Imali su priliku stati iza Borca dok vlast i politika nije usla, sto nisu tada to uradili ako vec postoje?Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 14:09Care da znaš kao što ne znaš, Borac je osvajao i prvenstvo i kup kad nikakve veze sa vlasti nismo imali...A u drugu ligu zna se kako smo i zbog čega ispadali...Nemaš pojma i samo laprdaš jer sve apsolutno dolazi uvijek na naplatu, nebitno državno ili privatno (pogledaj koliko je klubova u evropi naebalo i ugašeno kad su investitori digli ruke) ! Želju je karma već iznabijala po dupetu za onih 100k u Žepču ispod astala !Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:50Dobro eto haj ti meni reci sta bi se desilo s vasim klubom ako bi vlasti RS-a digle ruke od njega? Necemo se lagati. Druga liga bi bila premija.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:45
Znači nas su vlasti gurale u drugu ligu kad im dosadimo![]()
A ja i moji istomišljenici kojih je 90 % u gradu BL bi sada potpisali da vlast digne ruke ! Ima dosta ljudi koji su utjecanjni i koji će stati iza najvećeg sportskog imena u BIH, samo da mogu doći do izražaja![]()
Ne odmah i ne brzo, ali Borac bi mogao dozivjeti sudbine KK Bosne, nazalost. Izaci ce svi kad ne bude interesa, a poceti stizati dugovi, ugovori i racuni za koje niko nije imao pojma ili nisu smjeli u tom trenutku da dodju.