Pričam kao navijač njegov jer znam da su mu male šanse da oba GS pokupi.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
"We need to suffer. And we need to fight."
vidim i stan otkazao ... sad više nemam nikoga za koga bi mogao onako usput navijat
igra li damir?
igra li damir?
I Nole je upitan. Eto prilike za nekog novog da osvoji GS. 
Nadam se da Djokovic nece otkazati, lesinar Federer to jedva ceka..
Federer bi u tom slucaju ako treba preplivao okean samo da se pojavi tamo.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
najbolje bi bilo da otkažu turnir, meni je muka od cijelog američkog sranja, ko ih je.be, nek igraju sami
Ne, Federer bi tražio od Bila Gejtsa da napravi urotu protiv srpskog sina, sručio bi meteor u finalu tog Slema samo da ga ne osvoji, jer ono to je njemu najbitnija stvar, kao što je paji i svim Noletardovima Federer, Federeru je ono eto Novak dan noć u glavi, ne može jadan da spava od njega
Kakvo ofirno spinovanje malo meteora malo Bila Gejtsa, de dodaj jos i ravne zemlje da zaciniis malo tako ces postati upravu. Nece Federer nista traziti ali siguran sam da moli boga da svi najbolji otkazu a prije svih Djokovic pa da on uleti po jos jedan guzovace GS, bez navijaca, bez konkurencije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svjestan si valjda da je potvrdio da nece igrati jos prije nekoliko mjeseci?japa je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:51Kakvo ofirno spinovanje malo meteora malo Bila Gejtsa, de dodaj jos i ravne zemlje da zaciniis malo tako ces postati upravu. Nece Federer nista traziti ali siguran sam da moli boga da svi najbolji otkazu a prije svih Djokovic pa da on uleti po jos jedan guzovace GS, bez navijaca, bez konkurencije.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Strasno kakve gluposti lik valja,covjek jos u februaru rekao da nece igrati ....odmori malo majke ti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znam da je rekao, no okolnosti su se promjenile, mogao bi dedica da se cudesno oporavi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo neka posluzi kao odgovor svim “weak-era” teoreticarima od strane Koze
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Weak era je cinjenica, nju negiraju samo fanovi svicarske varalice. Federer je najveci kmecavac u istoriji sporta.
Ne mora Roger ništa više da osvoji, dovoljno je da igra da zagorča život paćenicima tipa paja kojem je Federer očigledno rent free u glavi, mislim divim se Rogeru, zamisli koliko moraš da budeš veliki da ovako prcaš ovakve tipove iz dana u dan, pa i kad si operisan i ne igraš tenis 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Japtard opet preskače terapije , shvatite ga ljudi ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Neka do kraja svoje karijere nastavi da mi zagorcava zivot ko zadnjih 10 godina necu se bunitiAA23 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:02Ne mora Roger ništa više da osvoji, dovoljno je da igra da zagorča život paćenicima tipa paja kojem je Federer očigledno rent free u glavi, mislim divim se Rogeru, zamisli koliko moraš da budeš veliki da ovako prcaš ovakve tipove iz dana u dan, pa i kad si operisan i ne igraš tenis![]()
Fedtardi se ponasaju kao da je Federer u zadnjih 10 godina neki bitan faktor
-
jolicnikola
- Kontakt:
a gaćevaditelj?
popio nanine jbgbombaysaphire je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:07Japtard opet preskače terapije , shvatite ga ljudi ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hoćel se igrati kvalifikacije za US Open?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
neće, pitanje je hoće li se i us open igrati. ameri hoće da svoj turnir po svaku cijenu proguraju, zbog para naravno a igrači su sad postavili svoje uslove ... elem trenutno je sve u limbu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.