RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AMADUDI
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AMADUDI » 09 maj 2013, 18:08

Alipasino je napisao/la:E **** onda pa sto ste tako slabi bar bi vi morali bit u vrhu kad bi se gledala tradicija.Ja sam stariji navijac i pamtim onu generaciju BVM bio sam i na finalu kupa kad ste pobjedili 3-2.To su bile tekme.

Dizemo se polako,u nas to malo ide sporije ali napredujemo,doveli smo svog trenera,dosta nasih igraca je u prvom timu,trenutno se radi na stabilizaciji omladinskog pogona,mali smo sporiji,ali sad kad sjevnemo bjezite :D ,

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 maj 2013, 18:40

Evo da pitam ove Željinovce:kako bi izgledao vaš klub da je Grbavica ostala u RS-u? Da na vašem stadionu igra npr.Slavija(samo uzet klub za primjer),i da ste morali ispočetka sa livade krenuti? Prema tome suvišno je raspravljati o tome,ali mi idemo lagano naprijed i to je važno.A komentari ovih pojedinaca su dokaz da još ima ljudi koji vole da se zaoštravaju odnosi između klubova,nažalost to ne vodi ka dobrom.Ko god se imalo razumije u ekonomiju lako mu je izračunati koliko je novca uloženo u stadion u Vrapčićima,a to u današnje vrijeme automatski znači manje novca za ostatAk kluba(igrače,trenere,omladince itd.).Znam da bi vas dosta voljelo da Velež ne postoji,ali MI smo tu i tu ćemo biti zauvijek.VELEŽ DO GROBA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 maj 2013, 19:41

U Gradačcu nisu igrali Majkic,Zolj,Hebibovic,Letic. Ovo su nam sve jako vazni igraci i bit ce svjezi za Zelju. Kazazic ce isto biti spreman. Kodro i Sisic ne igraju, mozda i bolje jer su obojica losi u odnosu na ove ostale. Nadam se da ce Cemalovic ostat na klupi, eventualnu uci u drugom poluvremenu.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 09 maj 2013, 20:02

Pustite ih.Svake godine se ovako napale.Otiđu u Europu i padne petica ili šestica.Ne obazirite se na provokatore,oni bi da nas nema,ali mi smo tu i uvijek ćemo biti kao što neko reče.Idite ližite se sa nultrasima svakako ste bratski klubovi.
Vraćaju se Hebibović,Zolj i Majkić koji su nam vrlo važni igrači.Samo da Ćemalović ne bude igrao onda se možemo nadati pozitivnom rezultatu,a ako bude igrao ne gine nam poraz.U subotu svi na stadion OSTAVITE SE VIŠE FORUMA I FACEBOOKA.Hajde da napunimo stadion i damo podršku igračima i Ibri,jer su to zaslužili.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 09 maj 2013, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 maj 2013, 21:03

Satraćemo ih.
Igrali smo i sa Sarajevom,razvalili nas ljudi na Koševu,pa niti jednog lošeg komentara na našoj temi.
A vidi ovih kiseljačana....navalili...isto su Vegeta...u sve se miješaju,ništa se ne pitaju.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 09 maj 2013, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 maj 2013, 21:03

čitam danas na jednom portalu, da će BHT paralelno prenositi dva meča i to onaj iz gabele između GOŠK-a i Travnika, te iz Mostara meč između Veleža i Željezničara...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 maj 2013, 21:13

Ma treba se vratiti na temu,pustite ove što bi voljeli da nas nema,al' nas ima i biće zauvijek.
Mislim da je Ibro uradio dobru stvar što je odmorio par igrača,tako da ćemo u utakmicu ući sa dobrim rosterom.Sad je na Ibri da malo prilagodi taktiku,jer sumnjam da će i Željo napasti odmah jer i bod im je dovoljan(bar oni tako kažu).Utakmica protiv Borca je pokazala da možemo igrati sa ekipama koje su trenutno jače od nas,tako da očekujem tvrdu igru i naravno našu pobjedu.Ibro je napokon uspio da "uvjeri" igrače da znaju igrati i da to pokažu na terenu,a i odnos prema igri je promijenjen tako da se više ne bojim ni jedne ekipe iz PL.U koliko sati je tekma?Biće da je u 14 sati zbog prenosa.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 maj 2013, 21:19

Utakmica je u 17:00

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 09 maj 2013, 21:29

Budite sretni sto nama ne trebaju bodovi,inace 0:2 hladno!

Ovako miroljubivo 0:0,1:1 ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 maj 2013, 21:30

KrajPrice je napisao/la:Budite sretni sto nama ne trebaju bodovi,inace 0:2 hladno!

blago nama kako ste milostivi

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 maj 2013, 21:31

vi ste nam stari sportski prijatelji :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 09 maj 2013, 21:32

vm22 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Budite sretni sto nama ne trebaju bodovi,inace 0:2 hladno!

TI sada palamudi kako hoces,ja samo realno kazem ;)

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 09 maj 2013, 22:10

KrajPrice je napisao/la:
vm22 je napisao/la:

TI sada palamudi kako hoces,ja samo realno kazem ;)
hajde realisto na svoj forum,odpepaj odavde

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 09 maj 2013, 22:50

U subotu prenose gosk-travnik, a bit ce kombinovano i velez zeljo, al glavna utakmica na prenosu ce biti gosk travnik, jer je to utakmica koja 90% odlucuje o opstanku, a sto se tice utakmice velez zeljo, bit ukljucit ce sekada padne gol, i ako bi u kojem slucaju bio penal tada ce se ukljucit na mec u mostaru, 90% ce biti prenos gosk-trvanik!

SVI NA STADION!!!

FORZA VELEŽ
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 09 maj 2013, 22:56

RodjeniiBrato je napisao/la:U subotu prenose gosk-travnik, a bit ce kombinovano i velez zeljo, al glavna utakmica na prenosu ce biti gosk travnik, jer je to utakmica koja 90% odlucuje o opstanku, a sto se tice utakmice velez zeljo, bit ukljucit ce sekada padne gol, i ako bi u kojem slucaju bio penal tada ce se ukljucit na mec u mostaru, 90% ce biti prenos gosk-trvanik!

SVI NA STADION!!!

FORZA VELEŽ
MANITE SE FORUMA I FACEBOOKA VIŠE
Treba dati podršku momcima i Ibri zato u subotu svi na stadion bez obzir a što ima na tv-u.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 maj 2013, 03:59

Sto ti je rec kad imas posla s ljudima koji bi i rodjenu mamu prodali kad im odgovara, a ne ostale....
Dodje na red utakmica s njima i za dan 5 stranica pljuvanja, uvreda na racun agresije na Mostar, 7000 sugradjana mrtvih, ima cak i shukanja u vezi stadiona otetog od strane fashista u toku agresije na (navodno) dragu nam BiH, ima cak i velicanja kluba ciji razlog postojanja je rusenje Bosanskohercegovackog Mostara i izgradnja Hrvatskog Mostara... I to sve danas na 20-godisnjicu napada na Mostar od strane ustasha i taj isti Velez i taj isti stadion koji je danas prije 20 godina bio logor za nase sugradjane dolaze nam sugradjani BiH koji navijaju za Zelju i ostavljaju ove postove sto im sluzi na obraz.

**** zemlju gdje su mi ova gamad i izdajice zemljaci.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 10 maj 2013, 06:32

hebo majku ovih pojedinih dosada iz rajvo Sa hehe,dobro ih neko nazva padobranci ,nemozes oka otvoriti od njih,sta je ovo brate ,ubise :lol:

Ovi navodni navijaci Zelje koji vrijedjaju grad Mostar i jedini pravi mostarski klub Velez ,nisu mi jasni nikako, :o :? :roll: :evil: samo svojim postupcima ljagu bacaju na svoj klub koji je jedan od Bh velikana,i koji se stidi takvih navijaca.Ja maksimalno respektujem Zelju,ne mrzim ga,drag mi je kao i ostali BH velikani,ali bola spustite se malo na zemlju,ta ne odskacete nesto vele od ostalih klubova.Tacno je u zadnje vrijeme da ste osvojili dosta tih trofeja,ali u ovakvoj ligi to i nije neki uspjeh.
Ima bola da vas poderemo u subotu i jos necete znati ni sta vas je snaslo :o :D (nemojte se izvlaciti na to da nije igro ovaj ili onaj kad vas karnemo u subotu ;)

Ham Zeljo :D (ovo je ona predratna)

FORZAAAAAA ROOODDJJENIIIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 maj 2013, 11:42

Ajmo tamanit kospicare sa Grbavice !
FORZA VELEŽ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 maj 2013, 12:39

Molim vas ja nisam nista lose napiso i nemojte mene svrstavat u taj kos.Vidimo se u strarom gradau malo da protalase po mostu nisam odavno a onda tekma.

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 10 maj 2013, 13:37

ZNAČI JABLANICA PA LAGANO PUT MOSTARA

FORZA VELEŽ

SF/SN

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []