hvala na trudu, probaj sutra jbgaleksandar_veliki je napisao/la:Ma **** bi od do. **** se **** cetiri sata, pobjegnem iz sobe u pola deset jer je los internet, cura recepciju ne zatvara radi nas i **** eror. Uzas.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E jbgPitarBordo je napisao/la:Trebali ste busom poslat' USB u SA da se uploaduje, ocam bilo bi gotovo do sad.
@Morta brate sa njim bi išao da strimaš, ja kad sam zvao nije bilo entuzijazma. To mi je hvala.
Btw anketi je istekao rok, treba skloniti dok nije počelo smrditi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi kraljine izaSabinho je napisao/la:
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj se nerviraš,Titam' bore ćeš dobit od FKS, a to je rezervisano isključivo za Pitare.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma **** bi od do. **** se **** cetiri sata, pobjegnem iz sobe u pola deset jer je los internet, cura recepciju ne zatvara radi nas i **** eror. Uzas.
Samo Saraj'vo.
Aco na aparatima hahahahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Vala red je da uzmete satelitski internet. Šta je vama 3-4 glave mjesečno a imate onda tipa flat rate 4/1 od vrha Maglića do Čitluka, Kladuše itd.aleksandar_veliki je napisao/la:Stavili smo sad opet. Da hoce do pola doci do jutra pa cemo opet na recepciju. Ako bude opet eror **** onda.TobeYarabi je napisao/la:hvala na trudu, probaj sutra jbgaleksandar_veliki je napisao/la:Ma **** bi od do. **** se **** cetiri sata, pobjegnem iz sobe u pola deset jer je los internet, cura recepciju ne zatvara radi nas i **** eror. Uzas.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pogurat ce i pitari s kojom markicom.PitarBordo je napisao/la:Vala red je da uzmete satelitski internet. Šta je vama 3-4 glave mjesečno a imate onda tipa flat rate 4/1 od vrha Maglića do Čitluka, Kladuše itd.aleksandar_veliki je napisao/la: Stavili smo sad opet. Da hoce do pola doci do jutra pa cemo opet na recepciju. Ako bude opet eror **** onda.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo pogurat' ću ja glavu mjesečno. Al' da radite sve gostujuće tekme FKS u HD-u sa wide i zoomed kamerama.FrancescoTotti je napisao/la:pogurat ce i pitari s kojom markicom.PitarBordo je napisao/la:Vala red je da uzmete satelitski internet. Šta je vama 3-4 glave mjesečno a imate onda tipa flat rate 4/1 od vrha Maglića do Čitluka, Kladuše itd.aleksandar_veliki je napisao/la: Stavili smo sad opet. Da hoce do pola doci do jutra pa cemo opet na recepciju. Ako bude opet eror **** onda.
Samo Saraj'vo.
aleksandar_veliki je napisao/la:Doslovno. Nisam se ovako nanervirao ne pamtim. Gledas ono, molis curu da ne zatvara jos i vidis 100 posto i malo zatim eror. Jos po belaju krenemo iz kampa kerina nekakva sto kila. Trazi drugi izlaz, nema izlaza. Preskaci nekakvu ogradu. Ma uzas, totalni uzas.zlo87 je napisao/la:Aco na aparatima hahahahaha
Mozes misliti kako je tek Hervasu bilo
tako je moralo bit i bilo je, vazda moze gorealeksandar_veliki je napisao/la:Doslovno. Nisam se ovako nanervirao ne pamtim. Gledas ono, molis curu da ne zatvara jos i vidis 100 posto i malo zatim eror. Jos po belaju krenemo iz kampa kerina nekakva sto kila. Trazi drugi izlaz, nema izlaza. Preskaci nekakvu ogradu. Ma uzas, totalni uzas.zlo87 je napisao/la:Aco na aparatima hahahahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ništa od uriniranja samo 0 - 3, ništa od streama, ništa od snimka. 
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Sjedim ovdje evo i razmišljam... Kako bi nam dobro legao neko u vezi, da poveže ovo sve dobro što imamo... Šta vi mislite?
Samo Saraj'vo.
Imamo Rustemovica u sretnoj veziPitarBordo je napisao/la:Sjedim ovdje evo i razmišljam... Kako bi nam dobro legao neko u vezi, da poveže ovo sve dobro što imamo... Šta vi mislite?
Nece dolaziti veznjak, ako neko dodje to je napadac i to je to sto se tice pojacanja.
Nema potrebe!PitarBordo je napisao/la:Sjedim ovdje evo i razmišljam... Kako bi nam dobro legao neko u vezi, da poveže ovo sve dobro što imamo... Šta vi mislite?
Bosnjacki Ronaldo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:Nema potrebe!PitarBordo je napisao/la:Sjedim ovdje evo i razmišljam... Kako bi nam dobro legao neko u vezi, da poveže ovo sve dobro što imamo... Šta vi mislite?
Bosnjacki Ronaldo.Bosnjacki Ibra.Babo
- PitarBordo
- Kontakt:
Jedino da igramo sa njima u toj trećoj ligi pa da ovako prepišavamo. Evo ne znam.
Samo Saraj'vo.
Kakav tip igrača bi trebali dovest? 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa evo sad kad ti pita, zamislih se... Kako god okrenem, iako se o tome do sada nije pričalo, ja mislim da bi u vezi nam najbolje leglo pojačanje. Pošto nemamo veznog igrača trenutno uopšte...Besic je napisao/la:Kakav tip igrača bi trebali dovest?
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, nedimmmm1337 i 15 gostiju.