Sampioni.Benjo_AFC86 je napisao/la:Koji ste sad Vi, ebem gastorm_raider je napisao/la:Au kakva je taj golman igracina, sta je sve branio nasim juniorima.![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Sampioni.Benjo_AFC86 je napisao/la:Koji ste sad Vi, ebem gastorm_raider je napisao/la:Au kakva je taj golman igracina, sta je sve branio nasim juniorima.![]()
Pritelju jesil bio danas u Srebreniku,volio bi da malo kazes kako ti se cini nasa publika i ugodjaj na tribini,jel moze proc ova tribina gdje ste vi bili...puno srece u nastavku..DevilS je napisao/la:Cestitke na fer i korektnom doceku prije svega puno srece do kraja zasluzen bod.
Torlak je ono ciganski odradio,igrac je nas lezao povrijedjen ,dok je Sarajevo igralo,nisu izbacili loptu vani..Nakon toga Torlak je isao prema golu i profulao to,nekon cega je sudija svirao ofsajdUltra05 je napisao/la:Jel onaj vas golman povrijedjen ili sta je u pitanju,pa ni jednu loptu nogom ne ispuca,ove iz igre je rukom izbacivao,a kad je gol aut vas stoper je ispucavao loptu?Ovi gore sto pisu da je Gradina ostecena nije istina,sudjenje je bilo ok i jedina greska je dignuti ofsajd kad je vas igrac lezao u 16-tercu,a bila je gol sansa Torlaka.Ugl Gradina je zasluzila bod svojom borbenoscu,moje Sarajevo danas kita od ekipe.
Pa sta treba za svako vase valjanje da ispucamo loptu?crni89 je napisao/la:Torlak je ono ciganski odradio,igrac je nas lezao povrijedjen ,dok je Sarajevo igralo,nisu izbacili loptu vani..Nakon toga Torlak je isao prema golu i profulao to,nekon cega je sudija svirao ofsajdUltra05 je napisao/la:Jel onaj vas golman povrijedjen ili sta je u pitanju,pa ni jednu loptu nogom ne ispuca,ove iz igre je rukom izbacivao,a kad je gol aut vas stoper je ispucavao loptu?Ovi gore sto pisu da je Gradina ostecena nije istina,sudjenje je bilo ok i jedina greska je dignuti ofsajd kad je vas igrac lezao u 16-tercu,a bila je gol sansa Torlaka.Ugl Gradina je zasluzila bod svojom borbenoscu,moje Sarajevo danas kita od ekipe.
Pa sta je tu smijesno,valjali ste se i vi pa smo i mi ispucavali loptu vani,pa sta onda govorite sudija sviro ofsajd nepostojeci , Torlak je sutao prema golu i profulao..imali ste srece danas i trebate bit zadovoljni bodom..smijesna ste ekipa i niste za titule,ovo nije provokacija, ovo je vasa realnost...Sarajlijc@ je napisao/la:Pa sta treba za svako vase valjanje da ispucamo loptu?crni89 je napisao/la:Torlak je ono ciganski odradio,igrac je nas lezao povrijedjen ,dok je Sarajevo igralo,nisu izbacili loptu vani..Nakon toga Torlak je isao prema golu i profulao to,nekon cega je sudija svirao ofsajdUltra05 je napisao/la:Jel onaj vas golman povrijedjen ili sta je u pitanju,pa ni jednu loptu nogom ne ispuca,ove iz igre je rukom izbacivao,a kad je gol aut vas stoper je ispucavao loptu?Ovi gore sto pisu da je Gradina ostecena nije istina,sudjenje je bilo ok i jedina greska je dignuti ofsajd kad je vas igrac lezao u 16-tercu,a bila je gol sansa Torlaka.Ugl Gradina je zasluzila bod svojom borbenoscu,moje Sarajevo danas kita od ekipe.![]()
Treb'o im je Amar i premije dati, zaslužili su.KEC je napisao/la:S ovom jucerasnjom partijom OFK Gradina je dobila veliki broj simpatija plavog dijela Sarajeva
Mislim da su i ranije imali te simpatije zahvaljujući Samiru Bekriću. Nekadašnjem igraču GradineKEC je napisao/la:S ovom jucerasnjom partijom OFK Gradina je dobila veliki broj simpatija plavog dijela Sarajeva
Šta će davat premijem, kada zna da i vama uzimamo bodove na Grbavici hehevoltron30 je napisao/la:Treb'o im je Amar i premije dati, zaslužili su.KEC je napisao/la:S ovom jucerasnjom partijom OFK Gradina je dobila veliki broj simpatija plavog dijela SarajevaU svakom slučaju čestitke i mnogo sreće u nastavku prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, NazorUso i 4 gosta.