UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Hadersfild
Kontakt:

Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Post Postao/la Hadersfild » 13 jun 2022, 20:03

Sutra oprezno, nema potrebe za pocetnim pritiskom, polako uci u mec, jer u prethodnom duelu na BP to nam se bas “obilo od glavu”, jer su nas ljudi na kontre izdominirali (sreca pa sutra nece biti Sanicanina u prvih XI, ocajan je bio u tom duelu)

I da, Dedic umjesto Susica :pray:
Kult glavnog grada.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 jun 2022, 20:03

Spahic98 je napisao/la:
13 jun 2022, 14:59
Imajednabrigada je napisao/la:
13 jun 2022, 14:51
miky_hz je napisao/la:
13 jun 2022, 14:45
Oper redovi za kartu.Dva dobra rezultata i sve se zaboravi :mrgreen:

slika
Ma bošnjo zivi od jutra do sutra, bosnjo ne zna ni razmisljati sta ce biti za pola godine ili godinu dana. BOSNJI SAMO DAJ HLJEBA I IGARA KORIDA TEFERIČA I SL.

Na izborima se prodaju za marku , zene se jebu za marku i gle cuda svi se žale na politicare, na drzavu a oni pojedinacno gori od sviju politicara. Ljudi bez svog stava, bez rijeci i bez vlastitog 'garda' i sta onda ocekivati.
Ako ćemo se voditi tvojom logikom,kad smo imali najjaču generaciju.
Miske Spahić i ostali, niko nije trebao doći na utakmicu jer je Begić na čelu saveza bio. :crazy:
Spahane ti nisi toliko lud kao sto se pravis.

I kad su bili miske i dzeko na samom vrhuncu moze se.reći trajao je bojkot tadasnjeg saveza protiv kriminala i javasluka. I onda je dosao komitet za normalizaciju sa legendarnim Osimom na celu i to je bilo tacka na l. Savez je koliko toliko uredjen osjetilo se to i vidjelo pocelo se raditi kampovi za djecu po evropi, zatim turniri za mladje uzraste( u15 i u18 selekcije uooste nije ni bilo) i takav je bio prihvatljiv svima normalno i trajao je skoro sve godine dok su pomenuti bili aktivni. Da bio je tu Begic koji nije pohvaljen ali kazem tad je egzistirao komitet jos i licilo je to na nesto.

Na sta ti lici ovo danas, prica se o nekim stadionima zasad nista, zaposljava se neki srbin savjetnik kojejg niko ne zna za 30000km plate, pazi 30000, jeste li svjesni iceg. Onda taj kompletja promjena cijele sudijske organizacije da bi krali i namjestali kao sto se i desilo zadnje 2 godine.
I ono najgore sto meni para uši...Barbarez ne moze biti pri savezu jer je on protestirao na Marakani protiv srba da se spase nasi najvijaci od cetnika na marakani.
Ko si ti mater ti jebm da tako pricas ovo je Bosna nije srbija ...sta je to covjek lose uradio osim sto je pokusao zastiti navijace.

Dalje...na poziciji selektora drzi se covjek pod cijim vidstvom repka u 2 godine nije zabila 10 golova ukupno. Nit nekog plana nit nekog kostura ekipe za kvalifikacije...pravi tim 2 godine a svako igra za sbee a vecina igraca i ne zna sta igraju.
Ja nemam nista protiv Bugarina kao covjeka naprotiv simpatican i i viid se da zeli nesto napravit ali ne ide to i on sam treba da vidi. Dakle, mene samo zanima njegov rad .

I nadam se da sam bio jasan....
I sta vama jos nije jasno pitam se.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 jun 2022, 20:03

Navijaci drugih zemalja prije utakmica idu na kavijar i sampanjac a sudiji poslije utakmice svi nose poklone.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jun 2022, 20:15

13 jun 2022, 19:43
avenija je napisao/la:
13 jun 2022, 15:20
13 jun 2022, 14:51

Ma bošnjo zivi od jutra do sutra, bosnjo ne zna ni razmisljati sta ce biti za pola godine ili godinu dana. BOSNJI SAMO DAJ HLJEBA I IGARA KORIDA TEFERIČA I SL.

Na izborima se prodaju za marku , zene se jebu za marku i gle cuda svi se žale na politicare, na drzavu a oni pojedinacno gori od sviju politicara. Ljudi bez svog stava, bez rijeci i bez vlastitog 'garda' i sta onda ocekivati.
Ima dosta ljudi koji su sredili svoje zivote i boli nas kurcina za vas napacene koji kukate, hocu da odem pogledam utakmicu malo naboja malo atmosfere malo adrenalina, popije se piva, ćevap koji, na utakmici istreses malo negativne energije **** sudiji sve redom i lijepo ispunjeno popodne uz omiljeni sport i drzavnu selekciju

Pa ima nas jos koji smo sredili svoje zivote ali isto tako bi zeljeli srediti stanje u drzavi i u repki u ovom slucaju, jer mi ne zivimo od jutra do sutra kao vi pojedini, jer bas mi imamo uredjen zivot.

A vidim s tim si sve rekao kako si uredio, Zenica najdalja destinacija, daj cevapa , pive krkanluka, korida kao sto sam rekao u prvom postu. Eto kako smo mi uredili zivot kad ti se repka i ljubav prema repki svodi na to da odes na cevape i pivu, sudiji **** mater i djecu...tipicno bosnjacki.

Jarane ima nas ovde koji smo jos uredjeniiji i koji bi otisli dalje od Zenice npr na Ep ili Sp... bilo gdje u svijetu, a cevape, pive i derneke ostavite za kafanu i za ove nase domace igre bez granica.

E vala bas cete u Zenici osjetit taj naboj i istresti frustracije...gdje atmosfere kao nekad vise i nema. Tako da sagledajte malo realno.
Iz istih razloga se bukvalno ide na utqkmice i na Zapadu.
Odeš da se opustiš. Usput malo prošetaš, šta pojedeš, popiješ.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jun 2022, 20:15

hurem je napisao/la:
13 jun 2022, 18:30
Lijep dan, lijepa noć, igra reprezentacija a nije prijateljska...idealno za "izleta".
Igrace, reprezentaciju treba podržati.
Savez treba rušiti, da, ali nekim drugim metodama, načinima...nikako praznim tribinama, bakljadama, vrijeđanjima protivnika po bilo kojoj osnovi i sl.
Kojim to drugim, a ucinkovitim metodama onda rusiti Savez? Pisanjem po forumima, stihijskim clancima jedva dvojice novinarcica, zavijanjem na stadionu 40 gledalaca "Vico p3deru", "Savez napolje" i slicnim glupim kreveljenjima?

Samo represivno, covjeka ne mozes drugacije kaznjavati do udaranja po dzepu. A po dzepu ih mozes udarati samo kaznama. A kaznama ih mozes srozavati samo kao ne tako davno sto su radili i uspjeli, makar na kratko.

Sta se konkretno radilo i uradilo proteklih godina? Vjerovalo se Savezu, davala podrska, cekalo na rezultat, a dobio si najgoru reprezentaciju od nastanka, dobio si cetnika na vrhu Saveza da ti vedri i oblaci, dobio si smijesnu U21 gdje vise ne mogu iskopati ni "baustelca" poput Salihovica, Ibisevica i slicne, jer ti se pozivaju i igraju igraci Borca sa 0 (slovima: NULA) minuta u nasoj j3benoj ligi. Vise ja k'o rekreativac imam minuta na stadionu, nego ti mladi profesionalci Borca i slicni njima. Borca spominjem jer je njihovih najvise pozivano, a jedva iko minite da je igrao.

Samo ih rusit, opstruirat, prekidati utakmice, srozati ih ako je ikako i moguce vise od ovoga. Jer Bosne ce biti, nestati je nece, materijalno ce se namiriti, samo su bitne temeljite promjene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jun 2022, 20:19

Ne možeš ih rušiti jer ih postavlja SNSD-SDA bagra. Koja je dobila podršku glasača i mezara na izborima.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 jun 2022, 20:27

Beduin je napisao/la:
13 jun 2022, 20:15
hurem je napisao/la:
13 jun 2022, 18:30
Lijep dan, lijepa noć, igra reprezentacija a nije prijateljska...idealno za "izleta".
Igrace, reprezentaciju treba podržati.
Savez treba rušiti, da, ali nekim drugim metodama, načinima...nikako praznim tribinama, bakljadama, vrijeđanjima protivnika po bilo kojoj osnovi i sl.
Kojim to drugim, a ucinkovitim metodama onda rusiti Savez? Pisanjem po forumima, stihijskim clancima jedva dvojice novinarcica, zavijanjem na stadionu 40 gledalaca "Vico p3deru", "Savez napolje" i slicnim glupim kreveljenjima?

Samo represivno, covjeka ne mozes drugacije kaznjavati do udaranja po dzepu. A po dzepu ih mozes udarati samo kaznama. A kaznama ih mozes srozavati samo kao ne tako davno sto su radili i uspjeli, makar na kratko.

Sta se konkretno radilo i uradilo proteklih godina? Vjerovalo se Savezu, davala podrska, cekalo na rezultat, a dobio si najgoru reprezentaciju od nastanka, dobio si cetnika na vrhu Saveza da ti vedri i oblaci, dobio si smijesnu U21 gdje vise ne mogu iskopati ni "baustelca" poput Salihovica, Ibisevica i slicne, jer ti se pozivaju i igraju igraci Borca sa 0 (slovima: NULA) minuta u nasoj j3benoj ligi. Vise ja k'o rekreativac imam minuta na stadionu, nego ti mladi profesionalci Borca i slicni njima. Borca spominjem jer je njihovih najvise pozivano, a jedva iko minite da je igrao.

Samo ih rusit, opstruirat, prekidati utakmice, srozati ih ako je ikako i moguce vise od ovoga. Jer Bosne ce biti, nestati je nece, materijalno ce se namiriti, samo su bitne temeljite promjene.

Tako je kralju...prekucaoo si.

Ali dzaba njima trubiti i pisat ljudi ne kontaju nista. Njima samo neka ne puca i nek ima utakmica da mogu pravit svoje laicke analize.

Sve se moze srusiti kao sto se mogao srusitii prijasnji savez...samo treba muda pokazati i izaci malo u relanost iza parvana bezmuđa i foruma i svako nesto konkretno da uradi. Najlakae je ovde lizat guuzice lopovima i vikat ne moze se.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 jun 2022, 21:46

Znaci ako budete bacali baklje i slično srušit ćete "savez" iz temelja?!
U kojem svijetu vi živite?!
Pa nisu ovi ljudi toliko naivni...jednom su se "opekli".
I sta se tada aman promijenilo? Sta je danas drugačije u odnosu na tada i kojoj mjeri?!
Ako srušite "savez" hoće li doći BOLIC na čelo saveza? Hoće malo morgen. Doći će ti opet neki Begić ili Vico.

Druga stvar...sve ste svalili na Vicu i Peteva koji su tu godinu i po a krivice maltene oslobodili Begica i njegove saveznike kao i prethodne selektore.
Pa Vico i Petev su najmanje krivi za ovo trenutno stanje.

Sto se tice U21 slažem se da je stanje katastrofalno...ali bilo je u više navrata katastrofalnije u vrijeme Begica...sta ćemo sad?!

Trudim se da komentarisem samo zeleni teren i stanje uopće nije dramatično kao sto ga predstavljate. Kada se čitaju pojedini komentari pomislio bi čovjek da je Petev bacio atomsku bombu.

Sto se tice Vice, vjerujem da ce uraditi bolji posao nego Begić...možda se na kraju ispostavi da sam bio u krivu ali vrijeme ce pokazati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jun 2022, 21:54

Bukvalno nista se ne moze uraditi. Baklje, prekidi i ostale gluposti samo stete reprezentaciji. Vico ce dobiti svoju platu koliko god se bacale baklje. Drzava je tako uredjena da je red sad na ljude iz rs, to je katastrofa al to je tako. Jedini ispravan nacin je da u kantone udju ljudi od sporta i da se krene od nižih nivoa prema većim. Sve ostalo je šuplja, vikanje odlazi i bacanje baklji nista ne mjenja.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 13 jun 2022, 22:30

Francuska i Engleska u ligu B , BiH u ligi A :opaopa: :bih:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 jun 2022, 22:31

Dokaz besmislenosti ovog takmičenja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 13 jun 2022, 22:32

hurem je napisao/la:
13 jun 2022, 21:46
Znaci ako budete bacali baklje i slično srušit ćete "savez" iz temelja?!
U kojem svijetu vi živite?!
Pa nisu ovi ljudi toliko naivni...jednom su se "opekli".
I sta se tada aman promijenilo? Sta je danas drugačije u odnosu na tada i kojoj mjeri?!
Ako srušite "savez" hoće li doći BOLIC na čelo saveza? Hoće malo morgen. Doći će ti opet neki Begić ili Vico.

Druga stvar...sve ste svalili na Vicu i Peteva koji su tu godinu i po a krivice maltene oslobodili Begica i njegove saveznike kao i prethodne selektore.
Pa Vico i Petev su najmanje krivi za ovo trenutno stanje.

Sto se tice U21 slažem se da je stanje katastrofalno...ali bilo je u više navrata katastrofalnije u vrijeme Begica...sta ćemo sad?!

Trudim se da komentarisem samo zeleni teren i stanje uopće nije dramatično kao sto ga predstavljate. Kada se čitaju pojedini komentari pomislio bi čovjek da je Petev bacio atomsku bombu.

Sto se tice Vice, vjerujem da ce uraditi bolji posao nego Begić...možda se na kraju ispostavi da sam bio u krivu ali vrijeme ce pokazati.
Ti ono za Sarajevo navijaš? Pa kako te nije stid nakon onakvog lopovluka prošle i ovakvog lopovluka ove sezone to napisati :D

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 jun 2022, 22:33

Espiritosanto je napisao/la:
13 jun 2022, 22:30
Plus smo u istom potu prilikom izvlačenja grupa za kvalifikacije. Jedni prvaci svijeta, drugi vice-prvaci Europe i polufinalisti SP. :rol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 13 jun 2022, 22:38

BoixosNois1899 je napisao/la:
13 jun 2022, 22:33
Plus smo u istom potu prilikom izvlačenja grupa za kvalifikacije. Jedni prvaci svijeta, drugi vice-prvaci Europe i polufinalisti SP. :rol:
slika

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 13 jun 2022, 22:42

Pa ima nas jos koji smo sredili svoje zivote ali isto tako bi zeljeli srediti stanje u drzavi i u repki u ovom slucaju, jer mi ne zivimo od jutra do sutra kao vi pojedini, jer bas mi imamo uredjen zivot.

A vidim s tim si sve rekao kako si uredio, Zenica najdalja destinacija, daj cevapa , pive krkanluka, korida kao sto sam rekao u prvom postu. Eto kako smo mi uredili zivot kad ti se repka i ljubav prema repki svodi na to da odes na cevape i pivu, sudiji **** mater i djecu...tipicno bosnjacki.

Jarane ima nas ovde koji smo jos uredjeniiji i koji bi otisli dalje od Zenice npr na Ep ili Sp... bilo gdje u svijetu, a cevape, pive i derneke ostavite za kafanu i za ove nase domace igre bez granica.

E vala bas cete u Zenici osjetit taj naboj i istresti frustracije...gdje atmosfere kao nekad vise i nema. Tako da sagledajte malo realno.
Hoces dizati kredit ako budes isao dalje od Zenice ? Da sredimo nizu kamatnu stopu. Drago nam je da si sredio zivot

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 13 jun 2022, 22:43

TheChief je napisao/la:
13 jun 2022, 22:38
BoixosNois1899 je napisao/la:
13 jun 2022, 22:33
slika
A zaboravljaš zasluge Velida Spahe i Igora Kristića , mislim da su zaslužili da se bar spomenu za ovaj uspjeh :bih:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 jun 2022, 22:57

meepo je napisao/la:
13 jun 2022, 22:42

Hoces dizati kredit ako budes isao dalje od Zenice ? Da sredimo nizu kamatnu stopu. Drago nam je da si sredio zivot
Nece, doce mu jaran izvana sa autom koje je na kredit i vozit ga po utakmicama..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 jun 2022, 23:25

Kada sam poslusao ove izjave Vice Zeljkovica mogu reci da djeluje puno ozbiljniji nego Elvedin Begic koji je bio 8godina na celu Nogometnog Saveza zlatno doba pare od SP a ne sjecam se da je nesto postigao vrijedno pomena izuzev lopti klubovi sto su dobili jabulani...
Ovaj lik se ubacio u UEFAu kod Ceferina izganjo ove terene za stadione evo vec 2godine nisam cuo da ima problem neki oko finansija u savezu kao u drugim itd..Na stranu ovo sad izbor Peteva mada i to mislim da je vecina od tad sad protiv Barbareza..Jedina greska po meni je Misimovic lik nije za toga evo nema ga nikako na ovom okupljanju niti je sta zavrsio kao skaut od igraca

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 jun 2022, 23:28

Ma prodaje Vico maglu, haj barem nesto ko fol ide sa ovim terenima, ali vjerovatno ce je najvise opskrbiti za rs teritoriju.

Uostalom jel bitno, sigurno radi se o nekim jeftinim ćilimima?

Ne pratim, ne znam, moraju forumaši raditi posao novinara.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 13 jun 2022, 23:29

Vidim Kazahstan dobi Slovacku, golem si Ivaylo. :yawn:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.