Stoji to, al' opet nije trazio ispod koša loptu a i kad je trazio ovi su za ignorisali misleci da ce ga udvojiti ma sve u svemu super.
Ako budu opet poceli identicno kao veceras da on ne cuva Davisa nagurace ih 20+ garant.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Stoji to, al' opet nije trazio ispod koša loptu a i kad je trazio ovi su za ignorisali misleci da ce ga udvojiti ma sve u svemu super.
Troši se , umor ga savlada i padne koncentracija zato takva reakcija , sportista je nije robot ...Drape je napisao/la: ↑19 avg 2020, 06:12Suđenje je bilo loše ali nije smio onako reagovati na protivnika i sudiju kod 5. faula, ovo je ipak NBA playoff a ne mjesni turnir u Živinicama. Ja sam mislio da ga neće ni vraćati za zadnje dvije-tri minute jer je Hassan bio jedan od junaka Portlanda u četvrtoj četvrtini. Jusuf je iz utakmice izašao sa dobrim brojkama ali o četiri-pet košarkaša Portlanda će se više govoriti nego o njemu jer su odlučivali zadnju četvrtinu u kojoj je on bio nebitan faktor.
kamo srece da sam zaspao nakon prve cetvrtine, to je otprilike sve vrijedno od jusufa sinoc. sad ne bih bio ko zombi cijeli danhurem je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:43Ustao na zadnju četvrtinu, vidio kako mu uzimaju loptu iz ruku pod kosem, dva faula koja je napravio, brzi odlazak na klupu, povratak i posljednje zakucavanje..tj.nista nisam vidio od njega ali sreca pa su pobijedili.
Lakersi samo 5 trojki pogodili a Blazersi 13...
LBJ vidno ljut...van forme su i moglo bi biti iznenađenja do kraja serije.
...
Konacno shvaceno od trenera da on ne može cuvati gledaj zato kako su se drugi proveli.
Proveli su se tako da su svi imali po 5 ličnihda su Lakersi pogađali bar malo trice utakmica bi bila u koferu, al' nisu hvala kur.cu i sad imamo to što imamo.
Lebron je dobar lik uvijek bio nije nikad bio maliciozan, recimo Westbrook s druge strane je pravo **** bez poštovanja prema bilo cemu ili prema bilo kome.ReX je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:25Gledam sad reprizu i prije utakmice kad se svi pozdravljaju, LeBron ga dva puta grli i nesto mu govori, sigurno zbog preminule nane a i znamo da je komentarisao kad se Juka povrijedio. Lijepo je vidjeti da jedna takva gromada kosarskaska ima tako postovanje prema Juki.![]()