PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
sergejevic
- Kontakt:
Kakav je ovo bilmez ?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Bilmez koji mjesecima unazad ovo radi, a nailazi na odobrenje cijenjenog tuzlanskog publikuma.sergejevic je napisao/la:Kakav je ovo bilmez ?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
narodniheroj
- Kontakt:
Zadnja izmjena: narodniheroj, dana/u 12 apr 2016, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Sloboda72 izgleda tamanio Kraljice zla. Mora da mu neka nije mohune dala ili ga prevarila sa Manijakom, cim je kivan na te djavolice. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vidi al se pale i vrijedjaju
uz tebe smo @Sloboda72!
uz tebe smo @Sloboda72!
Nad tobom sunce najljepše sja
-
sergejevic
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Vidi al se pale i vrijedjaju![]()
![]()
uz tebe smo @Sloboda72!
što si me banoaleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas, prelazite sve granice sa postavljanjem ovih slika i to se nece tolerisati. Stvarno nema smisla...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Neka ih Aco samo pokazuju o cemu se pise vec duze vrijeme.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Deratizacija na forumu.Rigoletto je napisao/la:što si me banoaleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas, prelazite sve granice sa postavljanjem ovih slika i to se nece tolerisati. Stvarno nema smisla...
arelinho je napisao/la:Pa ono se samo jednom rodi i to je to.MortemHz je napisao/la:Jedan od najvecih debila kojeg sam ja u zivotu vidioarelinho je napisao/la:Tuzlaci kakvog navijača imate koji istražuje kako se sudijama koji su delegirani za vaše mečeve žena zove.![]()
![]()
kakav kreten to nije normalno
![]()
![]()
![]()
![]()
sto je najsmjesnije lik je stariji od mene i od tebe zajedno
![]()
Ja mislim da će biti teško da se očisti kada oni odu. Odmah po završetku meča treba sravniti bivši istok sa zemljom jer ne može se očistiti poslije njihovog stajanja.Rinuka je napisao/la:cisti li onaj zeljkanov izum za pranje stolica i brabonjke? na vrijeme ste ga otkrili, trebace vam sutra![]()
Poslije toga odmah krenuti sa gradnjom.

Ko vam čisti brabonjke za ovim cukicom. Proljevatel vodu kad zapiša , da neko ne nagraiše?
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 apr 2016, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Al me izofira Aco, ostavi samo moju sliku. Isto k'o kad pružiš ruku nekom a on prođe kraj tebe. Sramota me.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 12 apr 2016, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Dovedemo tebe da jezikom čistiš, ne pravi se sad lud.sloboda72 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Pa ono se samo jednom rodi i to je to.MortemHz je napisao/la: Jedan od najvecih debila kojeg sam ja u zivotu vidio![]()
sto je najsmjesnije lik je stariji od mene i od tebe zajedno
![]()
Ja mislim da će biti teško da se očisti kada oni odu. Odmah po završetku meča treba sravniti bivši istok sa zemljom jer ne može se očistiti poslije njihovog stajanja.Rinuka je napisao/la:cisti li onaj zeljkanov izum za pranje stolica i brabonjke? na vrijeme ste ga otkrili, trebace vam sutra![]()
Poslije toga odmah krenuti sa gradnjom.
Ko vam čisti brabonjke za ovim cukicom. Proljevatel vodu kad zapiša , da neko ne nagraiše?
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 12 apr 2016, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
na kojeg tacno cukicu mislis?sloboda72 je napisao/la:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
hahahahahahahaha horde potomci slobode72

Ozbiljno Aco ne znaš zbog čega šprdamo Tuzlake za koze ??aleksandar_veliki je napisao/la:Momci malo liskaluka, kakva su prepucavanja sa ovcama, kozama, kornjacama.
- Beduin
- Kontakt:
Rinaka, obecavam da cu navlaciti kondom na tebe svaki put. Taman sutra idem udarati jednu indijku, maksuz cu joj reci da nauci mu tepati ime tvoje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I opet tvoj humor dolazi do izražaja.Rinuka je napisao/la:na kojeg tacno cukicu mislis?sloboda72 je napisao/la:
Ko vam čisti brabonjke za ovim cukicom. Proljevatel vodu kad zapiša , da neko ne nagraiše?![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Fakat, dvije ovakve rase ne moze razlikovati.Rokoko87 je napisao/la:I opet tvoj humor dolazi do izražaja.Rinuka je napisao/la:na kojeg tacno cukicu mislis?sloboda72 je napisao/la:
Ko vam čisti brabonjke za ovim cukicom. Proljevatel vodu kad zapiša , da neko ne nagraiše?![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.