RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
RSD Velež Mostar
Ibro je napravio lijepu ekipu.. Lijeva strana na kojoj su Letić i Vladavić bolje djeluje od desne, protiv Borcu su pretežno napadi tekli sa te strane. Letić se pokazao kao pravo pojačanje, i ako ovako nastavi, mogao bi završiti izvan naše zemlje..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Re: RSD Velež Mostar
100% Mostar je uz Ibru...VELEZDOGROBA je napisao/la:ovo je prvi trener prvog tima od poslije rata da pati omaldinsku skolu kadete i juniore.....zato zasluzije respect
lik trazi da se treninzi poboljsaju dao zeleno svjetlo da juniori i kadeti treniraju na glavnom terenu jer imaju bolje uslove ,trazi da se poveca broj trenera na treningu na dvojicu i velike su sanse da vrati adisa obada u juniore.....ibro legendo ra je uz tebe
Divi Ibre, bude li kako se priča onda mu treba spomenik dići ispred stadiona jer je prvi trener poslije rata koji je ozbiljno shvatio probleme omladinskog pogona. Dovođenjem u red tih selekcija, mi ćemo biti sila kroz koju godinu.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ovakvog covjeka na klupi nismo imali jos od rata na ovamo.Covjek prvo voli Velez,drugo ima lovu i nece gledati samo svoj dzep jer mu lova ne treba,dakle radit ce u interesu kluba,trece bio je u svici dugo stekao je neko znanje koje moze prenijeti na nas klub i igrace, cetvrto dobar je covjek i postovan od prijasnjih igraca ali i svih navijaca Veleza,i peto ima volju i zelju da napravi nesto sa Velezom.VELEZDOGROBA je napisao/la:ibro je prosle sedmice imao sastanak s kadetima i roditeljima.....
kaze da je bolja generacija i da ako se radilo kvalitetno da cemo za 2 godine iz ove generacije kadeta dobot minimalno 4-5 igraca......
a to se nije desilo od poslije rata generacija eli skaljic kodro mrrva......
kako je ozbiljan u tiooj namjeri on je odradio trening u petak s kaderima u vrapcicima i pripremio ih za tekmu danas u sirokom koju je sam uz pomoc sice trenera i vodio s klupe.,,,,
kadeti pobjedili sirokog u sirokom 0 1
ovo je prva pobjeda neke ekipe veleza u sirokom od poslije rata ......
tako da smo svi uz ibru jer covjek ima viziju
FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
svaka čast ljudini IBRI...vidi se da ga je zapad odgojio...VELEZDOGROBA je napisao/la:ibro je prosle sedmice imao sastanak s kadetima i roditeljima.....
kaze da je bolja generacija i da ako se radilo kvalitetno da cemo za 2 godine iz ove generacije kadeta dobot minimalno 4-5 igraca......
kako je ozbiljan u tiooj namjeri on je odradio trening u petak s kaderima u vrapcicima i pripremio ih za tekmu danas u sirokom koju je sam uz pomoc sice trenera i vodio s klupe.,,,,
tako da smo svi uz ibru jer covjek ima viziju
raduje me što je TANA neki dan demantovao novinare u vezi novog trenera, i odlučno je rekao DA JE RAHIMIĆ NAŠ TRENER I IMA PODRŠKU SVIH U KLUBU...
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ibru trebamo podržati na utakmicama i time dati i upravi i svima jasno do znanja da hoćemo da ostane!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
ibro će postati naš brkica...ovako je i osim počeo...
burazeru to za reflektore je samo prica koju sam cuo, moze se rec i mahalska! mada i mahalska nekad zna bit istinita! bila je vijest da ce se mijenjat reflektori sto osvijetljuju stari most, znaci to ce se svakako desit e sad dali ce se ti stari reflektori prebacit u vrapcice i dali ikako imaju dovoljno kvaliteta da bi mogli bit koristeni za tekme to nista nije sigurno! valja se ako nista nadat da je ta prica istinita1AlemC85 je napisao/la:svaka čast ljudini IBRI...vidi se da ga je zapad odgojio...VELEZDOGROBA je napisao/la:ibro je prosle sedmice imao sastanak s kadetima i roditeljima.....
tako da smo svi uz ibru jer covjek ima vizijured, rad i disciplina, to je veležu falilo evo skoro 20 i kusur godina...kako je samo galamio protiv borca, sada u subotu, i to je dokaz, da se čovjek bori za ovaj klub...nisam znao da je dobrostojeći...ovo nije prva pobjeda veleža u širokom poslije rata...zaboravio si da smo 2007. odigrali u prvenstvu 0:0, a u kupu 2009. ih dobili 2:0...
raduje me što je TANA neki dan demantovao novinare u vezi novog trenera, i odlučno je rekao DA JE RAHIMIĆ NAŠ TRENER I IMA PODRŠKU SVIH U KLUBU...očigledno je tana shvatio da su se neke stvari konačno poklopile, i da je vrijeme da se izađe iz prosječnosti, i da se krene još jače u budućnosti...crvena noć, ova akcija u vezi omladinske škole, najava da će do kraja ove godine abd se krenuti s ugradnjom plastične trave u vrapčićima kao što je i sam direktor najavio, evo @mikki21 reče da se pričalo da će se neki reflektori u krugu starog mosta koji su bili, biti će premjestiti na stadion, a doći će dole novi, govori nam da ovo nije ništa slučajno, i da uprkos teškom vaktu, VELEŽ dokazuje i pokazuje svoju veličinu...
Sve ovo izgleda lijepo,konačno je se krenulo sigurnim koracima naprijed.Ibro je 100% u pravu,ako nema rezultata u omladinskim selekcijama,teško ga je i očekivati i seniorima.Jer bez svojih igrača mi ne možemo funkcionisati,jer kad moraš kupiti 7-8 igrača, a hoćeš rezultat to bogami košta, a mi taj novac nemamo.Znači samo stvaranje domaćih igrača tj. povratak na ono što smo oduvijek dobro radili,svaka čast Ibri na ovom potezu i svi ga trebamo podržati a uprava najviše.I nemoj da se desi da poslije prvog poraza ljudi pođu pričati i pisati gluposti o Ibri,jer i on je samo čovjek koji nekad pogriješi.Ako Ibro ovako nastavi raditi mislim da ćemo za 2-3 godine biti redovno ne samo u vrhu PL,već da ćemo igrati i evropu a ne ići na izlet kao neke ekipe iz BiH.A to za reflektore,čim se završi akcija za omladinsku školu treba pokrenuti novu za reflektore,otvoriti neki žiro račun pa nek svako uplati koliko može,marku.pet,deset,sto itd.Ma Ibro će biti naš Ser Alex,samo naprijed Ibro RA je uz tebe.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ibro je pun pogodak definitivno.
A po pitanju prica da ga uprava mora podrzat - pa uprava ga je i dovela, ta nismo ga mi s foruma doveli. Ako se sjecate sami kad je Dzafa bio trener, trazeno je bilo da Velezovi ljudi da vode Velez - tako je to klub objasnio. Pa kada sa Dzafom nije uspjelo, doveden je Rahimic. I odma je prica bila "jao bruke, Rahimic trener", "Rahimic vaki naki" , "pu J*** ti klub vaki" itd itd itd - covjek je vec bio popljuvan nije ni usao u klub. Ali je i tada iz kluba dosao odgovor da ce se Velez vodit tako da Velezovi ljudi vode Velez, da Velezovi treneri treniraju Velez, da se Velezovi igraci grade i prodaju, to jest da se klub gradi na svom temelju. Ali nekima ovdje to nije pilo vode - nego je trebalo hrakat malo i po Rahimicu.
Ocigledno Rahimic se ispostavio kao pogodak - cim je imao priliku da se pokaze
Da li ce Velez do godine u Evropu? Zavisi, ali je definitivno da je krupnim koracima krenuo unaprijed nego li prethodnih i da se nesto radi dobro u klubu.
PS... mada mi smo samo 6 bodova iznad zone ispadanja - a 4 su kola ostala. Jos mi nismo sigurni.
A po pitanju prica da ga uprava mora podrzat - pa uprava ga je i dovela, ta nismo ga mi s foruma doveli. Ako se sjecate sami kad je Dzafa bio trener, trazeno je bilo da Velezovi ljudi da vode Velez - tako je to klub objasnio. Pa kada sa Dzafom nije uspjelo, doveden je Rahimic. I odma je prica bila "jao bruke, Rahimic trener", "Rahimic vaki naki" , "pu J*** ti klub vaki" itd itd itd - covjek je vec bio popljuvan nije ni usao u klub. Ali je i tada iz kluba dosao odgovor da ce se Velez vodit tako da Velezovi ljudi vode Velez, da Velezovi treneri treniraju Velez, da se Velezovi igraci grade i prodaju, to jest da se klub gradi na svom temelju. Ali nekima ovdje to nije pilo vode - nego je trebalo hrakat malo i po Rahimicu.
Da li ce Velez do godine u Evropu? Zavisi, ali je definitivno da je krupnim koracima krenuo unaprijed nego li prethodnih i da se nesto radi dobro u klubu.
PS... mada mi smo samo 6 bodova iznad zone ispadanja - a 4 su kola ostala. Jos mi nismo sigurni.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Ibro je pun pogodak definitivno.
A po pitanju prica da ga uprava mora podrzat - pa uprava ga je i dovela, ta nismo ga mi s foruma doveli. Ako se sjecate sami kad je Dzafa bio trener, trazeno je bilo da Velezovi ljudi da vode Velez - tako je to klub objasnio. Pa kada sa Dzafom nije uspjelo, doveden je Rahimic. I odma je prica bila "jao bruke, Rahimic trener", "Rahimic vaki naki" , "pu **** ti klub vaki" itd itd itd - covjek je vec bio popljuvan nije ni usao u klub. Ali je i tada iz kluba dosao odgovor da ce se Velez vodit tako da Velezovi ljudi vode Velez, da Velezovi treneri treniraju Velez, da se Velezovi igraci grade i prodaju, to jest da se klub gradi na svom temelju. Ali nekima ovdje to nije pilo vode - nego je trebalo hrakat malo i po Rahimicu.
Nemas se zasto sekirati ,Velez ostaje u ligi,prije cemo mi ispasti,ako nam bude trebalo 3 boda u zadnjem kolu ocekujem da cete nam vi kao susjedi-komsije pomoci u tome !
Jednom vam se '' pomoglo'' i grdno smo se zaebali. Mane više toga, desi li se prodaja neka idu onda svi u 3 pm.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Desi li se prodaja?
Pa pratis li ti GOSKove rezultate u zadnje 3-4 utakmice? Gosk uzeo Zrinjskog 0:3 u gostima.
Uzeo Sirokog i Leotara na svom terenu i u gostima uzeo bod Radniku.
A prije toga, u 15 kola uzeli 8 bodova, i sad odjednom u 4 kola uzeli 13.
Pa pratis li ti GOSKove rezultate u zadnje 3-4 utakmice? Gosk uzeo Zrinjskog 0:3 u gostima.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
crvenobijeli
- Kontakt:
kako cujem ovdje kod nas u gradaccu,da je vec velez izgubio u gradaccu,zna li neko nesto o tome,dali je zvijezda kupila utakmicu.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Pusti šuplju,dolazimo po pobjedu i nastavak nizacrvenobijeli je napisao/la:kako cujem ovdje kod nas u gradaccu,da je vec velez izgubio u gradaccu,zna li neko nesto o tome,dali je zvijezda kupila utakmicu.....
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mislim da ovaj Velež ... istina je da smo i mi navijači zaneseni nizom nepobjedivosti koji još uvijek traje, htio sam reći, da ovaj Velež neće nikome prodavati utakmice, i da će se boriti do zadnje kapi krvi za svaki bod.
Same izjave trenera i igrača sugerišu nešto potpuno drugo. Vidjeti ćemo, ja se nadam da će obje ekipe ući normalno u utakmicu, i neka pobjedi bolji, na sportski način naravno.
Sretno i vama, i nama. Forzza Velež !
Same izjave trenera i igrača sugerišu nešto potpuno drugo. Vidjeti ćemo, ja se nadam da će obje ekipe ući normalno u utakmicu, i neka pobjedi bolji, na sportski način naravno.
Sretno i vama, i nama. Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Eh kako bi nam upala pobjeda protiv Zvijezde. 
Mislim da smo realno izjednačeni sa njima, tako da će ovo biti utakmica koju će odlučiti jedan potez.
Mislim da smo realno izjednačeni sa njima, tako da će ovo biti utakmica koju će odlučiti jedan potez.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ako bude Zrinjskom za nešto trebalo, a da ovi naši prodaju. O tome pričamo. Ostali i me i ne zanimaju nešto previše pa znam da nema nijedan klub u BiH čist ali volio bih da to bude svedeno na minimum a pogotovo kad se radi o utakmicama sa mrskim rivalima.MostaracVelezovac je napisao/la:Desi li se prodaja?
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- el-fighter
- Kontakt:
Jarane ja jesam malo popio (a vjerujem da si i ti bio kad si pisao ovo), al nemoj me zezat da je GPSK uzeo 13 bodova u 4 kolaMostaracVelezovac je napisao/la:Desi li se prodaja?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma nema nikakve prodaje pod ibrom, ide se na produzenje serije bez poraza do kraja sezone! a znaju u upravi kad bi u tom slucaju prodali komsijama da bi sve pozitivno sto je uradjeno u zadnje 2 godine propalo i da se nikad nebi oprostilo od raje! mada neznam sto se o ovom ikako prica, nema sanse da ni mi ni komsije ispadnemo, mogucnost za to je mozda 0,001%! da bi to ikako bila opcija travnik i gosk bi morali dobit sve preostale tekme do kraja dok bi komsije pa eto i mi morali izgubit sve do kraja! nismo ni onda kaknju pustili kad su komsije trebale ispast! scenario bio mi pustimo kaknju u vrapcicima komsije ispadaju, mi dobijemo kakanj komsije ostaju a kakanj ispada! tako i bi na kraju, uzeli kakanj i komsije ostale u ligi!Goodison je napisao/la:Ako bude Zrinjskom za nešto trebalo, a da ovi naši prodaju. O tome pričamo. Ostali i me i ne zanimaju nešto previše pa znam da nema nijedan klub u BiH čist ali volio bih da to bude svedeno na minimum a pogotovo kad se radi o utakmicama sa mrskim rivalima.MostaracVelezovac je napisao/la:Desi li se prodaja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.