Jbt prica vise svi su real za nas i svakog se treba plasiti.
Ok pokazati postovanje da ali ako hoces da budes iznad ostalih moras igrom a i ponasanjem pokazati uz malo drskosti i mangupluka.
Mozda stalno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ubleha i neznalica..u prvom mandatu je pokazao da pojma nema, ali eto tek je krenuo kao trener...u drugom je pokazao da je još gluplji nego u prvom
Uzmi zraka! Tacka, zarez, nesto?Nunez je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:21edis nije trenerski mag da sebe drži na klupi onako zna se sta su ciljevi za ovu sezonu samim tim edis je tu gdje jeste i ima podrsku ljudi u klubu dosao
je u trenutku kada niko nije htio kada su nas odbijali i cviko i memić i džurbuzović svi redom pazite kakav kalibar trenera je nas odbijao mi da ganjamo titulu da imamo top igrače ta vaša prica bi bila razumljiva ovako nije i zato edis i jeste trener do kraja ove polusezone sigurno
igra toplo hladno promjenljivo pobjeda poraz remi pa opet ispočetka takav je igrački kadar takva je ekipa za nešto više treba para
MoRe bitMocMahale444 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:33Tako se maskira drugi acc, stipu ga ba. Zivio Sablja uraaaaa![]()
Alpa se vratiosta Remza kaze kakav ce rez biti?
Djeca koja ove godine slave punoljetstvo, su se tek rodila kad smo mi zadnji put na vlaznom docu 3 bobe uzeli.MojaMalenkost je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:00Eventualni x danas je kao i poraz.. Ako mislimo pobijediti moramo zabiti bar dva, jer cemo jedan sigurno primiti![]()
Pa nisu real za nas ali nismo ni mi za njih i u tome je fazon, mi smo s tik ekipama u 5 deka kao sto smo i sa borcem i tuzlom. Sarajevo i Zrinjski imaju daleko bolji i siri igracki kadar od bilo koga u ligi i oni se mogu tako furati, ali vidimo da ni njima rezultati nisu onakvi kakvim bi se moglo ocekivati (zrinjski nije igrao ali eto vidjet cete da nece dominirati kako se ocekuje).MocMahale444 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:56Ako sudjenje bude posteno mozda i uzmemo 3 boda.
Jbt prica vise svi su real za nas i svakog se treba plasiti.
Ok pokazati postovanje da ali ako hoces da budes iznad ostalih moras igrom a i ponasanjem pokazati uz malo drskosti i mangupluka.
Mozda stalnopa bude nafake.
Beca umjesto njega ,Santos i AMoah krila tako bi trebaloBojudaosinebu je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:52Beganovic na njegovu poziciju, Amoah u spic dobitna kombinacija.
Ja bih umjesto njega prije Subasica gurno.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:52Beganovic na njegovu poziciju, Amoah u spic dobitna kombinacija.
Ja bih Dzenisa dosta je zivlji od njeg trci vraca se pomaze nazad u Slobodi je imao i solidan sut kontam da bi mu bolje sjela pozicija nego u spicuGanola1921 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:59Ja bih umjesto njega prije Subasica gurno.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:52Beganovic na njegovu poziciju, Amoah u spic dobitna kombinacija.
ako je istina onda suba mora zaigrati tu poziciju.. ali poznavajuci edisa bit ce haracic spic a drug beganovic iza