broj6 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 00:06
bosnas_ je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:33
Uz Cimirota nam treba i napadac i to je to, ali samo ako je to neko provjereno ime, u tom slucaju se zahvaliti nekim igracima (Buticu/Turkesu/Oliveiri) i na miru ici od utakmice do utakmice.. sto se odbrane tice volio bi nekog igraca umjesto Paskaleva/Bralica/ Pejovica.
Zasto samo o napadacima i krilima razmisljamo kad primamo golove ko na traci i nemamo odbrane nikako?
Zato sto nam je to profilno najtanje pokrivena linija
Stopera imamo malo je reci previse.I ljevaka i jablana i nekoga ko zna igrati nogom i iznijeti loptu...Ssmo treba naci najbolju kombinaciju za 4231
Vezni red isto jako dobar pogotovo ako uz Ljajica dodje i Cimirot nemamo sta brinuti.
Napad malo komplikovan.Nemamo lijevo krilo nikako,nemamo krilo koje igra lijevom nogom.Guliashvili ja mislim da je zaboravio igrati tu poziciju vise a nece se dugo ni zadrzati jos.Forsiranje Mlinarica tu bi bilo pucanje u noge
Napadac isto zanimljivo.Renan je najbolje partije pruzao sa 10kom iza sebe(Dal i Avramovski),vjerujem da ce ga Ljajic hraniti loptama.Turkes je Husrefov idealan profil napadaca eh sad...Butic nece bit od neke koristi pretjerano.Ristic bi mu mogao bit zanimljiv nesto mislim