Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto si ludalfarouqaminu je napisao/la:Ajmo raja u skolu,dok cu ja pajkiti u krevetu
alfa skolujes li se ti
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto si ludalfarouqaminu je napisao/la:Ajmo raja u skolu,dok cu ja pajkiti u krevetu
Hoce jezik pravo,bitno je da sam tvoj a ostalo cemo zanemaritiLily je napisao/la:Kako znaš? Ja ti ništa konkretno nisam rekla, e moj Hairlija. CccMegamon je napisao/la:
Ma jok,isto smo godiste
hahhaMegamon je napisao/la:Hoce jezik pravo,bitno je da sam tvoj a ostalo cemo zanemaritiLily je napisao/la:Kako znaš? Ja ti ništa konkretno nisam rekla, e moj Hairlija. CccMegamon je napisao/la:
Ma jok,isto smo godiste
cekaj sekund, kako mislis uveden flat? zar nije i prije bio flat, ili mislis na ove nule na prometuT-MAC je napisao/la:zenicani....ko koristi telekabel,sada moze neograniceno surfati....uveden je flat....
U BH Telecomu jestFaraon iz Visokog je napisao/la:Jel moguce da se za 16 sekundi potrosi 2,5 giga
Ali će i skontat nešto kao i akda su dizali sa 5 na 8 5 GB nikada nisam prešao 8 GB svaki put25 KM 2056/256 Flat 60% 379 GB
Jest ako ti je brzina inetrneta 156,25 MB/sFaraon iz Visokog je napisao/la:Jel moguce da se za 16 sekundi potrosi 2,5 giga
naravno da jest, ali kao sto kolega gore rece ako skidas brzinom svjetlostiFaraon iz Visokog je napisao/la:Jel moguce da se za 16 sekundi potrosi 2,5 giga
majestic24 je napisao/la:Unica kako si ti potrosio 2 gb ?? Imam i ja takav problem. 19 januara mi pise da sam potrosio 2,6 gb,a nisam na internetu taj dan bio vise od 15 min. Znam da nisam nista skidao s nete...ako sam i gledao neke stvari na youtubu, to je nista. Bitno je ovo da nisam bio na netu vise od 15 min. Hebem im telecom i majku
ma moja greska,bio konektovan 24 sata i 16 sekundiDonnie Darko je napisao/la:naravno da jest, ali kao sto kolega gore rece ako skidas brzinom svjetlostiFaraon iz Visokog je napisao/la:Jel moguce da se za 16 sekundi potrosi 2,5 giga

Trenutno korisnika/ca: galia95, Giuseppe1, westsideSB96 i 47 gostiju.