FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Milion gresaka. Koncentracija na minimalcu. Protivnik u rangu ekipe iz League One Engleske.
Sve u svemu, vidi se da je kraj priprema u SADu i da se igracima ide kuci. Igraj malta ne jer moraju. Na to dodaj hrpu rokada i izmjena i imas to sto imas.
Jedva cekam da sezona krene!
Sve u svemu, vidi se da je kraj priprema u SADu i da se igracima ide kuci. Igraj malta ne jer moraju. Na to dodaj hrpu rokada i izmjena i imas to sto imas.
Jedva cekam da sezona krene!
@igrajlopte 🐦
Balde dobar
alejandro balde mora ici na posudbu, mora igrati i razvijati se, nema smisla da ostane u klubu, jer nece igrati
mislim da i barca razmisllja na isti nacin, obzirom da zele kupiti rezervnog beka, koji pritom ima 31 godinu
mislim da i barca razmisllja na isti nacin, obzirom da zele kupiti rezervnog beka, koji pritom ima 31 godinu
Balde ni na posudbi neće igrati, tako da može i ostati. Ko ono reče da Ansu treba i mora biti u prvih 11? Pa bolje Auba krilo odigra od njega.
Trebat će njemu godina bez povreda samo da se straha oslobodi, usput se i kurci samo ne znam čime misli da je zaslužio.
Trebat će njemu godina bez povreda samo da se straha oslobodi, usput se i kurci samo ne znam čime misli da je zaslužio.
Don't hate what you don't understand.
Citam pojedine komentare i ibretim se. Kofol zabrnutost ovo ono. Jbt, pa da je koncentracija igraca bila 20-30 % veca rasturili bi ovu nejac sa 6-0..
Ovoj ekipi trebaju kvalitetni bekovi i samo nebo je granica. Svaka cast Alemaniju, Laporti i ekipi kakav su tim sklopili! Sad je sva na Xaviju!
Jedva cekam pocetak nove sezone i ”prave” utakmice!
Ovoj ekipi trebaju kvalitetni bekovi i samo nebo je granica. Svaka cast Alemaniju, Laporti i ekipi kakav su tim sklopili! Sad je sva na Xaviju!
Jedva cekam pocetak nove sezone i ”prave” utakmice!

@igrajlopte 🐦
- jasonstatham
- Kontakt:
Izgleda da je Hasanovog babe gatara bacila sihre na Lewu. Ne može ništa da pogodi, frustrira ga i dodatno otežava.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
i ja sam primjetio da neće da asistira nego sutira... iz nemogućih situacija gađa ćošak.. mislim da će umislio malo, bio je "zvijezda" u timu prije pola godine... sad je realno lošiji od svakog napadača koji je došao pa i Torresaxaviesta je napisao/la: ↑31 jul 2022, 06:52Balde ni na posudbi neće igrati, tako da može i ostati. Ko ono reče da Ansu treba i mora biti u prvih 11? Pa bolje Auba krilo odigra od njega.
Pet miliona cini mi se.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pjanic ostaje ?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vrlo moguće je da Pjanić ostane u ekipi. Odigrao je vrhunsku predsezonu, zaslužio je, a uvijek je bio veliki igrač.
Angelino je ponuđen Barceloni. Solidna opcija, po meni je čak i bolja od Reguliona. Pogotovo iz razloga što može još napredovati, pa jednog dana biti i prva opcija na lijevom beku, a i jako je sličan Albi.
Angelino je ponuđen Barceloni. Solidna opcija, po meni je čak i bolja od Reguliona. Pogotovo iz razloga što može još napredovati, pa jednog dana biti i prva opcija na lijevom beku, a i jako je sličan Albi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ko ce onda otici da bi Pjanic ostao?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sergi Roberto je na ovim pripremama sa 20 godina izgledao kao Xavi, tako se i patrioti nadaju da je od Pjanica oatalo nešto od igraca.
Riješit se pometine ako ikako može.
Riješit se pometine ako ikako može.
Don't hate what you don't understand.
Zamolio bi da se više ne prave one formacije 3-4-3 bez bekova, baš oči zabole.
Galan iz Selte je možda bolje riješenje nego Regulion ili Alonso.
Galan iz Selte je možda bolje riješenje nego Regulion ili Alonso.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Mah, Pjanica hvale nebil neki klub zagrizao udicu i poslo ponudu… transfer taktika…
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nico na pozajmicu. I onda 6 veznjaka Busquets.Pjanić, de Jong,Kessie, Pedri, Gavi prema trenutnom stanju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Xavi ako planira više koristiti 343 kroz sezonu onda je Angeliño najbolja opcija. Leipzig to konstanto igra i prema onome što sam ja gledao on bi dobro mogao odgovoriti toj poziciji na terenu. Dobar je i u 433 ali ima puno bolju reakciju i statistiku na LWB/LMF tj. u 343 nego na LB tj. 433.
A ako planira forsirati 433 a samo ponekad odigrati 343 onda mislim da je bolje da se okrene nekim drugim opcijama kao što su Reguilón i Galán.
Što se tiče Pjanića po meni je tu manje više sve jasno, ako se Frenkie odluči na odlazak on ostaje, dolazi Bernardo a Nico ide na posudbu. U svakom drugom scenariju on odlazi. Barem ja mislim tako.
A ako planira forsirati 433 a samo ponekad odigrati 343 onda mislim da je bolje da se okrene nekim drugim opcijama kao što su Reguilón i Galán.
Što se tiče Pjanića po meni je tu manje više sve jasno, ako se Frenkie odluči na odlazak on ostaje, dolazi Bernardo a Nico ide na posudbu. U svakom drugom scenariju on odlazi. Barem ja mislim tako.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.