ALOBOLA je napisao/la:Gargamel83 je napisao/la:UltrasMostar94 je napisao/la:Kakv je bio gol Cosica, ja konto to neka zesca prevara od igraca i uvaljotka od strane Husarica.
Pa i nisi pogresio, bar ne mnogo.
Iz Zvornika sam, znam ga licno, sta vise igrali smo zajedno dok je igrao u lokalnom klubu, Radnicki, Karakaj. Mesto kod Zvornika. Otisao u Zvijezdu 09 Etno selo, bio 2 ili 3 sezone, ne secam se bas sad. A zatim kad mu istekao ugovor presao u Drinu iz Zvornika, tacnije, vratio se jer je igrao tu za omladince. Pre nekih 10 dana sam procitao da je na probi u Zrinjskom, ne znam dal je potpisao a nisam se ni raspitivao.
Nije bas totalni levat ali mislim da se Zrinjski nece usreciti s' njim, daleko je on od nivoa igranja u PL, a kamoli zu kvalifikacijama za LS, decko je u svakom segmentu igre prosecan, tj, ni u cemu nije izrazito dobar, bice on daleko od pojacanja, onako da uskoci s klupe i ok. Desi se da ga par utakmica "nema" na terenu, nije konstatan ali ajde da ne pisem vise, pomislice ko da sam zavistan ili sta gore. Ali evo, da ga pohvalim da je radan, vredan je, nije zabusant ni na treninzima ni na utakmicama. Uglavnom, srecno i vama i njemu.

Gargamele ziv bio ajde idi na to vase Zvornicko jezero i zatjeraj Stevanovica u Mostar:D:arrow:
Slabo mi druze "umacemo" noge u jezero
I Stevanovica znam licno, znas kako je ono kad je mala okolina, svako svakoga zna. O njemu nema sta da pricam, znate sve, al da mogu da ga nateram naterao bih ja njega u Zvezdu

Ali momak koliki god da je Zvezdas, a jeste veliki, on nece, imao je ponudu da predje sada ovaj prelazni rok ali nece, kaze momak, "ne mogu ja u Zvezdu, preveliki pritisak, i sve ostalo" a gde ce jos nista se ne zna, ima nekih ponuda ali nista se ne zna vise nego sto pise po raznim portalima. Nece taj ostati u BiH, iako bi mu Zrinjski legao ko budali samar, vratio je se malo na pravi put al mislim da ce se zajebati ako opet ode preko, no videcemo. Bolje da odradi jos bar polusezonu u BIH pa posle preko..
Inace drzim vam palceve da sto dalje dogurate u Evropi, kad nema Drine u PL, Zrinjski mi je najdrazi, dok je Drina bila u PL i kad je Zrinjski gostovao odsedao je u mom mestu (Karakaj), 2-3 KM od Zvornika pa su trenirali na nasem stadionu, bilo je tu svakakvih zezanja, super likovi su bili tad.