Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
ja dok otkuca prosli post, portland okrenuo, gledam i kontam neka greska a ono dame poludio:-)
Hassan odlicno, iako je Portland prije ove teojke Damea odigrao nerazumno nekoliko napada. Ne kontam, bacas neizradjenu tricu u 8oj sec napada... Samo u NBA. Al se barem igra dobra odbrana na obje strane. Go blazers
Osim onog iz prve cetvrtine, apsolutno nista dobro uradio nije.
Nurk za kraj!!!
1:0 Portland
1:0 Portland
POLJUBIO ME JUSUF!
- mexy_whites
- Kontakt:
Tako jeee!
Pokusale su sudije navuci svim silama
Ubi covjek Jusufa pod kosem malo prije....Hasko presudio svaka cast

Ubi covjek Jusufa pod kosem malo prije....Hasko presudio svaka cast

Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 19 avg 2020, 05:55, ukupno mijenjano 1 put.
Da ih nisu onako "izudarali* u 2/4 uzeli bi ovo Blazzersi lagano. Bas su ih ohladili sa stalnim slobodnim bacanjima.
Samo da pronadju svjezinu, vidi se da teze disu.
Samo da pronadju svjezinu, vidi se da teze disu.
Jedan grad, jedna ljubav!
dobro je, ipak uzese nekako. steta bi bila da nisu jer ovi su bas bili ocajni veceras, sutaju momci na nivou aba ligasa:-)
steta za jusufa da ne nagura barem 20 poena, da li je umor ili sta vec ali neobicno rezervisan drugo poluvrijeme.
steta za jusufa da ne nagura barem 20 poena, da li je umor ili sta vec ali neobicno rezervisan drugo poluvrijeme.
Najjaca stvar u cijeloj ovoj prici je kad je Lillard pogodio trojku i vraca se nazad u odbranu i nije nešto posebno naložen više ono pažljivo naložen i Juka mu pokazuje na sat i dao mu je takvo samopouzdanje da je ovaj poceo plesati.
@ Babino
Jusufa su baš ignorisali, a i on je bio ok s tim da ga ignorišu nekako je više tekla igra kad su igrali onako ho ruk što se kaze divlje.
On je u ovoj utakmici trebao imati bez znoja 25 poena i tuga je da nije tako.
Sve u svemu 16-15-3 je malo iznad prosjecno.
@ Babino
Jusufa su baš ignorisali, a i on je bio ok s tim da ga ignorišu nekako je više tekla igra kad su igrali onako ho ruk što se kaze divlje.
On je u ovoj utakmici trebao imati bez znoja 25 poena i tuga je da nije tako.
Sve u svemu 16-15-3 je malo iznad prosjecno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Klasicna njegova partija, fulao je 2 ili 3 obicna zicera. Medjutim, veceras mu se mora progledat kroz prste, jer je u velikoj vecini vremena provedenog na terenu bio jedini koji igra odbranu, te skace na obje strane terena. Vidjelo se da je bio fizicki polumrtav. Whiteside je imao kljucnu ulogu u defanzivi, sa ona 3 bloka u zadnjih 5-6 minuta. Trojka proradila kad je bilo najpotrebnije i jedna pobjeda je u dzepu. Da ce morat bolje, morat ce, jer ce Lakersi tesko imat ovako losu sutersku noc kao veceras.
- MocMahale444
Suđenje je bilo loše ali nije smio onako reagovati na protivnika i sudiju kod 5. faula, ovo je ipak NBA playoff a ne mjesni turnir u Živinicama. Ja sam mislio da ga neće ni vraćati za zadnje dvije-tri minute jer je Hassan bio jedan od junaka Portlanda u četvrtoj četvrtini. Jusuf je iz utakmice izašao sa dobrim brojkama ali o četiri-pet košarkaša Portlanda će se više govoriti nego o njemu jer su odlučivali zadnju četvrtinu u kojoj je on bio nebitan faktor.
Čuj 25 poen bez znoja.
Ispred sebe ima **** AD, defanzivno također plus howard. I kažu što se znoji, nea kondicije aa
a lik se hrva sa dva **** dpoya čitavu utakmicu.

Apsolutno i to što ga je vratio Stotts dovoljno govori koliko ga smatra za 3 igrača ekipe.Drape je napisao/la: ↑19 avg 2020, 06:12Suđenje je bilo loše ali nije smio onako reagovati na protivnika i sudiju kod 5. faula, ovo je ipak NBA playoff a ne mjesni turnir u Živinicama. Ja sam mislio da ga neće ni vraćati za zadnje dvije-tri minute jer je Hassan bio jedan od junaka Portlanda u četvrtoj četvrtini. Jusuf je iz utakmice izašao sa dobrim brojkama ali o četiri-pet košarkaša Portlanda će se više govoriti nego o njemu jer su odlučivali zadnju četvrtinu u kojoj je on bio nebitan faktor.
Prije ga ne bi vratio sad mu je neizostavan dio čak i kad je bio loš jednu od prethodnih u odbrani s dosta grešaka opet ga je vratio.
Postao je prava zvijezda i legitimni treci igrac ekipe.
Usudicu se reci da je sudijska nepravda dala motivaciju još vecu za Lillarda.
Bice oni košmar za navijace Lakersa izgubili ili prošli skupo ce kožu prodati.