La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- -Paja
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Jasno je ko dan da su ljubitelji ove verzije skotske lige uznemireni naravno ljuti su na pare od arapa i rusa a ne smeta ih sto se njihovi politicki klubovi finansirani iz budzeta drzava i regija kako bi bili konkurentni i sklepali su dva kluba a ostatak im je jad, spanci su zrtvovali ostatak svoje lige kako bi dva kluba bila bar konkurentna u ligi sampiona ali su se zajebali, sada se desio pad i nastavice se desavati dok ne spadnu na 3 moguca predstavnika u Ligi Prvaka kao francuska i ruska liga.
Zamislite koliko bi love najveci engleski klubovi imali da se prodaja tv prava dijeli kao u spaniji, ali ne mi dijelimo sa ostatkom lige tj. i Arsenal i Wigan dobijaju isti broj novca da bi jer samo tako ova liga ce ostati dominatna a ne kao skotska i spanska.Ali zato u Spaniji kolac podjele dva kluba pa se zato dogodi da Valencia 100 godina pravi stadion uz sve napore i pomoc lokalne zajednice opet su probili 100 rokova i jos ga nisu sagradili.
Zamislite koliko bi love najveci engleski klubovi imali da se prodaja tv prava dijeli kao u spaniji, ali ne mi dijelimo sa ostatkom lige tj. i Arsenal i Wigan dobijaju isti broj novca da bi jer samo tako ova liga ce ostati dominatna a ne kao skotska i spanska.Ali zato u Spaniji kolac podjele dva kluba pa se zato dogodi da Valencia 100 godina pravi stadion uz sve napore i pomoc lokalne zajednice opet su probili 100 rokova i jos ga nisu sagradili.
Dio Arsenala
eeee cek malo care...malo je pravih engleskih klubova u Premiershipu, realan budi....Man.City je arapska praonica para, Čelzi ruska, Liverpool i Man.Utd. americko roblje...ona redneck braca su ih poklopili totalno, mogu ovi nositi zeleno-žute šalove do sutra, ali zna se ciji je to klub - klub jenkija...Liverpool se nešto trza, al nema micanja...jenki je rekao svoje i tišu mišu...Arsenal je svakako francuska legija stranaca otkako im se pedofil instalirao u klub, tamo nema engleza s glave...samo dovodi svoje zemljake ko na tekucoj traci....zbog svega toga i Engleska na reprezentativnom nivou doji i puši momacki na svakom takmicenju (a nekad se i ne plasiraju jer ih Hrvatska ponizi i izbaci)...nemaju svog domaceg strucnjaka da ih vodi zato i dovode nekakve šveđane i talijane...nemaju ni pristojnog golmana kako treba, vec imaju rupe poput Greena,Robinsona,Jamesa koji ih brukaju redovno.-Paja je napisao/la:Jasno je ko dan da su ljubitelji ove verzije skotske lige uznemireni naravno ljuti su na pare od arapa i rusa a ne smeta ih sto se njihovi politicki klubovi finansirani iz budzeta drzava i regija kako bi bili konkurentni i sklepali su dva kluba a ostatak im je jad, spanci su zrtvovali ostatak svoje lige kako bi dva kluba bila bar konkurentna u ligi sampiona ali su se zajebali, sada se desio pad i nastavice se desavati dok ne spadnu na 3 moguca predstavnika u Ligi Prvaka kao francuska i ruska liga.
Španija bar ima svoj identitet i obraz
pa jel ti o ligi ili o repki pricas, kad te paja podere argumentima(nevjerovatno zar ne ) odma prelazis na repku, liga ima najmanje engleza dobrih ali zato je najjaca na svijetu... i to ne samo po meni vec po mnogim strucnjacima, pitas u cemu je razlika izmedju arsenala,tottenahama vs sevilla valencija, razlika je u tome sto arsenal sa pola snage pobijedi ekipu koja je izbacila sevillu,razlika je u tome sto tottenshit 2 puta skoro pa razvali prvaka evrope... razlika je u tome sto valencija mora prodavati igrace da bi opstala, zato vam liga slabi, zato sto sve ide u real ili barcu, npr. canales ili villa ove godine, ili alves,ramos,albiol proslih... i ima istine i u ovim tv pravima, i isto da te pitam, ako su cska i citeh praonice novca sta je barca??? koliko su u minusu i dalje se drze??? kako to da barca moze igrati iako zavrsi u minusu i mora dizati pozajmice da isplati igrace a jedna mallorca ne moze????
Da te pitam....koliko engleza ima u Arsenalu i u kojoj postavi?? koliko ih je bilo otkako Wenger štanca samo svoje zemljake, a tome ima 15 godina haman?' kako se zove stadion Arsenala i ko ga je sagradio i od cijih para?? jel ti to engleska??e2_ze je napisao/la:pa jel ti o ligi ili o repki pricas, kad te paja podere argumentima(nevjerovatno zar ne ) odma prelazis na repku, liga ima najmanje engleza dobrih ali zato je najjaca na svijetu... i to ne samo po meni vec po mnogim strucnjacima, pitas u cemu je razlika izmedju arsenala,tottenahama vs sevilla valencija, razlika je u tome sto arsenal sa pola snage pobijedi ekipu koja je izbacila sevillu,razlika je u tome sto tottenshit 2 puta skoro pa razvali prvaka evrope... razlika je u tome sto valencija mora prodavati igrace da bi opstala, zato vam liga slabi, zato sto sve ide u real ili barcu, npr. canales ili villa ove godine, ili alves,ramos,albiol proslih... i ima istine i u ovim tv pravima, i isto da te pitam, ako su cska i citeh praonice novca sta je barca??? koliko su u minusu i dalje se drze??? kako to da barca moze igrati iako zavrsi u minusu i mora dizati pozajmice da isplati igrace a jedna mallorca ne moze????
Odgovori mi na ova pitanja
u arsenalu trenutno u prvom timu imas jacka,kierana,thea, jos koji igraju po nekad u prvom timu jay emmanuel thomas, emmanuel frimpong, henri lansbury, znaci sve mladici, sve buducnost engleske aBd... cuj koliko ih je bilo, pa vidi imali smo jednog od najboljih igraca engleske svih vremena adamsa, imali smo keowna, ashley cole, seaman, winterburn, dixon, parlour, wright(doduse on je dosao ranije kao i vecina ovih ali su ostali u arsenalu radi svoje kvalitete) ... stadion se zove ashburton grove, za tebe posto vidim da si neupucen, izgradjen od arsenalovih para, pozajmica koja se i sada vraca, ime emirates je samo zakupljeno...
A što je zakupljeno?? pozajmnica ,tako recie2_ze je napisao/la:u arsenalu trenutno u prvom timu imas jacka,kierana,thea, jos koji igraju po nekad u prvom timu jay emmanuel thomas, emmanuel frimpong, henri lansbury, znaci sve mladici, sve buducnost engleske aBd... cuj koliko ih je bilo, pa vidi imali smo jednog od najboljih igraca engleske svih vremena adamsa, imali smo keowna, ashley cole, seaman, winterburn, dixon, parlour, wright(doduse on je dosao ranije kao i vecina ovih ali su ostali u arsenalu radi svoje kvalitete) ... stadion se zove ashburton grove, za tebe posto vidim da si neupucen, izgradjen od arsenalovih para, pozajmica koja se i sada vraca, ime emirates je samo zakupljeno...
Mislim kad vec praviš ta neka poređenja u porazima Seville ili Valencije?? i ko je ono uzeo prošlogodišnji kup UEFA? odakle je taj tim, iz koje lige? i koga je pobjedio? iz koje lige?
Ahahaha oj ocm kakvi se argumenti ovde vidjaju.
@mandrak nisi valjda ciljao na to da je Fly Emirates pravio stadion Arsenalu.

@mandrak nisi valjda ciljao na to da je Fly Emirates pravio stadion Arsenalu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Emirates Fly je firma koja je otkupila prava za ime stadiona na 5 ili 10 godina, nisam siguran, razumiješ ?!
Stadion je napravljen od Arsenalovih para, ako si neupućen provjeri koje imao jedini prošle godine profit od timova, ovih večih
Ima još toga, al mi se neda sad pisat, sad če mi Surivor pa odoh gledat 
Stadion je napravljen od Arsenalovih para, ako si neupućen provjeri koje imao jedini prošle godine profit od timova, ovih večih
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa što onda nosi to ime stadion?? onako reda radi jer nisu imali šta pametnije smisliti, jeldeDevil je napisao/la:Ahahaha oj ocm kakvi se argumenti ovde vidjaju.![]()
![]()
@mandrak nisi valjda ciljao na to da je Fly Emirates pravio stadion Arsenalu.![]()
Oj ocm bas mi popravi dan.Mandrak je napisao/la:Pa što onda nosi to ime stadion?? onako redi radi jer nisu imali šta pametnije smisliti, jeldeDevil je napisao/la:Ahahaha oj ocm kakvi se argumenti ovde vidjaju.![]()
![]()
@mandrak nisi valjda ciljao na to da je Fly Emirates pravio stadion Arsenalu.![]()
mah ja
A sto mnogi stadioni nose imena sponzora
JJB,Reabok,Gazprom arena,nekada AOL Arena,Allianz Arena,Signal Iduna Park,svi su oni pravili stadione ovim klubovima,vide tako profit.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pročitaj malo više, nemoj samo svoje postove čitat
@Devil
E pa care, Mestalla je Mestalla, Nou Camp je Nou Camp, Bernabeu je Bernabeu, Riazor je Riazor itd itd....nema nikakvih Gazproma,AOL-a ,Emiratesa, Reaboka, quraca palaca...npr. Barca NE TREBA nikakvog sponzora
nema ga buraz jer nema potrebe
cak nose UNICEF na dresovima, dok npr.Arsenalovi igraci nose ONO ŠTO MORAJU a to je Fly Emirates....valjda se sad razumijemo 
E pa care, Mestalla je Mestalla, Nou Camp je Nou Camp, Bernabeu je Bernabeu, Riazor je Riazor itd itd....nema nikakvih Gazproma,AOL-a ,Emiratesa, Reaboka, quraca palaca...npr. Barca NE TREBA nikakvog sponzora
A što MORAJU ?! Danas je fudbal biznis, i taj biznis, ti htio prznat ili ne Arsenal najbolje radi, opet ti kažem, provjeri malo, pročitaj malo vijesti izvan .ba domeneMandrak je napisao/la: dok npr.Arsenalovi igraci nose ONO ŠTO MORAJU a to je Fly Emirates....valjda se sad razumijemo
pa da arsenal nema pokrajinu iza sebe, nema kredit bez kamata, nema veliki dio tv prava... i opet je u + za razliku od nekih ovdje spominjanih ekipa ... xD
Nije Arsenal jedini od vecih clubova koji u zadnje dvije godine posluje u plusu,medju jedinim jest al ne i jediniGunnerS je napisao/la:A što MORAJU ?! Danas je fudbal biznis, i taj biznis, ti htio prznat ili ne Arsenal najbolje radi, opet ti kažem, provjeri malo, pročitaj malo vijesti izvan .ba domeneMandrak je napisao/la: dok npr.Arsenalovi igraci nose ONO ŠTO MORAJU a to je Fly Emirates....valjda se sad razumijemoBarceloni svaka čast što nosi UNICEF al Barca ima milion drugih načina na kojima zarađuje od sponzora
Što ima sponzore po stadionu ?! Što i tamo ne stavi UNICEF ?! Real ima bwin na dresu, itd itd... Prodaja imena na stadionu Arsenala je samo finacijske prirode, da što prije spuste kredit od 600 miliona eura s kojim su izgradili stadion. Sada taj dug iznosi, nakon 5 godina, vjerovao ili ne nešto oko 100 miliona
Zadnje dvije godine Arsenal posluje sa plusom, što je jedini veči klub u Europi
Opet ti kažem, malo pročitaj vijesti izvan BiH-a
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- -Paja
- Kontakt:
Ne treba Barcelona sponzora kad su tu raznorazna ministarstva koji od novca poreznih obveznika finansiraju ovaj smijesni politicki kolektiv. Ali dobro ti mislis da je aviokompanija napravila Arsenalu stadion pa i ne cude ove nebuloze o Englezima u timu u kojem su igraju najdominantniji mladi igraci sa ostrva a i ostatka evrope, vi ste inferioran politicki klub i nemate pravo nekoga zvati pedofilom jer vas kvaziklub dovodi 12 godisnje turke, izraelce itd. u svoj tim, Arsenal ne.
A taj drugi klub je Bayern kojeg vode ljudi sa slicnim stedljivim karakterom kao sto je onaj Wengerov i nije ni cudo sto je doticni dok je trenirao Monaco bio vrbovan od Bayerna.
A taj drugi klub je Bayern kojeg vode ljudi sa slicnim stedljivim karakterom kao sto je onaj Wengerov i nije ni cudo sto je doticni dok je trenirao Monaco bio vrbovan od Bayerna.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 01 dec 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
Mislio sam da ima najveći profit, znam za Bayern al nekih milion dva, mislim
Mandrak je napisao/la:Hah-Paja je napisao/la:Barcelona bi u Premiershipu bila tim sa sredine tabele a ti mandrace u narednim sezonama mozes ocekivati jos veci pad jer je spanska liga nedorasla fudbalskoj NBA ligi!
Premiership dominira!![]()
![]()
uvijek si bio otkacen i veliki komedijaš
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
A reci mi kako onda Barca izgubi sva 3 boda na svom stadionu od Herculesa?? ili kako Sporting odnese bod ili izbi dva Barsi isto na Nou Campu? i to sve ove sezone... de mi to malo objasni 
To se desi jednom najvise dva puta u citavoj sezoni....Mandrak je napisao/la:A reci mi kako onda Barca izgubi sva 3 boda na svom stadionu od Herculesa?? ili kako Sporting odnese bod ili izbi dva Barsi isto na Nou Campu? i to sve ove sezone... de mi to malo objasni
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.