ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ja bolesti. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nekad imas utisak da ovo namjerno radi,da ostane sto duze da se nadigrava i da je siguran da ga protivnik ne moze dobiti makar imao 10 mec lopti ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
E svasta
Hajde i da je izgubio drago mi je da je imao jedan ovakav test pred US Open. Mada sto kaze @bodi izgleda lose fizicki. Dvije-tri duze razmjene i dise na skrge jbt. Jos i taj vrat i ti problemi.
Sad kad je vec dosao u finale bilo bi dobro da i osvoji mada fizicki je ovo tanko,a eto losMi je djelovao zasad super. A opet s druge strane znamo kako mu Novak nikako ne leži i da je mentalni midget protiv Novaka.
Plus sa tim Mastersom se izjednacuje sa Rafom, obojica bi imali po 35.
Hajde i da je izgubio drago mi je da je imao jedan ovakav test pred US Open. Mada sto kaze @bodi izgleda lose fizicki. Dvije-tri duze razmjene i dise na skrge jbt. Jos i taj vrat i ti problemi.
Sad kad je vec dosao u finale bilo bi dobro da i osvoji mada fizicki je ovo tanko,a eto losMi je djelovao zasad super. A opet s druge strane znamo kako mu Novak nikako ne leži i da je mentalni midget protiv Novaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma da hoda na stakama uzima iskreno se treba pomiriti da covjek ima 18 GSova i 35 mastersa
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- LlullSergio
- Kontakt:
Nego kakvo je sad stanje sa ATP listom. Znaci kako sam ja razumio brojat ce se osvojeni poeni od marta 2019. do kraja 2020. Sta je sa sedmicama, prestale su se brojati tamo nekad u martu, kad su ponovo pocele ?
Plus će svaki imati po barem 2 puta. Motivacije ne manjka, ali i tijelo će se pitati. Valjda se oporavi.LlullSergio je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:15E svasta![]()
41.21.1.
Neki mu nece pikati ovaj Masters. 
" то " ? у " & ¥. " је 30:0 " 5:2 " $.
Просто у $ ? % ' $ на терену то " ". " ' $ ЈУС.
" у $ све % је ? & у $ 2 ', не " се $ " $ је " " за $ ГС ове сезоне.
" " $.
Ma titula sa asteriksom, nikakav problem.
41.21.1.
Ma ne kazem da je to veceras slucaj nego fkt imsa taj utisak,da je bil0 40 0 u zadnjem gemu za Aguta ne bih bio siguran da ce dobiti....to je Novak jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako ostane prvi cijelo vrijeme, u martu obara Fedov rekord, a Samprasa prestiže sad u septembru.LlullSergio je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:19Nego kakvo je sad stanje sa ATP listom. Znaci kako sam ja razumio brojat ce se osvojeni poeni od marta 2019. do kraja 2020. Sta je sa sedmicama, prestale su se brojati tamo nekad u martu, kad su ponovo pocele ?
Počele se brojati sad kad se i tenis nastavio, bilo je zamrznuto sve.
Naravno da je prvi favorit.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 29 avg 2020, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Al bilo bi fino da LosMi uzme sutra realno kakvi su sve liliputanci uzeli masterse moze i on jedan covjek je konstanta vec dugo.
Ne bih se usudio reci da je bez sansi sutra bez obzira na skor radi Nolinog umora
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bostone mislio sam da si ozbiljan, nece duze od sat mec trajati,pa Novak to odradi rutinski.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Hmm ako odradi kako treba Americku turneju fakticki je osigurao prvo mjesto do kraja sezone. Na zemlji mislim da nema neke pretjerane sanse protiv Nadala i Dominica,ali do zavrsnica bi trebao dolaziti tako da ce biti bodova dovoljno da ga Nadal ne prestigne.bodi123 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:24Ako ostane prvi cijelo vrijeme, u martu obara Fedov rekord, a Samprasa prestiže sad u septembru.LlullSergio je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:19Nego kakvo je sad stanje sa ATP listom. Znaci kako sam ja razumio brojat ce se osvojeni poeni od marta 2019. do kraja 2020. Sta je sa sedmicama, prestale su se brojati tamo nekad u martu, kad su ponovo pocele ?
To su vec 302 sedmice,a januar kakav god da bude ne moze izgubiti sve dok ne zavrsi AO. To bi bilo jos +4/5 sedmica i fakticki bi bio na 3-4 sedmice od Rogera.
kako bi ja tebe gotivio da navijas za babuku ,kunem ti seLlullSergio je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:36Hmm ako odradi kako treba Americku turneju fakticki je osigurao prvo mjesto do kraja sezone. Na zemlji mislim da nema neke pretjerane sanse protiv Nadala i Dominica,ali do zavrsnica bi trebao dolaziti tako da ce biti bodova dovoljno da ga Nadal ne prestigne.bodi123 je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:24Ako ostane prvi cijelo vrijeme, u martu obara Fedov rekord, a Samprasa prestiže sad u septembru.LlullSergio je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:19Nego kakvo je sad stanje sa ATP listom. Znaci kako sam ja razumio brojat ce se osvojeni poeni od marta 2019. do kraja 2020. Sta je sa sedmicama, prestale su se brojati tamo nekad u martu, kad su ponovo pocele ?
To su vec 302 sedmice,a januar kakav god da bude ne moze izgubiti sve dok ne zavrsi AO. To bi bilo jos +4/5 sedmica i fakticki bi bio na 3-4 sedmice od Rogera.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
I ja tebe da ne navijaš za babuku i Manchu 
Ja ne znam kako tako dobar lik navija za Nolu,svi njegovi navijaci su na svoju ruku ...ne znam gdje kvaka
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Samo pravi ljudi navijaju za Nolu
Tu moras iskljuciti srpske patriote, oni nisu realni i gledaju to previse subjektivno,a vecina ih i ne prati nesto plaho tenis.
Tu moras iskljuciti srpske patriote, oni nisu realni i gledaju to previse subjektivno,a vecina ih i ne prati nesto plaho tenis.
Ma voli te brat.....**** njih
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.