Ako vec znas da je milioner,je li postao milioner vodeći fudbalski klub?Gator je napisao/la:Nemoguce znati(prije 4-5 mjeseci), sad je sve jasno. Klub su za par mjeseci vise obrukali nego navijaci za 5 godina, a Slovenac nije milioner postao tek tako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- Jaozinho22
- Kontakt:
Enis ala Koke
Hiroš me pozitivno iznenadio s ovim finim potezom a Aco je pravi kapiten ! 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- milanribar
- Kontakt:
Mulalic moze s Alihodzicem pod ruku. Cuj vratili smo samopouzdanje ahahahaahhha jadi Boze na sta smo mi spali
Jesu se ovi naši klocevi raspucali 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- katakomba2
- Kontakt:
Treba kroz onaj nas tunel postaviti sve slike nasih uspjesnih igraca... Edin Ara Stila Ervin Coca.... pa i onih starijih....
blueheart je napisao/la:Treba kroz onaj nas tunel postaviti sve slike nasih uspjesnih igraca... Edin Ara Stila Ervin Coca.... pa i onih starijih....
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gojak, Dzeko, Hodzic... sirom Evrope! 
- bistrikboy
- Kontakt:
Sutra Seha,Stila...SlevinKelevra je napisao/la:Gojak, Dzeko, Hodzic... sirom Evrope!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- milanribar
- Kontakt:
Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino...

sve si ti u pravu 1000% osim da smo budale, jednostavno volimo Zeljumilanribar je napisao/la:Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino...![]()
![]()
![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kao sto su postojale postoje dvorske lude,imamo sad i savremene,forumske. Kao i na one dvorske,ljudi naviknu i na forumske.
Stvarno covjek mora biti ponosan na nas klub,toliko kvalitetnih igraca iz naseg pogona sa velikim uspjehom nastupa sirom Evrope.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- milanribar
- Kontakt:
Ma jarane pored toga od Dzeke ti je palo 3 miliona, to je isto kao da ti neko pokloni. Pa ko to ima u ovoj nasoj jadnoj ligi, niko. A svi bolji od nas, svi nesto rade, napreduju, jedino mi stagniramo iz godine u godinu sve gori. Ja sam budala jer lopovima dajem pare, ne znam za druge..godrina je napisao/la:sve si ti u pravu 1000% osim da smo budale, jednostavno volimo Zeljumilanribar je napisao/la:Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino...![]()
![]()
![]()
- Jaozinho22
- Kontakt:
Bistro ribar !milanribar je napisao/la:Ma jarane pored toga od Dzeke ti je palo 3 miliona, to je isto kao da ti neko pokloni. Pa ko to ima u ovoj nasoj jadnoj ligi, niko. A svi bolji od nas, svi nesto rade, napreduju, jedino mi stagniramo iz godine u godinu sve gori. Ja sam budala jer lopovima dajem pare, ne znam za druge..godrina je napisao/la:sve si ti u pravu 1000% osim da smo budale, jednostavno volimo Zeljumilanribar je napisao/la:Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino...![]()
![]()
![]()
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vodic za Irske navijace

Pozdrav braćo po boji.
Evo ja da se tuspasim kao novi kolačić, odavno pratim forum, al' ne dade mi se nikad da se uključim u diskusije, teško mi bilo registrovat se
. Sve u svemu, ima vas podosta koje ono već bukvalno po stilu pisanja znam ko je (koji nik), tako da se nadam da će i ovaj moj, nadam se po pametnom nečemu, ostat u glavi tamo nekoga.
Sve u svemu, dosta od mene za prvi put, budite mi pozdravljeni, koliko god vas ima.
ZA ŽIVOT CIJELI ! 1921
Evo ja da se tuspasim kao novi kolačić, odavno pratim forum, al' ne dade mi se nikad da se uključim u diskusije, teško mi bilo registrovat se
Sve u svemu, dosta od mene za prvi put, budite mi pozdravljeni, koliko god vas ima.
ZA ŽIVOT CIJELI ! 1921
Sarajevski Željezničar.
Ofanzivni vezista Slavije, Stefan Barić, nalazi se na meti Željezničara, koji želi da ga vidi u svojim redovima, piše portal Sportdc. Plavi se već danima interesuju za brzonogog fudbalera, koji je ovog ljeta stigao u Slaviju iz slovenačkog Zavrča. Ipak, kako saznaje naš portal u Slaviji trenutno nisu spremni da ga puste bez adekvatnog obeštećenja, pošto je on pod ugovorom sa “Sokolovima”. To bi mogao da predstavlja veliki problem sa tim sa Grbavice pošto je poznato koliko su “teški” na takvim pregovorima. Poznato je kako su odugovlačili sa pregovorima oko Miljana Govedarice ovog ljeta, pa je na kraju nekadašnji mladi reprezentativac BiH, iz Slavije prešao u tuzlansku Slobodu. Stefan Barić je ovog ljeta stigao u Slaviju, i odmah se nametnuo u prvom timu, te postao jedan od najstandardnijih fudbalera tima iz Istočnog Sarajeva. Zanimljivo je, da je Barić već bio na probi u Željezničaru, ali su tada čelni ljudi nekadašnjeg šampiona BiH, procijenili da on nije dovoljno dobar za njihov tim.