Rekao je do sada 156 puta...mislim da je dovoljno,nece covjek svakom po na osob objasnjavatFK Sarajevo je napisao/la:DEVIL javi se i reci nam kakav je ovaj Djakovac????
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala.miky_hz je napisao/la:Rekao je do sada 156 puta...mislim da je dovoljno,nece covjek svakom po na osob objasnjavatFK Sarajevo je napisao/la:DEVIL javi se i reci nam kakav je ovaj Djakovac????
@Fk Sarajevo vrati se nekih 10-15 strana unazad naci ces..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- FK Sarajevo
- Kontakt:
OkDevil je napisao/la:Hvala.miky_hz je napisao/la:Rekao je do sada 156 puta...mislim da je dovoljno,nece covjek svakom po na osob objasnjavatFK Sarajevo je napisao/la:DEVIL javi se i reci nam kakav je ovaj Djakovac????![]()
@Fk Sarajevo vrati se nekih 10-15 strana unazad naci ces..
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
hrk,pile,padobranac,nikad-izvini,Samo F.K.S. imate po zuti zbog spama!
Esii,posto je vec upozoravan zbog spama,ban upozorenja.
Esii,posto je vec upozoravan zbog spama,ban upozorenja.
AMAR OSIM!!!
Znaci Belosevic je tu sutra potpisuje,lijevi bek smo rijesili jos ako Bane ostaje extra zadnja linija,Hamzagic je isto tu vidjecemo putuje li sutra sa ekipom,mada mu ja nebi dao da igra prije nego sto potpise novi ugovor ovako nam nece biti od pomoci sa svojim stavom, a i uvijek ima mjesta na tribinama
Jahovic takodjer ostaje koliko ja znam tamo se nije uspio dogovoriti,Bosnjak takodjer vjerovatno potpisuje ugovor i to je to za sada,Pehlic se spominje pa cemo vidjeti hocel sta biti od njega,atmosfera se popravila unutar kluba i to je najbitnije za sad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
Sve neki povratnici,izbjeglice, pa nije rat ljudi ?!
NON MOLLARE MAI
- Megamon
- Kontakt:
Nece se Jaha vratiti 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hamzagic nece igrati ukoliko ne produzi ugovorAlen Škoro je napisao/la:Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila

nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma ne dirajte mi brata @padobrancamma_hz je napisao/la:nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
- Alen Škoro
- Kontakt:
Nije samo Hamzagic, tu je i Belosevic, pa i Obucu smo vratili, pa se i Maksa spominjao, Fuj.BegAx je napisao/la:Hamzagic nece igrati ukoliko ne produzi ugovorAlen Škoro je napisao/la:Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
NON MOLLARE MAI
brate drago mi je da tako mislis eheh i ja sam unazad 2 stranice isto to pisao heheheAlen Škoro je napisao/la:Nije samo Hamzagic, tu je i Belosevic, pa i Obucu smo vratili, pa se i Maksa spominjao, Fuj.BegAx je napisao/la:Hamzagic nece igrati ukoliko ne produzi ugovorAlen Škoro je napisao/la:Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
FK SARAJEVO.
haha sumnjiv mi je nesta ..BegAx je napisao/la:Ma ne dirajte mi brata @padobrancamma_hz je napisao/la:nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
![]()
Pa ja nije Hordas,Pitar jemma_hz je napisao/la:nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
Maksa nece takodjer...Mirza je rekao da mu nije potreban. Zbog toga vise i ne trenira sa ekipomAlen Škoro je napisao/la:Nije samo Hamzagic, tu je i Belosevic, pa i Obucu smo vratili, pa se i Maksa spominjao, Fuj.BegAx je napisao/la:Hamzagic nece igrati ukoliko ne produzi ugovorAlen Škoro je napisao/la:Ma smijesno je sta se radi sa Sarajevom.Kad nema gdje,ono bi da se vrati. FUJ !!!
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 03 feb 2011, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pitaj ga slobodno,vidi sta ce ti reci,nije ni tamo med i mlijeko kako je mislio da ga cekaMegamon je napisao/la:Nece se Jaha vratiti
Dobar je padobranac, jes da sam bio protiv nekih njegovih mišljenja u "ono" vrijeme, al sad je sasvim u redu. 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
hahaha nek bude takoAldinn je napisao/la:Pa ja nije Hordas,Pitar jemma_hz je napisao/la:nas je on, ne brini samo je PITAR hehehe....Colorado je napisao/la:ovaj padobranac ocito nije nas .. vecina raje ga je prokuzila![]()
![]()
,ma dobar je,samo ima malo cudan smisao za humor
Odose nasi puleni sutra akoBogda u Antaliju,nek im je sa srecom
- Alen Škoro
- Kontakt:
Znam ja sve te info, ali ne znam da li pokusavas nekog da opravdavas, al presmijesno je sta se sa Sarajevom radi, pa hocemo li mi ikad vidjeti nekog novog u ekipi,neko osvjezenje? Nadam se da shvatas o cemu pricamBegAx je napisao/la: Maksa nece takodjer...Mirza je rekao da mu nije potreban. Zbog toga vise i ne trenira sa ekipom
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], gh0stHZ, iliyaa8, nedimmmm1337 i 68 gostiju.