Za 3-4 kola tesko ce neko ovdje uzeti bodove, nasa sreca sto smo ih odmah rijesili.
Idemo dalje, ima ovdje lijepog materijala, igraci koji su bili predmet smijanja, u ovoj sezoni kao preporodjeni, osim naravno kamikaze
Forza Inter
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Jest,al ove sezone imamo igru. Prosle su svi golovi bili produkt individualnih akcija,a veceras je tim nekako najveci dojam ostavio. Jos se vidi da ekipa nije kako treba uhodana,al bitno je da ide naprijed.ArthurBishop je napisao/la:Mene ovaj početak toliko podsjeća na prošlu sezonu, da je to čudo jedno. Ovako smo počeli i prije 12 mjeseci, pa znamo kako završi.![]()
Al' sad imamo mnogo iskusnijeg i boljeg trenera i nadam se bez povreda ove sezone..
ArthurBishop je napisao/la:@Purgeru čudi me baš što ne kudiš svog sugrađanina, a kudiš Rickya i zanovijetaš da bude Messi i u važnim tekmama?
Loš i kao što sam napisao vidi se da nije spreman.SiamoNoi je napisao/la:Za Matea se vidi da nije 100 posto,samo da nije sada nova ozljeda...
+1arminz je napisao/la:igra juce nikakva, al bi sad potpiso da ovako igramo a da dobivamo utkmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.