RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
šta drugo reći nego SRETNO ROĐENI!!!!!!!!!!! 
Kako si jaki k'o pile kad' ka'ki.pile87 je napisao/la:Velez je najpostenija ekipa u PL vratili ljudima stadion koji su im oteli u komunizmu. Svaka cast na korektonosti.
A balkon je za tvoj mentalni sklop široko područje.
I ne znam šta može prizvati admin-a da vas rastjera, smorili ste malo je reći.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Elvir Čolić on če vas rasplakati !
Vozdra rodzeni jel ugrujalo,hoce li bit raje danas sta kazu.Prvo na pecenje u Jablanicu pa se vidimo.De mi recite gdje je dobra kahva u starom gradu da je onako bez srkleta popijem.Pozdrav za vas i nek bude golova pa makar se 2-2 zavrsilo.
Vi sa ovakvim stavom mozete otici na staro Velezovo na KAVU sa kolegama simpatizerima bratskog vam nogometnog kluba pa ako ko i ostane moze doci na stadion na utakmicu.pile87 je napisao/la:Velez je najpostenija ekipa u PL vratili ljudima stadion koji su im oteli u komunizmu. Svaka cast na korektonosti.
Boze sacuvaj jel to ti prijetis ili sta kako te nije stid e ja cu je popit i to kahvu pa ako ostanem eto me i na utakmicu.
Nije nego ovim provokatorima preporucujem turisticke destinacije, svi ostali su dobrodosliAlipasino je napisao/la:Boze sacuvaj jel to ti prijetis ili sta kako te nije stid e ja cu je popit i to kahvu pa ako ostanem eto me i na utakmicu.
Za nadat' se da neće biti kiše, zadnjih nekoliko domaćih utakmica, ili kiša, ili sunce upeklo, nikako da nam svane, da na miru možemo utakmicu pogledati.
Svim normalnim navijačima Željezničara kao što reče @TAZ, dobrodošli u Mostar, ko će se zaputiti.
Svim normalnim navijačima Željezničara kao što reče @TAZ, dobrodošli u Mostar, ko će se zaputiti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Provokatori nikad ni ne idu na gostovanja 
imali kakav stream za tekmu?
do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
Zeljo ima utakmicu kupa i ne zeli se potrositi a nerjesenim rezultatom osigurava titulu.Medjutim neki nemaju toliko mozga da to shvate...Samo glupan bi upirao bez potrebe Sizifenusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I sta ima kod tebe ?nusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
imal kakav stream za tekmu
http://www.livestream.com/fkvelezlive" onclick="window.open(this.href);return false;refko je napisao/la:imal kakav stream za tekmu
- 7aprildomemoj
Šta se događa sa Red Army ?
Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
i Gradina je kvalitetnija !nusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
pogledaj koliko ih ima na forumu7aprildomemoj je napisao/la:Šta se događa sa Red Army ?Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Pa dobro, a gdje si ti ?anonimni je napisao/la:i Gradina je kvalitetnija !nusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
pogledaj koliko ih ima na forumu7aprildomemoj je napisao/la:Šta se događa sa Red Army ?Dolazi vam aktuelni prvak države i osvajač kupa, lider prvenstva i vjerovatno novi-stari prvak stadion idealan i vrijeme za igru a vas se skupi 30. Dobro igrate imali ste niz od 10 utakmica bez poraza, tu je rivalitet iz prvenstva bivše države a opet ništa. Iskreno mi je žao jer pamtim onaj Velež i Red Army kad je sve živo iza tunela u Bradini pa do ušća Neretve disalo za Rođene
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- champions1921
Jeli vas bilo 58 na stadionu?? Cestitke na osvojenom bodu protiv novih-starih sampiona.. Ipak je to vas najveci uspjeh ove sezone.. Vidimo se na jesen..nusko je napisao/la:Ma zeljo je kesa od ekipe,da nisu kupili utakmice u RS nema sanse da bi bili prvi,mislim da je Borac pa i Sarajevo dosta kvalitetnijemikki21 je napisao/la:do sad smo bolji i agilniji! igraci nam se dosta vise krecu nego zeljini i sto ima od konkretni sansa mi smo ih napravili! zeljo velika 0 do sad!
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.