I da, Dedic umjesto Susica

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Spahane ti nisi toliko lud kao sto se pravis.Spahic98 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:59Ako ćemo se voditi tvojom logikom,kad smo imali najjaču generaciju.Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:51Ma bošnjo zivi od jutra do sutra, bosnjo ne zna ni razmisljati sta ce biti za pola godine ili godinu dana. BOSNJI SAMO DAJ HLJEBA I IGARA KORIDA TEFERIČA I SL.
Na izborima se prodaju za marku , zene se jebu za marku i gle cuda svi se žale na politicare, na drzavu a oni pojedinacno gori od sviju politicara. Ljudi bez svog stava, bez rijeci i bez vlastitog 'garda' i sta onda ocekivati.
Miske Spahić i ostali, niko nije trebao doći na utakmicu jer je Begić na čelu saveza bio.![]()
Iz istih razloga se bukvalno ide na utqkmice i na Zapadu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 19:43avenija je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:20Ima dosta ljudi koji su sredili svoje zivote i boli nas kurcina za vas napacene koji kukate, hocu da odem pogledam utakmicu malo naboja malo atmosfere malo adrenalina, popije se piva, ćevap koji, na utakmici istreses malo negativne energije **** sudiji sve redom i lijepo ispunjeno popodne uz omiljeni sport i drzavnu selekcijuImajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:51
Ma bošnjo zivi od jutra do sutra, bosnjo ne zna ni razmisljati sta ce biti za pola godine ili godinu dana. BOSNJI SAMO DAJ HLJEBA I IGARA KORIDA TEFERIČA I SL.
Na izborima se prodaju za marku , zene se jebu za marku i gle cuda svi se žale na politicare, na drzavu a oni pojedinacno gori od sviju politicara. Ljudi bez svog stava, bez rijeci i bez vlastitog 'garda' i sta onda ocekivati.
Pa ima nas jos koji smo sredili svoje zivote ali isto tako bi zeljeli srediti stanje u drzavi i u repki u ovom slucaju, jer mi ne zivimo od jutra do sutra kao vi pojedini, jer bas mi imamo uredjen zivot.
A vidim s tim si sve rekao kako si uredio, Zenica najdalja destinacija, daj cevapa , pive krkanluka, korida kao sto sam rekao u prvom postu. Eto kako smo mi uredili zivot kad ti se repka i ljubav prema repki svodi na to da odes na cevape i pivu, sudiji **** mater i djecu...tipicno bosnjacki.
Jarane ima nas ovde koji smo jos uredjeniiji i koji bi otisli dalje od Zenice npr na Ep ili Sp... bilo gdje u svijetu, a cevape, pive i derneke ostavite za kafanu i za ove nase domace igre bez granica.
E vala bas cete u Zenici osjetit taj naboj i istresti frustracije...gdje atmosfere kao nekad vise i nema. Tako da sagledajte malo realno.
Kojim to drugim, a ucinkovitim metodama onda rusiti Savez? Pisanjem po forumima, stihijskim clancima jedva dvojice novinarcica, zavijanjem na stadionu 40 gledalaca "Vico p3deru", "Savez napolje" i slicnim glupim kreveljenjima?hurem je napisao/la: ↑13 jun 2022, 18:30Lijep dan, lijepa noć, igra reprezentacija a nije prijateljska...idealno za "izleta".
Igrace, reprezentaciju treba podržati.
Savez treba rušiti, da, ali nekim drugim metodama, načinima...nikako praznim tribinama, bakljadama, vrijeđanjima protivnika po bilo kojoj osnovi i sl.
Beduin je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:15Kojim to drugim, a ucinkovitim metodama onda rusiti Savez? Pisanjem po forumima, stihijskim clancima jedva dvojice novinarcica, zavijanjem na stadionu 40 gledalaca "Vico p3deru", "Savez napolje" i slicnim glupim kreveljenjima?hurem je napisao/la: ↑13 jun 2022, 18:30Lijep dan, lijepa noć, igra reprezentacija a nije prijateljska...idealno za "izleta".
Igrace, reprezentaciju treba podržati.
Savez treba rušiti, da, ali nekim drugim metodama, načinima...nikako praznim tribinama, bakljadama, vrijeđanjima protivnika po bilo kojoj osnovi i sl.
Samo represivno, covjeka ne mozes drugacije kaznjavati do udaranja po dzepu. A po dzepu ih mozes udarati samo kaznama. A kaznama ih mozes srozavati samo kao ne tako davno sto su radili i uspjeli, makar na kratko.
Sta se konkretno radilo i uradilo proteklih godina? Vjerovalo se Savezu, davala podrska, cekalo na rezultat, a dobio si najgoru reprezentaciju od nastanka, dobio si cetnika na vrhu Saveza da ti vedri i oblaci, dobio si smijesnu U21 gdje vise ne mogu iskopati ni "baustelca" poput Salihovica, Ibisevica i slicne, jer ti se pozivaju i igraju igraci Borca sa 0 (slovima: NULA) minuta u nasoj j3benoj ligi. Vise ja k'o rekreativac imam minuta na stadionu, nego ti mladi profesionalci Borca i slicni njima. Borca spominjem jer je njihovih najvise pozivano, a jedva iko minite da je igrao.
Samo ih rusit, opstruirat, prekidati utakmice, srozati ih ako je ikako i moguce vise od ovoga. Jer Bosne ce biti, nestati je nece, materijalno ce se namiriti, samo su bitne temeljite promjene.
Ti ono za Sarajevo navijaš? Pa kako te nije stid nakon onakvog lopovluka prošle i ovakvog lopovluka ove sezone to napisatihurem je napisao/la: ↑13 jun 2022, 21:46Znaci ako budete bacali baklje i slično srušit ćete "savez" iz temelja?!
U kojem svijetu vi živite?!
Pa nisu ovi ljudi toliko naivni...jednom su se "opekli".
I sta se tada aman promijenilo? Sta je danas drugačije u odnosu na tada i kojoj mjeri?!
Ako srušite "savez" hoće li doći BOLIC na čelo saveza? Hoće malo morgen. Doći će ti opet neki Begić ili Vico.
Druga stvar...sve ste svalili na Vicu i Peteva koji su tu godinu i po a krivice maltene oslobodili Begica i njegove saveznike kao i prethodne selektore.
Pa Vico i Petev su najmanje krivi za ovo trenutno stanje.
Sto se tice U21 slažem se da je stanje katastrofalno...ali bilo je u više navrata katastrofalnije u vrijeme Begica...sta ćemo sad?!
Trudim se da komentarisem samo zeleni teren i stanje uopće nije dramatično kao sto ga predstavljate. Kada se čitaju pojedini komentari pomislio bi čovjek da je Petev bacio atomsku bombu.
Sto se tice Vice, vjerujem da ce uraditi bolji posao nego Begić...možda se na kraju ispostavi da sam bio u krivu ali vrijeme ce pokazati.
Plus smo u istom potu prilikom izvlačenja grupa za kvalifikacije. Jedni prvaci svijeta, drugi vice-prvaci Europe i polufinalisti SP.
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:33Plus smo u istom potu prilikom izvlačenja grupa za kvalifikacije. Jedni prvaci svijeta, drugi vice-prvaci Europe i polufinalisti SP.![]()
Hoces dizati kredit ako budes isao dalje od Zenice ? Da sredimo nizu kamatnu stopu. Drago nam je da si sredio zivotImajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 19:43
Pa ima nas jos koji smo sredili svoje zivote ali isto tako bi zeljeli srediti stanje u drzavi i u repki u ovom slucaju, jer mi ne zivimo od jutra do sutra kao vi pojedini, jer bas mi imamo uredjen zivot.
A vidim s tim si sve rekao kako si uredio, Zenica najdalja destinacija, daj cevapa , pive krkanluka, korida kao sto sam rekao u prvom postu. Eto kako smo mi uredili zivot kad ti se repka i ljubav prema repki svodi na to da odes na cevape i pivu, sudiji **** mater i djecu...tipicno bosnjacki.
Jarane ima nas ovde koji smo jos uredjeniiji i koji bi otisli dalje od Zenice npr na Ep ili Sp... bilo gdje u svijetu, a cevape, pive i derneke ostavite za kafanu i za ove nase domace igre bez granica.
E vala bas cete u Zenici osjetit taj naboj i istresti frustracije...gdje atmosfere kao nekad vise i nema. Tako da sagledajte malo realno.
A zaboravljaš zasluge Velida Spahe i Igora Kristića , mislim da su zaslužili da se bar spomenu za ovaj uspjehTheChief je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:38BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:33Plus smo u istom potu prilikom izvlačenja grupa za kvalifikacije. Jedni prvaci svijeta, drugi vice-prvaci Europe i polufinalisti SP.![]()
![]()
Nece, doce mu jaran izvana sa autom koje je na kredit i vozit ga po utakmicama..meepo je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:42Hoces dizati kredit ako budes isao dalje od Zenice ? Da sredimo nizu kamatnu stopu. Drago nam je da si sredio zivotImajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 19:43
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.