BoixosNois1899 je napisao/la:Taj neće Halloween dočekati.leorey je napisao/la:Kao sto sam i rekao Zizu do Bozica bivsi i to najdalje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
BoixosNois1899 je napisao/la:Taj neće Halloween dočekati.leorey je napisao/la:Kao sto sam i rekao Zizu do Bozica bivsi i to najdalje
Policeman je napisao/la:Bila je prognoza vec i nakon ovih pripremnih sam ubjedjen u nju jos visePogba je napisao/la: Hazard ce biti flop? Prognoze
To volim kad navijaci realno gledaju na stvari i kad je lose kazes lose je i tacka za razliku od mitomana katalonaca gdje sinoc pohvale prakticno citavu ekipu od Arthura De Jonga Grizija itd sve kao WC individualne partije odigraneEpidaurus je napisao/la:Mi smo bar realni i svjesni smo da go ku.rac i jedan ogromni, vi se jos uvijek lazete da De Jong i Grizi pokazuju klasu
Policajac upisuj Hazardu prvi. Ocekujem ga za 2 utakmice u drustvu gore navedenih kvazipojacanja.
Rekao bih da je zakasnio u smislu da je dosao u istrosenu ekipu koju senilni predsjednik jos uvijek vidi kao najbolju ekipu svijeta. Dodaj jos tome Zidanea koji ni pola godine otkako je dosao nema sistema i dobijes nikakvog Hazarda. Da se uradio totalni remont tj da su se rastjerali svi legionari osim Varanea i Benzeme vjerovatno bi to i drugacije izgledalo.Zonked je napisao/la:Policeman je napisao/la:Bila je prognoza vec i nakon ovih pripremnih sam ubjedjen u nju jos visePogba je napisao/la: Hazard ce biti flop? PrognozeTo volim kad navijaci realno gledaju na stvari i kad je lose kazes lose je i tacka za razliku od mitomana katalonaca gdje sinoc pohvale prakticno citavu ekipu od Arthura De Jonga Grizija itd sve kao WC individualne partije odigraneEpidaurus je napisao/la:Mi smo bar realni i svjesni smo da go ku.rac i jedan ogromni, vi se jos uvijek lazete da De Jong i Grizi pokazuju klasu
Policajac upisuj Hazardu prvi. Ocekujem ga za 2 utakmice u drustvu gore navedenih kvazipojacanja.
a zasto se nisu vratili pune mreze u Barcelonu mogu zahvaliti Ter Stegenu i VAR-u
![]()
Za Hazarda se moglo pretpostaviti sta ce se desiti Real je jednostavno zakasnio 2 ili 3g s ovim transferom nesto slicno kao i Barca sa Griezmanom
Mislis na Neymarovu temuSarrifufna je napisao/la:OJO !
Ma nisam ja cinkaros ne brini, nisam ti prijavio post, ali pitanje je sata kad si opet bivsiZonked je napisao/la:Sit je i Monolog tvog konstantnog kmecanja bolje nemoj samo ti mozes popusiti ban a ne ja
Boljeg golmana poslaše PSG-u, koji je sinoć ubilježio i CS.Thibaut Courtois je primio gol na svakoj utakmici za Real Madrid u posljednjih 7 mjeseci.
Zadnji put je sačuvao mrežu netaknutom u veljači protiv Alavesa.
TonySosa je napisao/la:Za Edersona se grohotom smijem, njega ni rođena mati ne smatra dobrim golmanom.
Oblak je bolji od svih tih nabrojanih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.