Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Clanske su takodjer jedan vid zahvale za pozitivne stvari u klubu.I pozitiva se nije desila preko noci pa.da razdvajamo te dvije stvari... a motorijada, bakljada i poziv na utakmicu protiv borca se desio vrlo brzo nakon prozivanja..ne bih rekao da je slucajnost
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kakve veze ima KN sa objavama kluba? Ljeto karusel malo špice i nafura pred prvu domaću utakmicu nakon pauzetutankamon1905 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:03Clanske su takodjer jedan vid zahvale za pozitivne stvari u klubu.I pozitiva se nije desila preko noci pa.da razdvajamo te dvije stvari... a motorijada, bakljada i poziv na utakmicu protiv borca se desio vrlo brzo nakon prozivanja..ne bih rekao da je slucajnost
Sve se to radi da se navuce Borcu! 100%...
- feniksptica
- Kontakt:
Laz i obmana, zavjera ustasko-dzihadska.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Brate moj prvo vi premasite broj od 200 na gostovanju pa onda pricajte.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:13Da smo mi na vašem mjestu i da nam je to toliko bitno učlanilo bi nas se dvjesto u Želju i došli bi. Izgleda da ste samo bukadžije i taoci nepotrebne drame koju ste sami stvorili da bi se skrenulo sa stvarnih problema koje imate u klubu. Jeli vam iko zabranio da se učlanite u Velež i kupite zapad?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:10Dobro evo doci cemo, a sto vama smeta da sjedimo na zapadu, mozes li mi to objasnit?
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
e cuj ti njemu price njih bi se 200 uclanilo u zelju da dodje na utakmicu pa jadan ne bio uclanite se u svoj klub prvo da vas ne prozivaju po fejsbukuThreeplanetrees je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:13Da smo mi na vašem mjestu i da nam je to toliko bitno učlanilo bi nas se dvjesto u Želju i došli bi. Izgleda da ste samo bukadžije i taoci nepotrebne drame koju ste sami stvorili da bi se skrenulo sa stvarnih problema koje imate u klubu. Jeli vam iko zabranio da se učlanite u Velež i kupite zapad?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:10Dobro evo doci cemo, a sto vama smeta da sjedimo na zapadu, mozes li mi to objasnit?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:13
Da smo mi na vašem mjestu i da nam je to toliko bitno učlanilo bi nas se dvjesto u Želju i došli bi. Jeli vam iko zabranio da se učlanite u Velež i kupite zapad?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Isto kao što je činjenica da qurcem nisu mrdnuli da urade za sve ove godine jednu spačnu tribinu. Al su isli u Tursku,to je najjvaznije da se lupi članak. Eto i proći će i ova sezona neće ništa uraditi na stadionu i normalno da će ih opet odbiti. Bilino je domaćin reprezentacije i Čelika,ugurat Stupčanicu u sve to je nemoguće zbog samog travnjaka. Čelik u Federaciji dok igra ima opciju stadiona na Kamberovićima i tako se uvijek čuvao teren da bude sto bolji za repku.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 13:50rishovski je napisao/la: ↑14 avg 2025, 13:41To je tvoj zaključak a ne cinjenica. Isto kao što neki pišu da Stupčanica ima bolji stadion od Goška i Sloge a ne moze u premijer ligu.. A kad odes na lice mjesta,stadion u Olovu samo u snu moze dobiti licencu za premijer ligu.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 13:34
Ja pričam o Mladosti koja je pustila Velež u zadnjem kolu u Doboju kod Kaknja da Velež ide u Europu a Zrinjski tom pobjedom Veleža ostao bez Europe
I onda je gosp.Beus nogirao Mladost iz PL
To što Vi u Zenici mislite da je do Vas što je Mladost nogirana iz lige - to Mušija dogovorio sa Fudom a nije sa upravom Celika to je Vaša stvar
Ne moramo se u svemu složit
Al je činjenica isto tako da je Stupcanica dogovorila sa upravom Celika da igra domace utakmice u Zenici Jel tako
Jel cinjenica isto tako da su iz dominirali Federalnu ligu
Cinjenica isto tako da su ljudi u zimskoj pauzi Federalne lige išli na pripreme u Tursku pa im neko iz Saveza priopći uz povišen avaz - gdje ste poletili Vi seljaci u ligu 10 - po svjedočenju ljudi iz Stupcanice
Tako da je najbolje da se držimo cinjenica
Stupčanica glumi ludilo po novinama a nemaju pomoćni teren i 2 svlačionice po 50 kvadrata. I ko da ih doživi ozbiljno...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Dan 3, kako slušamo kmecavce sa grbavice kako kukaju da od 4 tribine ne mogu kupiti kartu samo za jednu tribinu. I navijači Veleza od 4 tribine ne mogu uzet kartu za jednu tribinu. Šta je problem pomahnitali skretnicaru ? Dokle će te imat šizofrenične napade bez razloga, šta ste se propeli na dvije noge ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sta brat napisa jos ne vjerujem..KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 avg 2025, 16:25Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:13
Da smo mi na vašem mjestu i da nam je to toliko bitno učlanilo bi nas se dvjesto u Želju i došli bi. Jeli vam iko zabranio da se učlanite u Velež i kupite zapad?![]()
![]()
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Igra ti klub utakmicu koja osigurava grupe i jesen u evropi, a ti povazdan iz topline doma u Švabiji komentarises, pratis i razmisljas o rivalu. Nije lako, ali razumljivo je s obzirom da im je jedini smisao postojanja kluba 30 godina kontriranje Veležu. Da nema Veleža u Mostaru bi svak ziv navijao za Hajduka i Dinamo (u dobra doba i sad je tako) jer ih ova umjetna tvorevina ne lozi ni najmanje izgleda.
Protiv Borca bez clanski karte prodavali, a protiv nas traze clanske
Takodjer protiv Borca istok 5 maraka, a protiv Zeljeznicara 10
S obzirom da nemaju ni 2300 clanova i da prozivaju svoje zbog malo clanova
U neku ruku ih razumijem, ipak dolazi veliki Zeljeznicar zbog kojeg ce navijaci sve uraditi, a oni zele iskoristi na njima najbolji moguci nacin
Vise manijaci imaju clanova nego velez
Takodjer protiv Borca istok 5 maraka, a protiv Zeljeznicara 10
S obzirom da nemaju ni 2300 clanova i da prozivaju svoje zbog malo clanova
U neku ruku ih razumijem, ipak dolazi veliki Zeljeznicar zbog kojeg ce navijaci sve uraditi, a oni zele iskoristi na njima najbolji moguci nacin
Vise manijaci imaju clanova nego velez

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mujo Komadina, u Mostaru sam i imam malo vise vremena nego inace lozit indijance poput tebe. Velez nije interesantan ni vlastitim navijacima, a gdje ce nama ostalim normalnima bit. Nego vas ljudi loze od dragosti kad vide kako se primate na sveMostarReds22 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:44Igra ti klub utakmicu koja osigurava grupe i jesen u evropi, a ti povazdan iz topline doma u Švabiji komentarises, pratis i razmisljas o rivalu. Nije lako, ali razumljivo je s obzirom da im je jedini smisao postojanja kluba 30 godina kontriranje Veležu. Da nema Veleža u Mostaru bi svak ziv navijao za Hajduka i Dinamo (u dobra doba i sad je tako) jer ih ova umjetna tvorevina ne lozi ni najmanje izgleda.
Godišnji trošiš na Veležtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:04Mujo Komadina, u Mostaru sam i imam malo vise vremena nego inace lozit indijance poput tebe. Velez nije interesantan ni vlastitim navijacima, a gdje ce nama ostalim normalnima bit. Nego vas ljudi loze od dragosti kad vide kako se primate na sveMostarReds22 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:44Igra ti klub utakmicu koja osigurava grupe i jesen u evropi, a ti povazdan iz topline doma u Švabiji komentarises, pratis i razmisljas o rivalu. Nije lako, ali razumljivo je s obzirom da im je jedini smisao postojanja kluba 30 godina kontriranje Veležu. Da nema Veleža u Mostaru bi svak ziv navijao za Hajduka i Dinamo (u dobra doba i sad je tako) jer ih ova umjetna tvorevina ne lozi ni najmanje izgleda.

-
- Kontakt:
Ta nece u Mostaru o drugom klubu razmisljati sigurno. zrinke se sjeti samo kad je na forumu i dok pere guzove Hansu.rishovski je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:13Godišnji trošiš na Veležtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:04Mujo Komadina, u Mostaru sam i imam malo vise vremena nego inace lozit indijance poput tebe. Velez nije interesantan ni vlastitim navijacima, a gdje ce nama ostalim normalnima bit. Nego vas ljudi loze od dragosti kad vide kako se primate na sveMostarReds22 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:44Igra ti klub utakmicu koja osigurava grupe i jesen u evropi, a ti povazdan iz topline doma u Švabiji komentarises, pratis i razmisljas o rivalu. Nije lako, ali razumljivo je s obzirom da im je jedini smisao postojanja kluba 30 godina kontriranje Veležu. Da nema Veleža u Mostaru bi svak ziv navijao za Hajduka i Dinamo (u dobra doba i sad je tako) jer ih ova umjetna tvorevina ne lozi ni najmanje izgleda.Svaka čast. RESPEKT
![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
A evo i rishovskog, svakom loncu poklopac.
Pogubio se ni ne zna vise za kog navija, koga brani, koga napada, svaki dan nesto drugo.
Mustafa idi clansku uzmi, okani se foruma. Povedi i raju, ne brukajte se..klub mora gubit vrijeme i opominjat vas ko malu djecu

Mustafa idi clansku uzmi, okani se foruma. Povedi i raju, ne brukajte se..klub mora gubit vrijeme i opominjat vas ko malu djecu
- Hrammm1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 avg 2025, 16:25Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:13
Da smo mi na vašem mjestu i da nam je to toliko bitno učlanilo bi nas se dvjesto u Želju i došli bi. Jeli vam iko zabranio da se učlanite u Velež i kupite zapad?![]()
![]()
Ova je najjaca

-
- Kontakt:
Imal ko da slika clansku, ide mi se na zapad, razmazen sam, navikao sam na natkrivenu tribinu...
Vazno je da znam za koga ne navijam,moj ti Tutatutankamon1905 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:24A evo i rishovskog, svakom loncu poklopac.Pogubio se ni ne zna vise za kog navija, koga brani, koga napada, svaki dan nesto drugo.

Jel ti toliko dosadno na godisnjem,da moras biti na forumu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.