FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 dec 2012, 18:03

hoshtapler je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
prvo danas su svi u razgovoru sa gracicem bili od navijaca svi su dali svoje uvjete gracic se slozio.. znaci nemas razloga da pricas gluposti..to ko se nije slozio to je onaj ko ce iozgubiti posao u Slobodi i to je to..navijaci Tuzla je za ujedinjenje i nelupetaj gluposti ...trebaju li ti slike da vidis kako su svi fino sretni tu sa Gracicem kao i sam gracic?
Treba pitati tuzlake i Fukare šta su radili prije, što propade Sloboda i jel ih stid što su oni krivi :mrgreen:

Doduše, tuzlaci i navijački mentalitet :lol: Blamirate se bezveze :lol:

Šta ako i ova Sloboda izleti iz lige. Na pomolu je nova Sloboda, još starija, u srcima ona stara ili :mrgreen:

idi pitaj Delije sta misle o tome to se Zvezda ujedinila sa drugom ekipom pa onda nama postavljaj pitanje..oni nisu mentalitet oni su samo onako navijaci koji nemisle dobro klubu jel?..Ja sam ubjedjen da nemate rezultate i da se desava ovo vama da bi se svi ujedinili..ljudi vi ste mozda u teskoj situaciji, ali imate koliko toliko dobre rezultate koji vas odrzavaju..mi emamo ni rezultate, a ni stanje koje je obecavajuce u klubu..mi moramo se ujediniti da nam bude bolje ..ti kako god hoces misli sta god hoces mi imamo svoju svetinju koja se ujedinila sa Olimpicom i koja ce da bude veliki vam konkurent
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 dec 2012, 18:03

Lesnar je promijenio potpis sad je napisao Sloboda 1913 hahaahh dobar si ti meni pravo :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 dec 2012, 18:05

Lesnar je napisao/la:.

sad mu 1913 ahahah on procitao da smo blizu 100 godina pa sad on i nagadja jos godine ... ubi se druze ubi se..ako ti mogu glumit trebu na netu uradit cu, jer ja znam da ti zudis da bacis jedan drk to je sustina danasnjeg interneta :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 18:07

_dreamer_ je napisao/la:
"tupko", "panj", "kloc", ima li kraja tvojim epitetima? Osjeti se da da si ovom prilikom upozoren i da pripazis na svoje izrazavanje.

A sto se tice ostalih prozivanja, samo cu kratko prokomentarisati:

To sto su Tuzlaci nesto ucinili ili nisu ucinili je stvar Tuzlaka. Ti nisi niti kadija, niti naruceni psiholog, moralista, ili hodza/svecenik pa da ikome ovdje nesto sudis. Ako si vec zelio pomoci Tuzli i Tuzlacima, onda si se trebao javiti ranije nasoj upravi i dati konkretne prijedloge kako da spasimo Slobodu. Mozda si mogao cak posredovati neku od velikih sarajevskih firmi, organizovati da ulozi u ovaj klub? Cekaj, ma mozda ipak ne bi, ipak su te firme prije svega tu da podrze Zelju ili Sarajevo...

Tvoja prica "ne bi mi dopustili, mi bi ovo, ono" je prikladna za small talk sa mesarom dok kupujes meso za subotnji rostilj, za nesto ostalo vala tesko... Niti si upucen u sve probleme, niti uzimas u obzir neke druge okolnosti, tako da tesko da nama mozes ovdje pricati kako su navijaci iskljucivi krivci...
Deminutiv + panj i kloc. Nisu neke uvrede, ako jesu, neka budem banovan.

Željo je bio u MNOGO težoj situaciji pa nije završio kao Sloboda niti se to može desiti. Imamo više bolesnika, navijača, koji to ne bi dopustili. Tako da tvrdnja mi to ne bi dopustili nije tačna. Tačna je: navijači Želje to nisu dopustili. Nikakav futur, već se desilo.

Opravdanja nema, niti ga može biti za trenutna dešavanja. Blam Tuzle, tuzlaka i navodnih navijača Slobode. Problem nastupa kada ti/oni/neko iz mase misli da je ovim spašena Sloboda. Nije drug moj. Ona će/je ugašena i to je cijela i bolna istina.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 18:07

fukara87 je napisao/la:Lesnar je promijenio potpis sad je napisao Sloboda 1913 hahaahh dobar si ti meni pravo :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma vidio sam 1912 al nisam zelio da upozoravam. Neka se vidi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 dec 2012, 18:08

Gracić počeo pregovore u Tuzli, fuzija od naredne sezone

Fuzija klubova Olimpic i Sloboda mogla bi biti finalizirana na kraju ove sezone, nakon serije sastanaka koji su danas na programu u Tuzli.

Predsjednik Olimpica Nijaz Gracić održao je danas sastanak sa predstavnicima navijača tuzlanske Slobode, te sa načelnikom Opštine Tuzla, a u toku je sastanak sa čelnicima Slobode. Naravno, na dnevnom se redu nalazi moguća fuzija ova dva kluba.

Međutim, klasične fuzije na polusezoni neće biti. Jedna od opcija je da Sloboda završi takmičenje u Prvoj ligi Federacije ove sezone, pa da se fuzija izvrši po okončanju sezone. Druga je opcija da tuzlanski klub istupi iz Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, ali to je u ovom tretku malo vjerovatno.

Također, postoji i opcija da Olimpik (sa slovom "K" na kraju) krene od naredne sezone takmičenje od najnižeg ranga kao novi klub, ali sve je i dalje u fazi pregovora.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 dec 2012, 18:09

rekoh ja vama tek od naredne sezone ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 dec 2012, 18:09

ficobahtic je napisao/la:Vjerovatno ce se desiti i raskol unutar navijačke grupe, jer jedni podrzavaju a drugi ne tako da je u buducnosti podrska novokomponovanoj Slobodi jako diskutabilna. Sta ako se desi da i ova nova Sloboda ispadne iz lige, da li to znaci da je poslije toga na pomolu neka nova Sloboda ??? Vama bar nece biti dosadno utakmica ce biti cijele sedmice ali hajd' bitno je da Sloboda igra a koja je nije toliko ni bitno, samo nek se lopta kotrlja ha ya.. ;)

Lesnar svaka cast!
Vidiš kako je krenulo, biće onda treća Sloboda :mrgreen: Nova stara Sloboda part 3 :mrgreen: U njihovim srcima kao ona stara, raspadnuta i ugašena zbog njih :mrgreen:

Fukare kao navijačka skupina :lol: Ta će ba oni,izbacili ih sa sopstvene tribine :lol: Šega likovi :mrgreen:
Ne mogu da se nacudim svega mi, Oni slave raspad i gasenje...Slobodi ne trebaju veci dusmani od njenih "navijača", ali sta ima veze udavat ce se ona jos koji put vrlo vjerovatno. Idemo na svadbu aBd, moramo to zalit kako prilici... :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 dec 2012, 18:10

_dreamer_ je napisao/la:
"tupko", "panj", "kloc", ima li kraja tvojim epitetima? Osjeti se da da si ovom prilikom upozoren i da pripazis na svoje izrazavanje.

A sto se tice ostalih prozivanja, samo cu kratko prokomentarisati:

To sto su Tuzlaci nesto ucinili ili nisu ucinili je stvar Tuzlaka. Ti nisi niti kadija, niti naruceni psiholog, moralista, ili hodza/svecenik pa da ikome ovdje nesto sudis. Ako si vec zelio pomoci Tuzli i Tuzlacima, onda si se trebao javiti ranije nasoj upravi i dati konkretne prijedloge kako da spasimo Slobodu. Mozda si mogao cak posredovati neku od velikih sarajevskih firmi, organizovati da ulozi u ovaj klub? Cekaj, ma mozda ipak ne bi, ipak su te firme prije svega tu da podrze Zelju ili Sarajevo...

Tvoja prica "ne bi mi dopustili, mi bi ovo, ono" je prikladna za small talk sa mesarom dok kupujes meso za subotnji rostilj, za nesto ostalo vala tesko... Niti si upucen u sve probleme, niti uzimas u obzir neke druge okolnosti, tako da tesko da nama mozes ovdje pricati kako su navijaci iskljucivi krivci...
Deminutiv + panj i kloc. Nisu neke uvrede, ako jesu, neka budem banovan.

Željo je bio u MNOGO težoj situaciji pa nije završio kao Sloboda niti se to može desiti. Imamo više bolesnika, navijača, koji to ne bi dopustili. Tako da tvrdnja mi to ne bi dopustili nije tačna. Tačna je: navijači Želje to nisu dopustili. Nikakav futur, već se desilo.

Opravdanja nema, niti ga može biti za trenutna dešavanja. Blam Tuzle, tuzlaka i navodnih navijača Slobode. Problem nastupa kada ti/oni/neko iz mase misli da je ovim spašena Sloboda. Nije drug moj. Ona će/je ugašena i to je cijela i bolna istina.
Majketi , šta ti radiš pa provodiš cijeli prokleti dan ovdje , zamaraš se tuđim poslovima i svađaš se o stvarima koje tebe uopšte ne bi trebale zanimati ? Ohladi čovječe, nisu to tvoja posla, ako ljudi osjećaju da srcem vole klub , pusti ih jebote život.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 03 dec 2012, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 18:12

Casp3r je napisao/la:Gracić počeo pregovore u Tuzli, fuzija od naredne sezone

Fuzija klubova Olimpic i Sloboda mogla bi biti finalizirana na kraju ove sezone, nakon serije sastanaka koji su danas na programu u Tuzli.

Predsjednik Olimpica Nijaz Gracić održao je danas sastanak sa predstavnicima navijača tuzlanske Slobode, te sa načelnikom Opštine Tuzla, a u toku je sastanak sa čelnicima Slobode. Naravno, na dnevnom se redu nalazi moguća fuzija ova dva kluba.

Međutim, klasične fuzije na polusezoni neće biti. Jedna od opcija je da Sloboda završi takmičenje u Prvoj ligi Federacije ove sezone, pa da se fuzija izvrši po okončanju sezone. Druga je opcija da tuzlanski klub istupi iz Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, ali to je u ovom tretku malo vjerovatno.

Također, postoji i opcija da Olimpik (sa slovom "K" na kraju) krene od naredne sezone takmičenje od najnižeg ranga kao novi klub, ali sve je i dalje u fazi pregovora.
Ma nemoj, koji je ovo novinar i portal prenio. :lol: Malo tacno, malo netacno! Sve pomjesao! :lol: :lol:
U yebo pa ovaj! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 dec 2012, 18:14

KB-TM87 je napisao/la: ko vam garantuje da će taj projekat bit moguć od polusezone, ima i komitet svoju riječ ;)
vidis na to smo zaboravili, to si 100% upravu... babo a i sin mu su davno pokazali obraz prema Slobodi, prvi nepriznavanjem regularnog duga saveza a drugi u Trebinju ;) tako da, stoji to da treba obratiti paznju na babine, jabuka ne pada daleko od stabla posebno ako je stablo ušljavo...oni se u sustini najvise i bune ovdje, odjednom im nakon Trebinja stalo do Slobode i njene sudbine i historije...a u sustini mole boga da ne dodje do ovog bar ne sad na proljece, jer valja doc u Tuzlu, pa da im 10.000 ljudi iz prvi ruke kaze sta misli o njima, o njihovom klubu i koliko im je ustvari stalo do misljenja istih...

opet i pohvala za Fukare koje su i danas nastavile biti najsvjetila tacka Slobode u ovoj situaciji.

jbt dugo nisam vidio ujedinjeniju Tuzlu oko neceg i danas cijeli grad bruji, oko 2 sata kad je trebalo ono bit svi zovu jedni druge imal sta, sta je bilo, samo se ova vijest ceka, dugo ovako nije bilo...

edit: i da ne bude od ove polusezone nije nikakva steta, jedino je steta ove dvije tekme na proljece, a sto se tice nas navijaca trpili smo godinama, istrpit cemo i 6 mjeseci ako bude tako ;) ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 dec 2012, 18:15

King Kenny je napisao/la:Druga liga druga liga smiju nam se svi ... :lol: vratit cemo se puno ranije nego sto su mnogi mislili...jedva cekam drugi dio sezone,bice kar.anja 8-) .
Vi i kar.anje, ne ide u istu recenicu nikako. :lol: Vi ni u ligi federacije ne mozete meda. Jedini koji ovdje ka.ra je Nijaz Gracic a pogodite ko mu je partner!?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 dec 2012, 18:18

@Probisvjet Ova vijest nikako se ne poklapa s onim što sam ovdje pročitao i čuo iz Tz. Ti si najupućeniji ovdje, vjerujem ako kažeš ti da Olimpic ide u Tz na proljeće.

Samo ne mogu da razumim onda SS.ba zašto ovo objavljuje.

otto
Kontakt:

Post Postao/la otto » 03 dec 2012, 18:19

Lesnar je napisao/la:pričajte vi o meni šta hoćete,ja sam ove sezone svaki put bio na tušnju,plaćao kartu i navijao za slobodu koje više nema
taman i da je stota liga ili šampion evrope volio bi je istim žarom,sad to što ste vi dopustili da se ovo desi i što vjerujete da je ovo naša sloboda to vama na dušu

martex lapsus,brzo sam pisao taj potpis jer se tresem i ne znam šta da radim više !
Ako si plać'o kartu onda si vjerovatno navij'o na početku sezone i to sa djedovima na zapadnoj tribini, jer kol'ko se sjećam Fukare su većinu utakmica navijale sa sjevera. Ulaz je pred kraj sezone i na zapadu bio besplatan.
Vozi me na Pale preko ledina

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 dec 2012, 18:19

Lesnar je napisao/la:pričajte vi o meni šta hoćete,ja sam ove sezone svaki put bio na tušnju,plaćao kartu i navijao za slobodu koje više nema
taman i da je stota liga ili šampion evrope volio bi je istim žarom,sad to što ste vi dopustili da se ovo desi i što vjerujete da je ovo naša sloboda to vama na dušu

martex lapsus,brzo sam pisao taj potpis jer se tresem i ne znam šta da radim više !
evo ga potrefio na google 1919 haahah tooo druzeeeee svaka cast ahahahahaha..navijacu nas ti platio ulaz ma nema tebi care 15 godina tebe puste da udjes onako odakle bolan ti da platis ulaz?..vidis da neradis da sjedis kuci da svrsavas covjece ti da platis ulaznisu ahahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 18:20

Casp3r je napisao/la:@Probisvjet Ova vijest nikako se ne poklapa s onim što sam ovdje pročitao i čuo iz Tz. Ti si najupućeniji ovdje, vjerujem ako kažeš ti da Olimpic ide u Tz na proljeće.

Zato sto nisu imali svog novinara na sastanku! ;)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 dec 2012, 18:20

@JTS nemoj dzabe ces ti na kraju popusti ban ;)
Tako je i meni nakon ispadanja i stranica i stranica njihovih provokacija dodjeljen trajni ban jer nije dozvoljeno gospodi pozelit sretan iduci dolazak u TZ...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 dec 2012, 18:22

Dobar grb otto.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 dec 2012, 18:22

Probisvjet je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:@Probisvjet Ova vijest nikako se ne poklapa s onim što sam ovdje pročitao i čuo iz Tz. Ti si najupućeniji ovdje, vjerujem ako kažeš ti da Olimpic ide u Tz na proljeće.

Zato sto nisu imali svog novinara na sastanku! ;)
Upravo tako 1+
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 18:22

otto je napisao/la:

Ako si plać'o kartu onda si vjerovatno navij'o na početku sezone i to sa djedovima na zapadnoj tribini, jer kol'ko se sjećam Fukare su većinu utakmica navijale sa sjevera. Ulaz je pred kraj sezone i na zapadu bio besplatan.
@otto
kud bas djed yeboga ti? Ima nas na "zapadu" i mladjih, po sezdesetak godina! ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.