FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 04 nov 2015, 17:57

Gator je napisao/la:Nemoguce znati(prije 4-5 mjeseci), sad je sve jasno. Klub su za par mjeseci vise obrukali nego navijaci za 5 godina, a Slovenac nije milioner postao tek tako.
Ako vec znas da je milioner,je li postao milioner vodeći fudbalski klub?

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 nov 2015, 18:05

Enis ala Koke :D Hiroš me pozitivno iznenadio s ovim finim potezom a Aco je pravi kapiten ! :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 04 nov 2015, 18:59

Mulalic moze s Alihodzicem pod ruku. Cuj vratili smo samopouzdanje ahahahaahhha jadi Boze na sta smo mi spali

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 nov 2015, 19:55

^^^^ havetinja

Sta kaze Sablja ,hajde vamo yebo gol :urnebes:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 04 nov 2015, 20:08

:D :D :D :D valja u nedjelju opet na grbavicu,sa ovom ekipom nikad nije dosadno nikad neznaš kako će odigrati

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 nov 2015, 21:39

Jesu se ovi naši klocevi raspucali :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 04 nov 2015, 21:45

bravo ara, bravo gojak
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 04 nov 2015, 21:46

Treba kroz onaj nas tunel postaviti sve slike nasih uspjesnih igraca... Edin Ara Stila Ervin Coca.... pa i onih starijih....

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 04 nov 2015, 21:46

blueheart je napisao/la:Treba kroz onaj nas tunel postaviti sve slike nasih uspjesnih igraca... Edin Ara Stila Ervin Coca.... pa i onih starijih....
:thumbup: :thumbup:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 nov 2015, 22:10

Gojak, Dzeko, Hodzic... sirom Evrope! :tokralju:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2015, 22:44

SlevinKelevra je napisao/la:Gojak, Dzeko, Hodzic... sirom Evrope! :tokralju:
Sutra Seha,Stila...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 04 nov 2015, 23:06

Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino... :damn: :facepalm: :damn: :facepalm:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 nov 2015, 23:10

milanribar je napisao/la:Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino... :damn: :facepalm: :damn: :facepalm:
sve si ti u pravu 1000% osim da smo budale, jednostavno volimo Zelju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 nov 2015, 23:13

Kao sto su postojale postoje dvorske lude,imamo sad i savremene,forumske. Kao i na one dvorske,ljudi naviknu i na forumske.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 04 nov 2015, 23:15

Stvarno covjek mora biti ponosan na nas klub,toliko kvalitetnih igraca iz naseg pogona sa velikim uspjehom nastupa sirom Evrope.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 04 nov 2015, 23:18

godrina je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino... :damn: :facepalm: :damn: :facepalm:
Ma jarane pored toga od Dzeke ti je palo 3 miliona, to je isto kao da ti neko pokloni. Pa ko to ima u ovoj nasoj jadnoj ligi, niko. A svi bolji od nas, svi nesto rade, napreduju, jedino mi stagniramo iz godine u godinu sve gori. Ja sam budala jer lopovima dajem pare, ne znam za druge.. :facepalm:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 nov 2015, 23:49

milanribar je napisao/la:
godrina je napisao/la:
Ma jarane pored toga od Dzeke ti je palo 3 miliona, to je isto kao da ti neko pokloni. Pa ko to ima u ovoj nasoj jadnoj ligi, niko. A svi bolji od nas, svi nesto rade, napreduju, jedino mi stagniramo iz godine u godinu sve gori. Ja sam budala jer lopovima dajem pare, ne znam za druge.. :facepalm:
Bistro ribar ! :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 nov 2015, 23:59

Vodic za Irske navijace :rol: :rol:

slika

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 05 nov 2015, 00:02

Pozdrav braćo po boji.
Evo ja da se tuspasim kao novi kolačić, odavno pratim forum, al' ne dade mi se nikad da se uključim u diskusije, teško mi bilo registrovat se :D. Sve u svemu, ima vas podosta koje ono već bukvalno po stilu pisanja znam ko je (koji nik), tako da se nadam da će i ovaj moj, nadam se po pametnom nečemu, ostat u glavi tamo nekoga.
Sve u svemu, dosta od mene za prvi put, budite mi pozdravljeni, koliko god vas ima.

ZA ŽIVOT CIJELI ! 1921 :bih:
Sarajevski Željezničar.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 05 nov 2015, 00:24

Ofanzivni vezista Slavije, Stefan Barić, nalazi se na meti Željezničara, koji želi da ga vidi u svojim redovima, piše portal Sportdc. Plavi se već danima interesuju za brzonogog fudbalera, koji je ovog ljeta stigao u Slaviju iz slovenačkog Zavrča. Ipak, kako saznaje naš portal u Slaviji trenutno nisu spremni da ga puste bez adekvatnog obeštećenja, pošto je on pod ugovorom sa “Sokolovima”. To bi mogao da predstavlja veliki problem sa tim sa Grbavice pošto je poznato koliko su “teški” na takvim pregovorima. Poznato je kako su odugovlačili sa pregovorima oko Miljana Govedarice ovog ljeta, pa je na kraju nekadašnji mladi reprezentativac BiH, iz Slavije prešao u tuzlansku Slobodu. Stefan Barić je ovog ljeta stigao u Slaviju, i odmah se nametnuo u prvom timu, te postao jedan od najstandardnijih fudbalera tima iz Istočnog Sarajeva. Zanimljivo je, da je Barić već bio na probi u Željezničaru, ali su tada čelni ljudi nekadašnjeg šampiona BiH, procijenili da on nije dovoljno dobar za njihov tim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Redfire16 i 32 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []