Trpa MaceRodeni je napisao/la:MARSEL MACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trpa MaceRodeni je napisao/la:MARSEL MACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bosna je bila oslabljena u ovoj utakmici, nije im bilo prvog golmana koji je i kapiten ekipe Bekan (3 žuta kartona), takođe lijevog beka i još dva igrača zbog bolesti, tako da su priliku dobili mladi igrači Bosne koji su nakon prvog gola pali i to je to, nije Bosna toliko loša ekipa i kući dobro igra, biće teško Slobodi, jer se čupaju oni, baš kao i nama kod Podgrmeča........fukara87 je napisao/la:Cestitam na pobjedi, a to sto su bili nasi na utakmici, vjerovatno su pratili Bosnu jer mi igramo sledecu sa njima u VIsokom , napustili su jer su shvatili da je Bosna slaba ekipa
Mislim da je Jare strasno ljubomoran na ovog Macea... kod one prilike u prvom poluvremenu kad je covjeku mogo dodat za vodstvo, on solira i naravno usere. Mace ga zove i bulji u njega 2 minute, ovaj ga ne sljivi, ko ono ko te zasto!studeni je napisao/la:Ako je Jare kandidat da bude u timu 17 kola,onda zabij i fudbalu. To svakako sastavlja neko ko i nema uvida u igru.
Al hajde,treba gurat pod tepih
Pa Jare mu je poslao sjajnu loptu kod gola za 2-0... Mislim da je ta priča šuplja, pogledat' ćete vidoe pregled pa prosudite, Jare je imao nekoliko strašnih lopti, izuzev ove asistencije, ona lopta za malog Halilagića, u nekoliko navrata je vukao po 2-3 igrača i izbacivao ih. Nemojte drvlje i kamenje na nj, barem danas kad smo pobjedili s četri gola razlike.MirzaLukavac je napisao/la:Mislim da je Jare strasno ljubomoran na ovog Macea..
Mirza da je zažmirio i iz prve raspalio stresao bi. Nešto nesretnik zalomi, ali Mirzino vrijeme tek dolazi.m1x je napisao/la:šteta što Halilagić ne pogodi
čestitke svim igračima i šefu i nadam se da ćemo ovako do kraja, bez odustajanja
Imal kakvih fotkica?Zoom088 je napisao/la:Video prilog sa izjavama trenera će biti postavljen za nekih 115 minuta (prema Youtube brojaču).
BH Telecom još uvijek nije uvrstio Lukavac na spisak za povećanje brzine interneta pa se i dalje patimo sa ovim jadnim upload-om.
ne idem spavat dok ne pogledam sve toZoom088 je napisao/la:Video prilog sa izjavama trenera će biti postavljen za nekih 115 minuta (prema Youtube brojaču).
BH Telecom još uvijek nije uvrstio Lukavac na spisak za povećanje brzine interneta pa se i dalje patimo sa ovim jadnim upload-om.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.