hoshtapler je napisao/la:Treba pitati tuzlake i Fukare šta su radili prije, što propade Sloboda i jel ih stid što su oni kriviSaltCityAttack je napisao/la:
prvo danas su svi u razgovoru sa gracicem bili od navijaca svi su dali svoje uvjete gracic se slozio.. znaci nemas razloga da pricas gluposti..to ko se nije slozio to je onaj ko ce iozgubiti posao u Slobodi i to je to..navijaci Tuzla je za ujedinjenje i nelupetaj gluposti ...trebaju li ti slike da vidis kako su svi fino sretni tu sa Gracicem kao i sam gracic?![]()
Doduše, tuzlaci i navijački mentalitetBlamirate se bezveze
![]()
Šta ako i ova Sloboda izleti iz lige. Na pomolu je nova Sloboda, još starija, u srcima ona stara ili
idi pitaj Delije sta misle o tome to se Zvezda ujedinila sa drugom ekipom pa onda nama postavljaj pitanje..oni nisu mentalitet oni su samo onako navijaci koji nemisle dobro klubu jel?..Ja sam ubjedjen da nemate rezultate i da se desava ovo vama da bi se svi ujedinili..ljudi vi ste mozda u teskoj situaciji, ali imate koliko toliko dobre rezultate koji vas odrzavaju..mi emamo ni rezultate, a ni stanje koje je obecavajuce u klubu..mi moramo se ujediniti da nam bude bolje ..ti kako god hoces misli sta god hoces mi imamo svoju svetinju koja se ujedinila sa Olimpicom i koja ce da bude veliki vam konkurent