populacije vaseg grada obozava TuzlakeMuerte je napisao/la:TuzlakFrantoBauzek je napisao/la:Muhi, jel to mahrama ili marama? Kako se kod vas u Sa kaze? Kod nas se kaze gej..
Toliko ih obozavaju da je Tuzlak uvijek sam. Dok fukara ne dodje.FrantoBauzek je napisao/la:Znaci mahramu zovete Tuzlak. Vidim zenski dio populacije vaseg grada obozava TuzlakeMuerte je napisao/la:TuzlakFrantoBauzek je napisao/la:Muhi, jel to mahrama ili marama? Kako se kod vas u Sa kaze? Kod nas se kaze gej..
Nemam nista protiv AzeFrantoBauzek je napisao/la:Priznaj da si to "truck driver" naucio, jer dok si radio u Americi za Azmira i u administracijima raznim ispunjavao formulare, morao si ispuniti stupac "job". Tako si naucio te dvije rijeci, jedine koje i dan danas pises bez greske
Znam I pussy smoke. Nego de nam reci sta se desava nakon 1945 jel tvoj dedo prizno da je gej I reko ti nani to, dok je navlacio onom pitaru gace? Nisi zavrsio pricu lovacku.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sad si pretjerao drug. 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- FrantoBauzek
Malo sam izasao iz okvira dobrog przzanja. Mea culpa
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- FrantoBauzek
Da, ali se pokriva mahramom ili hidzabom. Ili?Muerte je napisao/la:
To nije Tuzlak ili kako vi kazete gej.
Ovo se kod nas zove pokrivena cura/djevojka ili bula.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ne porkiva se nego nosi hidzab.FrantoBauzek je napisao/la:Da, ali se pokriva mahramom ili hidzabom. Ili?Muerte je napisao/la:
To nije Tuzlak ili kako vi kazete gej.
Ovo se kod nas zove pokrivena cura/djevojka ili bula.
- FrantoBauzek
Ne govori Franto sigurno nanu. Sa druge strane, koliko se sjecam on je navukao hlace dedi od onog nekog forumasa, da se ne bruka. To je bila prica, samo si se malo zbunoMuhamedTM je napisao/la:Izaso si ti iz guzice materine, prnula te zena I docekala petom ko bebeto u najbolje dane.
Sta je bilo s dedom jel prizno da je gej tvojoj nani? To su tvoje reci bre tuljumbu ti slatku.
1945?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.