FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta ja znam, mišljenja sam da su bez obzira na veće promjene nego inače i dalje u prednosti u odnosu na nas (ali ne puno) samo iz razloga što su iskusniji i što su "stariji" u odnosu na nas. Mi smo druga najmlađa ekipa lige i imamo dosta mladih igrača koji će napraviti ako Bog da dobre karijere ali i iskustvo je jako bitno a tu su oni u prednosti. Mi kada bi doveli kvalitetnog veznog (starijeg/iskusnog) i jednog jakog napadača, bili bi, po meni, glavni kandidati za osvajanje kupa i glavni konkurent Zrinjskom. Ne treba nam puno da budemo pravi |.
Sarajevo najuspješniji bh. klub u Ligi prvaka, Real Madrid nedodirljiv na vrhu.
UEFA je objavila listu najuspješnijih klubova od osnivanja Lige prvaka/Kupa šampiona, a najbolje rangirani bh. klub je FK Sarajevo.
Bordo tim je četiri puta igrao u najelitnijem fudbalskom takmičenju i prema bodovanju UEFA-e osvojio je ukupno deset bodova, slijedi Željezničar na 226. mjestu sa devet bodova.
Široki Brijeg na 245. mjestu ima sedam poena, Zrinjski kao 268. skupio je šest bodova, Modriča je na 310. mjestu sa četiri poena, Leotar ima tri boda i pozicioniran je na 326. mjesto, dok Brotnjo (354.) i Borac (366.) imaju po dva boda.
Inače na vrhu je Real Madrid sa 550 bodova, slijede ga Bayern sa 429 i Barcelona sa 399 bodova.
UEFA je objavila listu najuspješnijih klubova od osnivanja Lige prvaka/Kupa šampiona, a najbolje rangirani bh. klub je FK Sarajevo.
Bordo tim je četiri puta igrao u najelitnijem fudbalskom takmičenju i prema bodovanju UEFA-e osvojio je ukupno deset bodova, slijedi Željezničar na 226. mjestu sa devet bodova.
Široki Brijeg na 245. mjestu ima sedam poena, Zrinjski kao 268. skupio je šest bodova, Modriča je na 310. mjestu sa četiri poena, Leotar ima tri boda i pozicioniran je na 326. mjesto, dok Brotnjo (354.) i Borac (366.) imaju po dva boda.
Inače na vrhu je Real Madrid sa 550 bodova, slijede ga Bayern sa 429 i Barcelona sa 399 bodova.
Evo pregledah i ja prvo poluvrijeme. Lelic odlican, brz i agresivan. Husejinovic je dosta bolji, ali kada se uzme u obzir da je ovo Brotnjo, ne znam, solidan. Andjusic je dobro igrao, otvarao se i razigravao je. Balic isto tako odlican na lijevom beku. Kovacevic nekoliko pogresnih dodavanja i jednom je ispao, ali tek se vratio, tako da nemam brige za njega. Liivak brz, ali se nije puno igralo na njegovu stranu, vidi se da zna igrati samo se malo sjebe kad primi loptu na ovakvom prostoru haha. Radovac dobar, Bekic nije imao neke upotrebljive lopte. Heric nije loš, al mora to puno bolje. Mihojevic standardan, Plakalo mi se čini nesiguran, ali ćemo vidjeti. Sve u svemu, mislim da Lelić i Livak mogu biti dobra pojačanja, ali nek se još dokazuju na jačim utakmicama. I treba nam vezni koji smije krenuti naprijed i gurnuti loptu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Teško da će biti išta od novog veznog. Kad ističe Marku ugovor?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa imamo vec Lelića i Liivaka, tu ce se negdje oni i mijenjati, zavisi kako to Cala poslozi.joker90 je napisao/la:Teško da će biti išta od novog veznog. Kad ističe Marku ugovor?
Marko Mihojević - Contract until: 31.12.2018
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba njemu produžiti odmah, da ne bude peglanja kasnije. Ma nama treba zadnji vezni, to nisu Lelić i Estonac nažalost.MortemHz je napisao/la:Pa imamo vec Lelića i Liivaka, tu ce se negdje oni i mijenjati, zavisi kako to Cala poslozi.joker90 je napisao/la:Teško da će biti išta od novog veznog. Kad ističe Marku ugovor?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to ce ili Saric ili Rustemović igrati, zaboravi na to.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Said na CM a Saric na DMjoker90 je napisao/la:Treba njemu produžiti odmah, da ne bude peglanja kasnije. Ma nama treba zadnji vezni, to nisu Lelić i Estonac nažalost.MortemHz je napisao/la:Pa imamo vec Lelića i Liivaka, tu ce se negdje oni i mijenjati, zavisi kako to Cala poslozi.joker90 je napisao/la:Teško da će biti išta od novog veznog. Kad ističe Marku ugovor?
Dulja AM, Crkic LW, Hebib RW
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rustemovicu dat kospe nek prodaje na stadionu 
Kakav Said i CM, vidjeli smo sta se desi kad desetku povuces na primjeru Emersona.FrancescoTotti je napisao/la: Said na CM a Saric na DM
Dulja AM, Crkic LW, Hebib RW
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vakat je da i Rustemović dobije konkurenciju. Ja već odavno Radovca ne smatram ozbiljnim fudbalerom koji nam može valjati.
1. POJAČANJE 2. Sarić 3. Rustemović 4. Radovac
Ukoliko će Mihojević bit korišten na stoperu, tim redoslijedom pozicija zadnjeg vezenog.
1. POJAČANJE 2. Sarić 3. Rustemović 4. Radovac
Ukoliko će Mihojević bit korišten na stoperu, tim redoslijedom pozicija zadnjeg vezenog.
Sve mi se čini da će Rustem i Sarić biti taj par na sredini, a meni to nije dovoljno dobro za napad na titulu i zahtjevne utakmice lige za prvaka. Jedino da opet očekujemo da Janjoš napravi čudo kao u ovoj polusezoni. Samo jedan dobar vezni bi promijenio sve! Imamo dobrog stručnjaka na klupi, imamo atmosferu finu u ekipi, vidi se da su složni momci, Said pokazuje znake napretka, ali samo taj vezni...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hvala. Mozda je Brotnjo jedina sansa Plakalu da dobije neke minutealeksandar_veliki je napisao/la:Neko je pitao za Pavlovica da nije povreda u pitsnju pa da javim da nije. Radi normalno na treningu.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Daj mi rustema i 10 panjeva u ekipu i imat cu onda 11 panjevaFrancescoTotti je napisao/la:Bolje Said nego Rustem!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Trenutno je rustem za saida mesiFrancescoTotti je napisao/la:Bolje Said nego Rustem!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Taj frajer ne zna osutati na go. Said bar precke tresekraljlavova je napisao/la:Trenutno je rustem za saida mesiFrancescoTotti je napisao/la:Bolje Said nego Rustem!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kraljlavova je napisao/la:Trenutno je rustem za saida mesiFrancescoTotti je napisao/la:Bolje Said nego Rustem!
- PitarBordo
- Kontakt:
Said na rukama sa duplo većim strahom od duela je i dalje fudbaler. Rustem to nije ni kad je najzdraviji.kraljlavova je napisao/la:Trenutno je rustem za saida mesiFrancescoTotti je napisao/la:Bolje Said nego Rustem!
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 30 gostiju.