Ogradio sam se odmah

Hasanspahic

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
А УУУУУ % " ", сврста у " % " " & ' не ' по & ". & је ? са - " / " за $, поготово $ се $ створе ? за " " " " $ управа " оно % је ? & ? " " регрутовања ?. " не " $ Сарајево " 2 - ? то је ? & у $ не ' $ ? & " $ " ' уз $ " ту је & у $. ' $ % $ " ? " " " на % " " су све ?, % " " за ?, то " је $ се у ' " - $ " расвјете $ & за пружање прве " $. Зато ' ја $ & $ са " 200 000 - " "...plavimomak je napisao/la:Postoji li kakva prica o tome da se napravi istocna tribina postoji li kakav donator ili kanton da nam daju pare da se napravi kolko-tolko ona tribina pa da i mi mozemo igrat evropske utakmice na svom stadionu jer sramota je da jedan Siroki Brijeg ili Borac ispunjavaju te kriterije a Zeljo ne![]()
![]()
![]()
![]()
ako je tako za mushtulluka si onda sam dole...Cuspajz je napisao/la:utakmica velez zeljeznicar igra se u subotu 1 maja sa pocetkom u 17 h provjereno zvanican termin koji se nije mijenjao u nog savezu bih
Ne mogu da vjerujem da vidim osmijeh na Amarovom licu. Od kako se vratio u Zelju, nisam ga ni jednom vidio da je skocio, da je sretan zbog gola ili nesto tako, a pogotovo da se smije osim naravno kada se smije vlastitim salamaMaliMemo je napisao/la: [youtube][/youtube]
Bulent Biscevic
Ima veze, ako nema onda nam i ne treba Grbavica, hajmo je prodati, uloziti u igracki kadarplavimomak je napisao/la:Nema veze gdje igramo bitno je da igramo
To su klubovi zatražili od Saveza i oni im odobrili.Velež je prijavio nedjelju kao termin utakmice i to je tovolim te ZELJO je napisao/la:Moze li mi neko reci zbog cega sloboda-borac igraju u petak a mi u nedeljuKup se igra u srijedu zar ne bi bilo posteno da i oni igraju u nedelju
lingua lapsus garantčamac je napisao/la:Jesam li ja nešto propustio ili ...
Tih 200 milja o kojima pričate zar to nije gradska lova.
Ok ali ce oni odmorniji uci u kup utakmicu ili nece ako im sloboda noge polomikosewsko hill je napisao/la:To su klubovi zatražili od Saveza i oni im odobrili.Velež je prijavio nedjelju kao termin utakmice i to je tovolim te ZELJO je napisao/la:Moze li mi neko reci zbog cega sloboda-borac igraju u petak a mi u nedeljuKup se igra u srijedu zar ne bi bilo posteno da i oni igraju u nedelju
Uze mi rijec iz ustačamac je napisao/la:Ma dobro je što igraju prije nas da vidimo kako će proći. Ako uzmu bod, znamo šta nam je činiti. A to odmorni ili umorni, nema toga kod Amara.
Kako uciniti ako kanton nema para klub nema para nema nekog donatora jedino da se skupimo mi navijaci pa da iz svojih dzepova platimo renoviranje stadiona.Grbavica je u srcu svih navijaca Zelje i normalno je da ne trebamo da je prodamo na njoj mozemo igrati prvenstvene utakmice a kada dode vrijeme da se igraju utakmice u evropi onda je bolje da se igra na Kosevu neko vrijeme jer moze puno vise doci gledalaca sto ide u korist klubaZeljovac je napisao/la:Ima veze, ako nema onda nam i ne treba Grbavica, hajmo je prodati, uloziti u igracki kadarplavimomak je napisao/la:Nema veze gdje igramo bitno je da igramoi igrati prvenstvene utakmice kao i pretkola na gradskom stadionu kosevo.
Ova uprava u prvom mandatu nije eksera zakucala u stadion niti je o tome razmisljala. Navijacima nije smetalo dok nismo izgubili titulu u utakmici u Sirokom. Nakon te utakmice navijacima je sve smetalo pa i to sto nema stolica, pa i to sto nisu reflektori popravljeni, sto nam je stadion takav kakav jeste, nikakav. Tako ce se opet pricati kad rezultati ne budu zadovoljavali navijacea doci ce i to vrijeme.
Da se ne bi pravili budale i da ne budemo licemjeri, Zelji treba reprezentativan stadion Grbavica! Kosevo ne smije biti opcija taman da mu je kapacitet 100 000 stolica. Ove godine nek bude rezervna opcija, ali sljedece sezone, naravno ako izborimo Europu, treba uciniti sve da se igra na Grbavici.
Svaka cast slazem se sa tobom u potpunostiblablabla je napisao/la:kao sto su mnogi rekli prije mene od tih 200.000 uskoro ne bi trebali vidjeti ni marke!
a ako vec pricate o stvaranju jedne grbavice koja bi ispunjavala sve kriterije uefe, 200.000 ti dodje kao da ti ja dam cenera da kupis novo autoe jesam ti pomogo
znaci treba mnogo vise novca nego tih "malih" 200.000!
a te pare za potpunu dogradnju grbavice se nece jos duuuugo vidjeti (pogotovo kada znas da je grbavica smjestena u BiH)
moje neko misljenje je da se manimo te price oko grbavice za sada i da se svaki atom snage (finansije) usmjere prema dovodjenju adekvatnih pojacanja, u ostanak postojecih igraca, u bolje uslove treninga, ulagati u juniore i dodati nove clanove u nas strucni stab
da napokon nabavimo potrebne ljude koji ce se baviti psihom igraca, da napokon igraci koji dolaze na probe u zelji ili moguca pojacanja se dovode putem skauta, a ne kao do sada (preporuka prijatelja kluba (treba i ovo posljednje ali nije to odlika jednog velikog kluba))
koliko se puta desavalo da jedan Zec dodje da se pokaze, a ovi mu kazu "nista od tebe"... znaci potrebni su nam ljudi koji se samo tim bave!
ovo sto sam dosada rekao je samo par kapi u moru na sta se treba fokusirati
ali bez ovoga, bez razmiljanja o buducnosti...ja iskreno vidim zelju kao i sve nase klubove u BiH
jadne i nikakve (govorim o rezultatima i mogucnostima)
a to hoce li nekada grbavica imati 20.000 ili 200.000 kapacitet za to mi se TRENUTNO **** jer imamo mnooogo vaznijih i vecih problema
ovo sto sam ja rekao do sada je veoma lako RECI, a uraditi...
pitanje je da li tako razmisljaju ljudi koji vode klubove?
ili je samo "zadovolji ocekivanja ove sezone, poslije...pitaj Boga"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.