ma kakav problem brate..vidi sta sam boldirao kad sam kopirao onaj postPitarBordo je napisao/la:Eto sad vam problem, a kad sam stavio fotku grba ispred Flat Iron Building na Wall Streetu svi ste klanjali.
Šalu na stranu, stream nije teško raditi, ni isporučiti, pa makar i sa nekim dilejom od nekoliko minuta, ali hajde de. Ja sam ugasio tviter u 10 minuti i ovdje preskočio sve komentare oko utakmice, da mogu da snimak gledam k'o da je live.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kad ce snimakadmin je napisao/la:Izostanak streama je do nas, nije do kluba. Klub je na vrijeme dogovorio sve i obezbijedio ono sto je trebalo (struju). Mi smo imali glup propust sa prvim prenosom u godini, ali nadoknadicemo, vjerujem da cete biti zadovoljni.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bojkot.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dok se uploada.
na portal ili youtube?admin je napisao/la:Dok se uploada.
Na portal, ne radimo mi za youtube
- PitarBordo
- Kontakt:
Kod penala i drugog gola lijepi pasovi, računajući da se je još uvijek u prvom dijelu priprema.
- PitarBordo
- Kontakt:
a ja mislio snimak cijele utakmice 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudski je priznati.admin je napisao/la:Izostanak streama je do nas, nije do kluba. Klub je na vrijeme dogovorio sve i obezbijedio ono sto je trebalo (struju). Mi smo imali glup propust sa prvim prenosom u godini, ali nadoknadicemo, vjerujem da cete biti zadovoljni.
Jbg desava se, bolje na startu nego u zavrsnici priprema.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- VanCipelic
- Kontakt:
Hoce li biti snimak cijele utakmice ili ste mislili samo na pregled golova ?admin je napisao/la:Na portal, ne radimo mi za youtube
cijele utakmice ba sta vam je
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pobijedili smo 3:0.PitarBordo je napisao/la:De šutite, ima nas koji hoće da se iznenade utakmicom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zasto Pavlovic nije branio
Da nije opet bilo vruce 
Cijela tekma ce biti, ali veliki fajl, treba vremena
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Teren je tepihadmin je napisao/la:Cijela tekma ce biti, ali veliki fajl, treba vremena
PitarBordo je napisao/la:Evo recimo ja bio u New Yorku za novu godinu i neki likovi bili u Central Parku, neki street performance, na facebook-u streamovao sa mobitela u HD-u gotovo 2 sata, bez problema, potrošio ovako 900MB bandwitha. Kod nas je malo slabija mreža, ali bez problema možeš u najgorem slučaju 480p da streamuješ i to bez štopanja i da bude gledljivo. I dalje pričam o mobitelu, a da ne pričamo o nekoj kameri i software-u koji bi to dodatno kompresovao. Da se ne lažemo raditi stream utakmice danas je nešto što je veoma veoma lagano. Evo ja ću da volontiram da im to radim ako su već svi hadalji za kompjutere. Samo neka me odvuku na mjesto utakmice i vrate kući.Steph je napisao/la:I na šta liči takav livestream? Ako nije frka da mi objasniš, ne znam ja puno oko toga, hvala ti.PitarBordo je napisao/la:Live stream se bukvalno može uraditi za 10 KM Ultra kredita. Sa telefona. U sasvim normalnoj HD rezoluciji. A da ne pričamo o nekoj kameri i dalje od toga. Toliko o tome.![]()
Smiješno, ne pričam samo o današnjem nego uopšteno. Smiješno da se lažemo da smo moderan klub a utakmice pratimo tekstualno.
Sta hoces da kazes da su sa ss.ba hadalji ili kokuzi
Šta misliš je li nam se Estonac syebao kad je vidio teren, a igrao lik po Italiji?Sarajlijica1946 je napisao/la:Teren je tepihadmin je napisao/la:Cijela tekma ce biti, ali veliki fajl, treba vremena
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, DoktorXabaras, napoleon72, plisek, Rule_hz i 38 gostiju.