PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rokoko87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rokoko87 » 12 apr 2016, 17:00

:bow:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 apr 2016, 17:01

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas, prelazite sve granice sa postavljanjem ovih slika i to se nece tolerisati. Stvarno nema smisla...
što si me bano
Deratizacija na forumu.
prostor oko foruma se redovito tretira krečom no vi ste još uvijek tu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 17:02

cuj ono ide udarati indijku :rol: :rol: :rol: :rol: sve neki silni yebaci, a da nema one koze koju dovode na utakmice nikad pichku nebi vidjeli,sise su vidjeli kad su kupali hazmira na panonskom jezeru :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 apr 2016, 17:07

rinuka ih teše svaki dan pa on je prvi poceo s onom poznatom numerom kozlici-jarici. I prica o vuku iz bajke.
Kozlici-jarici vi ste sada sami otvorite vrata vasoj miloj mami (kozi) donela sam vama puno vime mleka pa tece ko rijeka. :urnebes:

Ne znam kad vas je ko od Manijaka zezo za to.
Riba vas suto za brabonjke I rigoletenzi. Ne mi :nene:
Onaj postavi sliku vas 5 se kaci I kesla hahaha zaostali ste sto se tice toga.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 apr 2016, 17:22

Ekskluzivno

Došli smo u posjed snimka koji prikazuje reakciju tuzlaka na prvi tobogan u gradu Tuzli. Nova atrakcija ue gradu Soli izazvala je mnoge pozitivne komentare ali i nezadovoljstvo velikog broja gradjana zbog nedovoljnog znanja da bi se upustili u atrakciju popularnog spustanja niz tobogan. Povodom toga Opcinsko Vijece grada Tuzle na Vanrednoj sjednici donjelo je jednoglasnu odluku o besplatnim casovima spustanja niz tobogan. Sa gradjanima Tuzle radice skupina eminentnih strucnjaka iz okolice Orasja. Svi zainteresovani mogu doci na pomocni teren JU Stadion Tusanj kako bi probali ovaj zadnji krik tehnologije.

U nastavku vam donosimo prvo spustanje niz toboga na prostoru Opstine Tuzla.
Upozorenje, video sadrzi eksplicitne snimke i nisu za publiku mladju od 18 godina.
[youtube][/youtube]

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 apr 2016, 17:24

:lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 17:30

Lakoste je napisao/la:Ekskluzivno

Došli smo u posjed snimka koji prikazuje reakciju tuzlaka na prvi tobogan u gradu Tuzli. Nova atrakcija ue gradu Soli izazvala je mnoge pozitivne komentare ali i nezadovoljstvo velikog broja gradjana zbog nedovoljnog znanja da bi se upustili u atrakciju popularnog spustanja niz tobogan. Povodom toga Opcinsko Vijece grada Tuzle na Vanrednoj sjednici donjelo je jednoglasnu odluku o besplatnim casovima spustanja niz tobogan. Sa gradjanima Tuzle radice skupina eminentnih strucnjaka iz okolice Orasja. Svi zainteresovani mogu doci na pomocni teren JU Stadion Tusanj kako bi probali ovaj zadnji krik tehnologije.

Upozorenje, video sadrzi eksplicitne snimke i nisu za publiku mladju od 18 godina.
[youtube][/youtube]
:o :o :o pa nije nikakvo cudo sto su u tolikom deficitu kad se upustaju u ovako velike projekte..jel ovo uvezeno iz amerike? :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 apr 2016, 17:34

SaltCityAttack je napisao/la:Budalo placamo vise jer smo se tsko odlucili jer nama ide pola pola klubu znas ..pogledaj ko prodaje ulaznice za sjever Fukare ..mogli smo mi placat 2km ulaz ali nismo jer smo minsami sebi postavili 4km da bi upravo mi migli nekad i finansirat sami sebi ove stvari..ali tesko je to tebi objasnit .

Znaci uprava rekla Fukare placaju 2km ulaz, mi dodali sebi jos 2km extra i to je nase i od toga zivimo ..sta ces **** jest da je nekad omladini to skupo ali zato clanovima ima popust na gostovanje, artikle i td

Kakav kralj oca mi
Je li ovo istina, neka mi još neko od navijača Slobode potvrdi? :shock:
Ljudi klub reketiraju, sami postavljaju cijene ulaznica. :lol:

Narod uredno plaća karte, i umjesto da klubu ide taj novac, oni sebi u dzep trpaju. :facepalm:

@Glava :lol:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 12 apr 2016, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 apr 2016, 17:36

Lakoste je napisao/la:Ekskluzivno

[youtube][/youtube]
Kakav brat. :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :rol: :rol:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 apr 2016, 17:39

[youtube][/youtube]
Ja volim FK Tuzla City

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 17:45

PipiDugaCarapa je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Budalo placamo vise jer smo se tsko odlucili jer nama ide pola pola klubu znas ..pogledaj ko prodaje ulaznice za sjever Fukare ..mogli smo mi placat 2km ulaz ali nismo jer smo minsami sebi postavili 4km da bi upravo mi migli nekad i finansirat sami sebi ove stvari..ali tesko je to tebi objasnit .

Znaci uprava rekla Fukare placaju 2km ulaz, mi dodali sebi jos 2km extra i to je nase i od toga zivimo ..sta ces **** jest da je nekad omladini to skupo ali zato clanovima ima popust na gostovanje, artikle i td

Kakav kralj oca mi
Je li ovo istina, neka mi još neko od navijača Slobode potvrdi? :shock:

Narod uredno plaća karte, i umjesto da klubu ide taj novac, oni sebi u dzep trpaju. :facepalm:

@Glava :lol:
1km od svake ulaznice ide ovom istrazitelju sto postavlja slike sudija, trenera, clanova uprava i njihovih familija..kakvi su to mozgovi jbt :facepalm: pa ja sam sad skontao da sam svo vrijeme ustvari vrijedjao koze uporedjujuci ih sa ovima indijancima :oops: :oops: :oops:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 apr 2016, 17:47

Pa njima je vodja ovaj tip

slika

Sisoja mu posudio 200 KM pa mu poslije to nabij'o na nos. :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 apr 2016, 17:48

“Afera Planinić”, drugi deo: Kazna
Posle 15 časova rada, u petak po podne 27. avgusta 1965. godine, predsednik Disciplinskog suda FSJ-a Svetozar Savić saopštio je odluku:

– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.

– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.

– Funkcioneri Hajduka: predsednik Josip Košta, potpredsednik Ivica Mimica, sekretar Frane Marković, blagajnik Ante Vidošević i član uprave Željko Vladović takođe su kažnjeni doživotnom diskvalifikacijom iz fudbalskog sporta.

– Istom kaznom kažnjeni su članovi uprave Trešnjevke Dragutin Zdunić i Slobodan Petrović, kao i generalni sekretar zagrebačkog Dinama Oto Hofman.

Tadašnji treneri Željezničara i Hajduka, Vlatko Konjevod i Milovan Ćirić, takođe su kažnjeni doživotnom diskvalfikacijom.

Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
Ja volim FK Tuzla City

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 apr 2016, 17:51

sloboda72 je napisao/la:“Afera Planinić”, drugi deo: Kazna
Posle 15 časova rada, u petak po podne 27. avgusta 1965. godine, predsednik Disciplinskog suda FSJ-a Svetozar Savić saopštio je odluku:

– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.

– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.

– Funkcioneri Hajduka: predsednik Josip Košta, potpredsednik Ivica Mimica, sekretar Frane Marković, blagajnik Ante Vidošević i član uprave Željko Vladović takođe su kažnjeni doživotnom diskvalifikacijom iz fudbalskog sporta.

– Istom kaznom kažnjeni su članovi uprave Trešnjevke Dragutin Zdunić i Slobodan Petrović, kao i generalni sekretar zagrebačkog Dinama Oto Hofman.

Tadašnji treneri Željezničara i Hajduka, Vlatko Konjevod i Milovan Ćirić, takođe su kažnjeni doživotnom diskvalfikacijom.

Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
LEGENDA OSIM :urnebes: :urnebes:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 apr 2016, 17:52

FrancescoTotti je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sta cemo ako nam suspenduju Azmira dozivotno iz fudbala :(
nema titula, nema evrope, nema milionskog sponzorstva, nema Fan Shopa, nema skole fudbala od 1200-1500 djece, nema stadiona, nema jos mnogo toga :(

bilo je lijepo dok je trajalo :(
Sve to nemate ni sad :urnebes:
Jedan od jačih postova danas. :lol: :lol:

Pa normalno da je legenda IVICA OSIM ! Vi osim rahmetli Mustafe Hukića nemate legende kluba.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 apr 2016, 17:53

Jedina mrlja u ovome je što nije nastradala Sloboda, nekako.. Ali eto, u talu sa Leotarom ispravismo grešku. :kafa:

@Lakoste
Vidi bratu grive. :lol:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 12 apr 2016, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 17:56

Lakoste je napisao/la:Pa njima je vodja ovaj tip
slika
Sisoja mu posudio 200 KM pa mu poslije to nabij'o na nos. :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nije mu posudio nego platio da cuti, al ovaj propjevo za 220 ybg :urnebes: :urnebes:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 apr 2016, 18:02

Gledaj pitarčića jesu odradili skauting, naučili sve ko je šta oko Slobode. Pokušali barem.

PipiDugaCarapa je napisao/la: Je li ovo istina, neka mi još neko od navijača Slobode potvrdi? :shock:

Odnosi se na FFC, njihove karte su 4KM. Nemaju veze sa sjevernom tribinom (7 KM) i zapadom (10 KM)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 apr 2016, 18:18

Svaki navijac, svaki simpatizer fudbala na svijetu kada vidi fotografiju koze sa salom FK Sloboda, prvo ce pomisliti na velikana FC Koln, a zatim i proguglati da vidi o kojem se klubu i gradu radi, zainteresovati se otkuda koza na stadionu, pa onda nauciti nesto i o Tuzli i njihovom simbolu.
Ali kada pogleda ovu fotografiju dole, sigurno nece vjerovati da je u pitanju glavni grad BiH, povracat ce na klub i kulturu "maslinastih".

slika
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.